Προς το περιεχόμενο

TitanFall

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

30άρι το πολύ, τα παραπάνω μόνο για κάνα RPG στυλ Witcher.

Τελος παντων επειδη δεν θελω να κουραζω ,το 30αρι και εγω το δινω για να παιζω με παρεα το παιχνιδι αλλα ρε παιδια οχι 8αρι ..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μα δεν βάζεις 5 και 6 σε παιχνίδι που σε διασκεδάζει και θες να παίζεις με τις ώρες.Πως να το κάνουμε δηλαδή..

• Moderators

Καλά, εδώ παίζουν μερικοί 24/7 την Locker (τώρα γύρισε και η Metro, "τι καλά") στο BF4 με πιστόλια μόνο. :P

Speaking of weapons

http://titanfall.wikia.com/wiki/Weapons

Εμένα με τραβάει το titanfall αν και είχα παρατήσει τα multiplayer/fps .

Μου αρέσει πολύ η αλλαγή στην δυναμική από τρέξιμο/wallrunning στα mech και τούμπαλιν.

Περιμένω να βγει κανονικά να δω τι λέει (και από maps και από customization όπλων/mech) και αν το πετύχω ένα 30αρι πουθενά θα το πάρω.

Το μόνο που με φοβίζει είναι πως θα συμπεριφερθούν στο παιχνίδι από άποψη dlc και η respawn και η ea. Αν ακούσω τπτ για 15ευρο dlc κοντά στο launch θα φάει μαύρο.

Δηλαδή εμένα που δε μου αρέσουν καθόλου τα Rpg και δοκίμασα να παίξω και skyrim και Witcher 2 και πολλά άλλα τι να πω; να τα βάλω πέντε; όταν ξέρω ότι για αυτό που είναι, είναι πολύ καλά άσχετα αν δεν αρέσουν σε εμένα;

Το κάθε παιχνίδι βαθμολογειτε με βάση τη κατηγορία του.

Αν ηταν να δωσεις καποιο βαθμο στο Titanfall τοτε κατω απο 8/10 δεν παιρνει. Εχει ωραια δραση και ροη και το κυριοτερο αν και beta παιζει απροβληματιστα. Κατι 4αρια και 5αρια επρεπε να παρει το BF4 με τα τοσα προβληματα που ειχε στην αρχη και που πολλα ισχυουν ακομα.

Παιδιά τι σεταρισμα έχετε τον τιτάνα σας? εγώ τον έχω με quad rocket, electric smoke, slaved warheads, nuclear η regen booster και survivor ετσι τους ξαπλώνω χαλαρά ειδικά αν βρω κάποιον μόνο του, πάω τον κάνω ντου τον αρχίζω μπουκέτα πυραύλους και καπνό και έχει πέσει κάτω χαλαρά... νομίζω είναι ότι καλύτερο για κοντινές μάχες ειδικά το ηλεκτρικός καπνός κάνει τρελή ζημιά.

Κοιτάξτε όσο αφορά την βαθμολογία στο game που το είδα από κοντά όντως ένα 8αρακι του το βάζεις για το είδος του. Το πρόβλημα είναι ότι αν σκεφτείς το πόσο περιορισμένο και επαναλαμβανόμενο gameplay έχει και ότι μετά από 2 μήνες καψίματος θα βαριέσαι την ζωή σου, τότε θα αλλάξεις γνώμη και για την βαμολογία. Για αυτό και το να δώσεις για μένα πάνω από 30 ευρώ για το TitanFall είναι κλεψιά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...