Προς το περιεχόμενο

TitanFall

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κοιτάξτε όσο αφορά την βαθμολογία στο game που το είδα από κοντά όντως ένα 8αρακι του το βάζεις για το είδος του. Το πρόβλημα είναι ότι αν σκεφτείς το πόσο περιορισμένο και επαναλαμβανόμενο gameplay έχει και ότι μετά από 2 μήνες καψίματος θα βαριέσαι την ζωή σου, τότε θα αλλάξεις γνώμη και για την βαμολογία. Για αυτό και το να δώσεις για μένα πάνω από 30 ευρώ για το TitanFall είναι κλεψιά.

αυτο πιστεύω και γω, σαν πρώτη επαφή ειναι εντυπωσιακό παιχνίδι και ανετα του βαζεις 8 αλλα μετα απο λιγο καιρο δε ξερω, θελει πολυ υλικο το παιχνιδι για να σε κρατησει, πολλα maps,game modes και να εχεις κατι να κανεις γενικά.

Πιστευω το σημείο κλειδι ειναι πως θα χειριστουν τα ranked games και αν θα εχει ladders ή κατι τετοιο γιατι αν ειναι να μεινει σε challenges του τυπου 1 hour played δε το βλεπω καλα :P

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοιτάξτε όσο αφορά την βαθμολογία στο game που το είδα από κοντά όντως ένα 8αρακι του το βάζεις για το είδος του. Το πρόβλημα είναι ότι αν σκεφτείς το πόσο περιορισμένο και επαναλαμβανόμενο gameplay έχει και ότι μετά από 2 μήνες καψίματος θα βαριέσαι την ζωή σου, τότε θα αλλάξεις γνώμη και για την βαμολογία. Για αυτό και το να δώσεις για μένα πάνω από 30 ευρώ για το TitanFall είναι κλεψιά.

Μα εγω που εβαλα πιο χαμηλη βαθμολογια δεν την εβαλα με την λογικη της πρωτης εβδομαδας ενασχολησης  αλλα πως θα ειναι μετα απο 3-4 μηνες .Επισης τα games που λετε μερικοι μια χαρα συγκρινονται μεταξυ τους και ας μην ειναι το ιδιο ειδος ,γιατι πολυ απλα τα 30-40 ευρω οταν θελει να τα διαθεσει καποιος σε ενα game μονο θα πρεπει να μπορει να διαλεξει αναμεσα πχ στο Titanfall και σε ενα rpg που τυχον  βγαινει την ιδια περιοδο .Επομενως υπαρχει βαση συγκρισης και πολυ σημαντικη μαλιστα .Τα maps ,τα γραφικα ,το 6vs6 και τα bots ειναι βασικα στοιχεια για μενα που δινω χαμηλη βαθμολογια και οχι επειδη ειναι διασκεδαστικο οπως εξαλλου ολα τα παιχνιδια ειναι παιζοντας τα για 1-2 εβδομαδες στην αρχη  .Με 30 ευρω ομως σε κουτι θα το τιμησω και εγω,για παραπανω ειναι κλεψια οπως αναφερθηκε συμφωνω 100% .

Επισης Multiplayer παιχνιδι και να παιζoυν οι 2 με 60 ms και οι αλλοι με 200ms ειναι απαραδεκτο ,επειδη μερικοι μου κανετε και συγκριση με το bf4 ..

Ούτε μία φορά δεν μου κράσαρε.(και έκανα σε κάθε αλλαγή map alt-tab, τα 70s μου φαίνονταν λίγο πολλά)

Όταν είσαι μέσα στο map κρασάρει.

http://imgur.com/a/OqkaY

1. Bottomless Frags
  2. Shock Rocks
  3. (Amped Arc Mine?)
  4. (Amped Satchel Charge?)
  5. Amped RE-45
  6. Amped P2011
  7. (Amped B3 Wingman?)
  8. Amped Smart Pistol
  9. (Amped C.A.R. SMG?)
  10. Amped R97
  11. Amped EVA-8
  12. Amped R-101C
  13. (Amped Hemlok BF-R?)
  14. (Amped G2A4?)
  15. Amped LMG
  16. Amped DMR
  17. Amped Kraber
  18. Amped Sidewinder
  19. Amped Archer
  20. Amped Mag Launcher
  21. Amped Charge Rifle
  22. Active Camo
  23. Ghost Squad (Rare)
  24. Prosthetic Legs
  25. Smuggled Stimulant
  26. Adrenaline Transfusion (Rare)
  27. Spider Sense
  28. Packet Sniffer
  29. Aural Implant
  30. Echo Vision (Rare)
  31. Satellite Uplink
  32. Map Hack (Rare)
  33. Double Agent
  34. Conscription
  35. WiFi Virus
  36. Massive Payload
  37. Rematch
  38. Super Charger
  39. Spectre Camo (Rare)
  40. Decisive Action
  41. Pull Rank
  42. Outsource
  43. Fast Learner
  44. Thin The Ranks
  45. Urban Renewal
  46. Most Wanted List
  47. Titan Salvage
  48. Atlas Refurb (Rare)
  49. Reserve Ogre (Rare)
  50. Spare Stryder (Rare)
  • Like 1

https://twitter.com/Respawn/status/436319326665056256

The end of the Beta is nigh! We'll be testing a patch very shortly, so the servers may remain up for a few hours more. We will see!

http://twitter.com/Respawn/status/436319326665056256

πόσο να παίξω πια,τα μάτια μου βγήκανε!

http://titanfall.gamepedia.com/Titanfall_Wiki

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...