krokos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 λιγο υπομονη ακομα και το βλεπω σε κανα humble bundle, ετσι οπως παει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Έλα να πέφτει κάτω από 30.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jek20 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Οταν εννοείς κάτω απο 30,δηλάδη άμα πάει 29.99 θα το πάρεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 25-28 το θέλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 25-28 το θέλω. γιαυτό θα περιμένω κανα μήνα αφού βγει,για να το πάρω όσο πιο φθηνά γίνετα...συν τα ότι προβλήματα εμφανίσει ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cha0tic_George Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Ξέρουμε εάν οι άλλοι 2 τιτάνες έχουνε άλλα όπλα η θα είναι τα ίδια που παίζαμε στη beta με τον ατλα?αν είναι τα ίδια τα 3 σε όλους μου φαίνονται λίγα και βαρετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Ξέρουμε εάν οι άλλοι 2 τιτάνες έχουνε άλλα όπλα η θα είναι τα ίδια που παίζαμε στη beta με τον ατλα?αν είναι τα ίδια τα 3 σε όλους μου φαίνονται λίγα και βαρετά. Τα ίδια θα έχουν. Αλλά θα έχει και άλλα 3 που δεν είναι στην beta, όπως και το infantry. Τα γράφει στο wiki. Tα άλλα 2 Titan chassis θα είναι το ένα πιο πολύ για ταχύτητα και το άλλο για armor. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cha0tic_George Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Ευχαριστώ φίλε! άρα θα έχει άλλα 3 στο τελικό παιχνίδι πάλι καλά.Για τα chassis ξέρω, για τα όπλα δεν ήξερα άντε να βγει το παιχνίδι να καούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 http://titanfall.wikia.com/wiki/Weapons 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Τι λες να φταιει τοτε για την ασχημη εικονα? Αν δεις αλλα βιντεο στο καναλι εχουν μια χαρα εικονα. Δεν είναι άσχημη,ίσως να αλλάξεις codec; lagarithm dxtory με RGB και multithreading δεν χάνω σχεδόν καθόλου fps,τα γράφω και σε εξωτερικό σκληρό..σε 1080 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rhomio Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δεν είναι άσχημη,ίσως να αλλάξεις codec; lagarithm dxtory με RGB και multithreading δεν χάνω σχεδόν καθόλου fps,τα γράφω και σε εξωτερικό σκληρό..σε 1080 Το ιδιο χρησιμοποιω απλα με YV12. Γιαυτο λεω αν δεις τα αλλα βιντεο ειναι μια χαρα σε εικονα, αρα κατι φταιει. Γενικα κοιτα σε διαφορα καναλια titanfall υλικο, δεν ειναι και οτι καλυτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rhomio Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Εγω και η παρεα μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Πες του Ηρακλη οτι παιζει σκατα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rhomio Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Πες του Ηρακλη οτι παιζει σκατα.. Καπου τριγυρναει και αυτος εδω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Καλά όταν έχεις δυνατούς συμπαίκτες είναι απόλαυση αλλά και βαρετό κάποια στιγμή στο Titan vs Titan είχα βαρεθεί να κερδίζουμε wax on wax off 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα