paragontikos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Κοιτάξτε όσο αφορά την βαθμολογία στο game που το είδα από κοντά όντως ένα 8αρακι του το βάζεις για το είδος του. Το πρόβλημα είναι ότι αν σκεφτείς το πόσο περιορισμένο και επαναλαμβανόμενο gameplay έχει και ότι μετά από 2 μήνες καψίματος θα βαριέσαι την ζωή σου, τότε θα αλλάξεις γνώμη και για την βαμολογία. Για αυτό και το να δώσεις για μένα πάνω από 30 ευρώ για το TitanFall είναι κλεψιά. αυτο πιστεύω και γω, σαν πρώτη επαφή ειναι εντυπωσιακό παιχνίδι και ανετα του βαζεις 8 αλλα μετα απο λιγο καιρο δε ξερω, θελει πολυ υλικο το παιχνιδι για να σε κρατησει, πολλα maps,game modes και να εχεις κατι να κανεις γενικά. Πιστευω το σημείο κλειδι ειναι πως θα χειριστουν τα ranked games και αν θα εχει ladders ή κατι τετοιο γιατι αν ειναι να μεινει σε challenges του τυπου 1 hour played δε το βλεπω καλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Το μόνο ενοχλητικό στη BETA είναι ότι κρασάρει το παιχνίδι μετά από Alt+Tab. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Ναι συμβαινει οχι παντα ομως ...Εμενα μια φορα ετυχε . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LifeScarcity Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Ούτε μία φορά δεν μου κράσαρε.(και έκανα σε κάθε αλλαγή map alt-tab, τα 70s μου φαίνονταν λίγο πολλά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Κοιτάξτε όσο αφορά την βαθμολογία στο game που το είδα από κοντά όντως ένα 8αρακι του το βάζεις για το είδος του. Το πρόβλημα είναι ότι αν σκεφτείς το πόσο περιορισμένο και επαναλαμβανόμενο gameplay έχει και ότι μετά από 2 μήνες καψίματος θα βαριέσαι την ζωή σου, τότε θα αλλάξεις γνώμη και για την βαμολογία. Για αυτό και το να δώσεις για μένα πάνω από 30 ευρώ για το TitanFall είναι κλεψιά. Μα εγω που εβαλα πιο χαμηλη βαθμολογια δεν την εβαλα με την λογικη της πρωτης εβδομαδας ενασχολησης αλλα πως θα ειναι μετα απο 3-4 μηνες .Επισης τα games που λετε μερικοι μια χαρα συγκρινονται μεταξυ τους και ας μην ειναι το ιδιο ειδος ,γιατι πολυ απλα τα 30-40 ευρω οταν θελει να τα διαθεσει καποιος σε ενα game μονο θα πρεπει να μπορει να διαλεξει αναμεσα πχ στο Titanfall και σε ενα rpg που τυχον βγαινει την ιδια περιοδο .Επομενως υπαρχει βαση συγκρισης και πολυ σημαντικη μαλιστα .Τα maps ,τα γραφικα ,το 6vs6 και τα bots ειναι βασικα στοιχεια για μενα που δινω χαμηλη βαθμολογια και οχι επειδη ειναι διασκεδαστικο οπως εξαλλου ολα τα παιχνιδια ειναι παιζοντας τα για 1-2 εβδομαδες στην αρχη .Με 30 ευρω ομως σε κουτι θα το τιμησω και εγω,για παραπανω ειναι κλεψια οπως αναφερθηκε συμφωνω 100% . Επισης Multiplayer παιχνιδι και να παιζoυν οι 2 με 60 ms και οι αλλοι με 200ms ειναι απαραδεκτο ,επειδη μερικοι μου κανετε και συγκριση με το bf4 .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Ούτε μία φορά δεν μου κράσαρε.(και έκανα σε κάθε αλλαγή map alt-tab, τα 70s μου φαίνονταν λίγο πολλά) Όταν είσαι μέσα στο map κρασάρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 http://www.youtube.com/watch?v=4OsxeeoiNm0(Bad Twitch quality is bad) Ο καλύτερος μου γύρος so far. (γι' αυτό δεν βρίζω) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Ελα ρε περασες τον Psycho ....xaxaxaxa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Ελα ρε περασες τον Psycho ....xaxaxaxa Η αλήθεια είναι πως όχι συχνά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Λολ, έφαγα black screen ξαφνικά και κουνιόταν μόνο το βελάκι με αποτέλεσμα να πρέπει να κάνω hard reset.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 1080P/Max Details/noAA Θέλει optimization, δεν γίνεται η 270Χ να βγάζει τα ίδια με την 280Χ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 http://imgur.com/a/OqkaY Bottomless Frags Shock Rocks (Amped Arc Mine?) (Amped Satchel Charge?) Amped RE-45 Amped P2011 (Amped B3 Wingman?) Amped Smart Pistol (Amped C.A.R. SMG?) Amped R97 Amped EVA-8 Amped R-101C (Amped Hemlok BF-R?) (Amped G2A4?) Amped LMG Amped DMR Amped Kraber Amped Sidewinder Amped Archer Amped Mag Launcher Amped Charge Rifle Active Camo Ghost Squad (Rare) Prosthetic Legs Smuggled Stimulant Adrenaline Transfusion (Rare) Spider Sense Packet Sniffer Aural Implant Echo Vision (Rare) Satellite Uplink Map Hack (Rare) Double Agent Conscription WiFi Virus Massive Payload Rematch Super Charger Spectre Camo (Rare) Decisive Action Pull Rank Outsource Fast Learner Thin The Ranks Urban Renewal Most Wanted List Titan Salvage Atlas Refurb (Rare) Reserve Ogre (Rare) Spare Stryder (Rare) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 https://twitter.com/Respawn/status/436319326665056256 The end of the Beta is nigh! We'll be testing a patch very shortly, so the servers may remain up for a few hours more. We will see!http://twitter.com/Respawn/status/436319326665056256 πόσο να παίξω πια,τα μάτια μου βγήκανε! http://titanfall.gamepedia.com/Titanfall_Wiki Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M@ri0 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Λείπει από το παιχνίδι ο engineer, να επιδιορθώνει Titans Έκλεισε και η beta, να δούμε τώρα ποιος περιμένει μέχρι τις 13 του Μάρτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Η στιγμή που κατάλαβα ότι το Super Charger δίνει το Damage Core κατευθείαν και δεν στο κάνει να έχει Nuclear Ejection. Edit: Επίσης 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα