tak_loyk Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 εγω θα ηθελα λιγο καλυτερα γραφικα και θα "ειμανε" οκ "ήμανε" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 ηθελα να ξερα αυτοι που δεν προλαβαινουν να δουν τα γραφικα πως βρισκουν τον δρομο? αχα καλο εεε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 ηθελα να ξερα αυτοι που δεν προλαβαινουν να δουν τα γραφικα πως βρισκουν τον δρομο? αχα καλο εεε Ξεχωρίζουμε τα χρώματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Είμαι στο τσακ για pre-order αλλά λέω μήπως περιμένω μπας και πέσει λίγο ακόμα η τιμή μετά την κυκλοφορία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 κι εγω κοντα ειμαι στην αγορα του! τα γραφικα μου μεσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Ποια γραφικά, εδώ αυτά τα textures και τρώνε πάνω από 3GB Vram, που να είχε και καλύτερα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Είμαι στο τσακ για pre-order αλλά λέω μήπως περιμένω μπας και πέσει λίγο ακόμα η τιμή μετά την κυκλοφορία. Παίζει να πέσει κάνα 5ευρω μετα την κυκλοφορία. Μακάρι δηλαδή γιατί και εγώ το έχω βάλει στο μάτι αλλά δεν θέλω να δώσω και πάνω από 25... μέχρι να παίξει τέτοια τιμή μάλλον θα περάσει καιρός και οι noobαδες θα είναι σε μεγαλύτερα level από μένα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@kyros Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 ναι ρε παιδια οχι κ την πρωτη μερα κυκλοφοριας,την επομενη το πρωι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Ποια γραφικά, εδώ αυτά τα textures και τρώνε πάνω από 3GB Vram, που να είχε και καλύτερα.. σωπα μωρε κανενα bug θα ειναι η θα βρισκει μνημη και θα απλωνει εσυ πως το επαιξες με την 670? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Αφού το λέει και στα options.''Warning, Insane textures requires 3GB of Vram''. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 εσυ πως το επαιξες με την 670? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@kyros Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 εμενα με 2 τρεχει κανονικα σε insane 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paragontikos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 εγω ρε παιδια με 6950 και επαιζε στο insane χωρις καποιο προβλημα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 εσυ πως το επαιξες με την 670? Με insane και 8xMSAA αλλά είχε κάποια κολληματάκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
t0ne_de4f Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ με την 670 δεν είχα θέμα και το έβαλα και στο insane. Είχε σταθερό framerate. Με τους drivers που θα βγουν στο release θα παιζει νερό σε ένα καλούτσικο σύστημα. Η τιμή του είναι μια χαρά στα 30 κάτι ρε παιδιά. Εγώ έπαιξα 10+ ωρες την beta ενώ κάποια άλλα games του 50ρικου τελειώνουν πιο γρήγορα. Να βγάλουν και τα παιδιά στη respawn κάτι για τον κόπο τους και τις ωραίες ιδέες τους. To game είναι χαλαρά για 100+ ωρες για να δεις/ δοκιμάσεις το full content 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα