@kyros Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 εμενα παντως ηταν κατι σαν σοκ αυτη η εμπερια με τη μπετα.. εφαγα τρελλο κολλημα,για τα δικα μου γουστα πολυ εντυπωσιακο mp game απο ολες τις αποψεις κ ιδιαιτερα στο gameplay 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 εμενα παντως ηταν κατι σαν σοκ αυτη η εμπερια με τη μπετα.. εφαγα τρελλο κολλημα,για τα δικα μου γουστα πολυ εντυπωσιακο mp game απο ολες τις αποψεις κ ιδιαιτερα στο gameplay Μετά το WT με παραξένεψες και εμένα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@kyros Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 και συ εμενα που τσιμπησες να παιξεις δεν ειναι τοσο ανεγκεφαλο παντως οσο φαινεται,κ οι χαρτες δεν ειναι καθολου χυμα φτιαγμενοι. μπορεις να παιξεις με 1000 διαφορετικους τροπους 1/5-2 μηνες ελπιζω να κρατησει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 και συ εμενα που τσιμπησες να παιξεις Βασικά δοκιμάζω BETA από διάφορα παιχνίδια ακόμα και από είδη που δεν με συγκινούν τόσο πχ MMO RPG. Το συγκεκριμένο παιχνίδι, μου έχει αφήσεις ανάμεικτες εντυπώσεις... ενώ βλέπω αρκετά θετικά σημεία, εντοπίζω και αρκετά αρνητικά που με αποθαρρύνουν ασχοληθώ. Πάντως οφείλω να παραδεχτώ την μαεστρία της Respawn να δώσε ένα παιχνίδι που ισορροπεί ανάμεσα σε COD like FPS και λίγο MOBA. Προσφέρει ταχύτητα και γρήγορη δράση όπως απαιτούν πολλοί παίκτες, προσθέτει και χαζά minions για να κάνουν όλοι kills, λίγη εναλλαγή με τα ρομπότ, δίνει και κάρτες με έξτρα δυνατότητες που μπορούν να αλλάξουν τη ροή ενός αγώνα και ένα 6vs6 που είναι ιδανικό για τουρνουά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Φοβάμαι στο κανονικό game ότι τα Titans θα πέφτουν εύκολα από cloak + rodeo + satchel combos. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nomes Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 προέρχομαι από rpg όποτε περιμένω να δω και το infamous multiplayer campaign που μπορεί να έχει γέλιο. Πάντως το Multiplayer μου άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 http://www.allkeyshop.com/blog/buy-titanfall-cd-key-compare-prices/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 εγω θα ηθελα λιγο καλυτερα γραφικα και θα "ειμανε" οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Mπορει να βελτιωθουν ελαφρως στο επισημο ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 μακαρι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nomes Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 http://www.allkeyshop.com/blog/buy-titanfall-cd-key-compare-prices/ Τα εμπιστεύεσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Από Kinguin τσίμπησα το BF4 Premium, όλα τζετ. Mπορει να βελτιωθουν ελαφρως στο επισημο ... Νομίζω έχουν πει ότι στην τελική έκδοση τα textures θα 'ναι βελτιωμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Σάμπως προλαβαίνω να τα δω. Εδώ (ναι Xtrm, για σένα λέω) άλλοι κοιτάνε μέσα στο cockpit τα textures όταν μπαίνεις στο Titan. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Πάντως αυτά τα textures δεν είναι για να τρώνε ~3045MB.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 αν η μηχανη γραφικων που χρησιμοποιουν ειναι αρχαια τα παντα ολα μπορει να τρωνε xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα