Προς το περιεχόμενο

TitanFall

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν λέω το αντίθετο, ας παίζουν και καράτε. Και το Pacific Rim φουλ στα μπουκετίδια ήτανε και μάλιστα πολύ ωραία χορογραφημένα. Άλλα αυτό που με ενόχλησε στα ως τώρα βίντεο του Titanfall είναι ότι δεν αισθάνεσαι τους τόνους, την αδράνεια που έχει μια μηχανή μεγατόνων. Ειδικά αυτό το πατινάζ στα πλάγια που είναι σήμα κατετεθέν στα ιαπωνέζικα ρομπότ... 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

6v6 χαχαχαχαχα..... το ανέκδοτο της ημέρας.

Ευτυχώς υπάρχει και το Planetside 2 όπου έχουμε επικές μάχες με 100+ άτομα και όχι ελεγχόμενα από ΑΙ.

άρχισαν τα όργανα... και ήθελα τόσο πολύ να μην πάει steam sales...

αυτό το "sp+mp merged campaign" φαίνεται ότι δεν είναι διαφορετικό από ότι προσπάθησε να κάνει το Brink (όπως τo είχα ψιλιαστεί από την αρχή που το διαφήμισαν) και το οποίο πάτωσε μετά κρότου. Τουλάχιστον εκεί μπορούσαν να είναι όλοι οι παίχτες πραγματικοί άνθρωποι και όχι bots.

ο μοναδικός και ουσιαστικός λόγος του MP για μένα ήτανε ότι έχω απέναντί μου έναν άλλο άνθρωπο, ανεξάρτητα αν μιλάμε για RTS, FPS κτλ. Πρόσθεσε σε αυτό το 6v6 που όταν είσαι μαθημένος σε PS2 ακόμη και τα 32v32 σου φαίνεται "αρένα" και όχι πεδίο μάχης, τότε απλά GG...

Συνήθως δεν είμαι αρνητικός με παιχνίδια που βγαίνουν, γιατί γνωρίζω τον κόπο που βρίσκεται από πίσω και τις δύσκολες αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν για να κυκλοφορήσουν. Αλλά νομίζω ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση έχει πέσει πολύ προώθηση χωρίς να φαίνεται κάτι εξαιρετικό. Μπορεί να διαψευσθώ αλλά αυτή είναι η δική μου εκτίμηση.   

Υπάρχει πολύς κόσμος που αρέσκεται σε αυτά τα παιχνίδια (με λίγους παίκτες  :devil: ) αλλά προσωπικά μου είναι αδιάφορα. Εδώ λόγω επικών μαχών που έδωσα τις τελευταίες μέρες στο PS2 δεν μπορώ να επιστρέψω στο BF4 που να πάω στο 6v6+bots.

• Like 1

Ας κυκλοφορήσει το παιχνίδι και βλέπουμε.

τόσα χρόνια στο "επάγγελμα" δεν χρειάζεται να περιμένουμε το release  B)

Ε ναι αλλά καλό θα ήταν να το δούμε πρώτα και μετά να κρίνουμε.Ίσως αλλάξει κάτι στην πορεία, ίσως φάνε κράξιμο και το αλλάξουν αν και με την ΕΑ δεν γίνονται αυτά.

πολύ φοβάμαι ότι το 6v6 έχει να κάνει με το νέο Xbox και ως γνωστόν οι κονσόλες δεν σηκώνουν πολλά-πολλά σε MP (αν και το PS2 θα βγει και στο PS4)

Οι νέες κονσόλες μια χαρά μπορούν να σηκώσουν πολλά-πολλά..Το τι θα κάνουν αυτοί είναι άλλο θέμα, πλέον δεν έχουν περιορισμό ούτε σε CPU, ούτε σε μνήμη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...