lepaterious Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Την κατεβαζω και εγω την beta οποιος θελει να με βρει lepaterious ειναι το nick Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Plug Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Ksaplostras εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@kyros Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 με το κανονικο ρε τζαμπατζηδες ανταλαξτε νικ,δεν νομιζω να κρατησει κ πολυ η μπετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Γιατί στο κανονικό θα έχουμε άλλο Νικ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Θα κάνω πάλι stream για τώρα. (http://www.twitch.tv/ghostriderlsov) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Βγαζει ενα 'UT feeling' το παιχνιδι, που για μενα ειναι θετικο ..αλλα η μια 10ετια μακρια απο FPS ειναι εμφανης, πολυ σκουριασμενος νιωθω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bmv Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 ghostrider καλός αλλά έχασες στο last game αχαχα. Εγώ εν το μεταξύ τελευταίος βγήκα!! Είμαι της dotas εγώ και στα fps δεν την παλεύω και πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rhomio Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Titanfall Beta Review στα Ελληνικα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vilain20 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Παιδια προσπαθησα να το κατεβασω αλλα δεν βλεπω κατι δεν μπορουμε πλεον? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Αγαπημένες κάρτες (5-10$ το booster, standard ); Εδώ Αmped Carbine (προφανώς) Amped lock-on ρουκετοβόλο (δεν θυμάμαι το όνομα, αλλά σκίζει κ__ους) Rematch (I'm back! -και μετά πεθαίνω πάλι-) Pulling Rank (αυτοννόητο, a quicker built Titan is a happy Titan) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tak_loyk Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Πρέπει να είμαι ο μόνος στον πλανήτη που δεν μπήκε στη beta?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Πρέπει να είμαι ο μόνος στον πλανήτη που δεν μπήκε στη beta?? δεν έχασες τίποτα..Μόνο εμένα να παραλογίζομαι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Πρέπει να είμαι ο μόνος στον πλανήτη που δεν μπήκε στη beta?? Υπάρχουν πολλά streams τριγύρω να δεις (όπως και τα δικά μου που ωρύομαι όταν κάνω μκίες ή/και με τρώνε. ). Ήμασταν με Xtrm χθες και σε κάποια φάση στην αρχή και με Psycho. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
t0ne_de4f Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Καηκα χθες με το last titan standing. Πολύ καλο Mode και θέλει στρατηγική. Έστω και ένας να μη νιώθει στην ομάδα είναι πολύ δύσκολα τα πράματα. Στο release με τα 3 μοντέλα titan και όλα τα customisations θα χει πολύ ενδιαφέρον. Απλά να μη ξεκινάει το game 4v6 ή 5v6 γιατί δε παίζει με τπτ να κερδίσουν οι λιγότεροι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rhomio Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα