gkalas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Ωραιος.Και παλι στο φουλ τα εχω ολα και εχω καρφωμενα 60αρια οποτε καλα ειμαι :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Ωραιος.Και παλι στο φουλ τα εχω ολα και εχω καρφωμενα 60αρια οποτε καλα ειμαι :-D http://www.reddit.com/r/titanfall/comments/1xssq3/framerate_locked_to_60_will_it_be_unlocked_in/ στην beta είμαστε κλειδωμένοι στα 60.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Ωραιος.Και παλι στο φουλ τα εχω ολα και εχω καρφωμενα 60αρια οποτε καλα ειμαι :-D Αυτό έλειπε με 4770K και 780 να μην έχεις καρφωμένο 60άρι σε κονσολογραφικά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Ε, είναι λίγο δύσκολο να το πάθεις αυτό.Αφού όταν είναι να γίνει το μπαμ σου βγάζει για eject. Αν ο άλλος όμως είναι δίπλα σου και δεν προλάβεις το eject, hello Titan hand -> hello face smash to ground. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Οποίος θέλει πάντως στο origin user name Donacgreece Το βραδάκι λογικά θα ξανά μπω για κανένα ματσάκι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Σε μένα που έκανα λογαριασμό την Κυριακή γιατί δεν μου την βγάζει την beta στα παιχνίδια μου? Πρέπει να κάνω κάτι εγώ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δες στο my games φιλε μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Κάνε και μένα add - ViPFaTaLiTY. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Αυτό έλειπε με 4770K και 780 να μην έχεις καρφωμένο 60άρι σε κονσολογραφικά Φιλε μου εγω παντα ειχα κονσολες και ποτε καλο pc με τουμπανο καρτα οποτε καταλαβαινεις οτι ενα παιχνιδι με αυτα τα textures,1080p και 60αρι στα ματια μου δειχνει απιστευτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Φιλε μου εγω παντα ειχα κονσολες και ποτε καλο pc με τουμπανο καρτα οποτε καταλαβαινεις οτι ενα παιχνιδι με αυτα τα textures,1080p και 60αρι στα ματια μου δειχνει απιστευτο. Είσαι ακριβώς στη φάση που ήμουν πέρσι όταν έκανα για πρώτη φορά τούμπανο pc. Προερχόμενος από κονσόλες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Ασε τα pc παρε ps4 να τριβεις τα ματια σου σε λιγα χρονια, οσο προχωραει ο καιρος η δύναμη του θα ανεβαίνει ενω της 780 θα πεφτει. Επισης μην ξεχνας το coding to the metal που θα κανει παπαδες σε λιγα χρονια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Ασε τα pc παρε ps4 να τριβεις τα ματια σου σε λιγα χρονια, οσο προχωραει ο καιρος η δύναμη του θα ανεβαίνει ενω της 780 θα πεφτει. Επισης μην ξεχνας το coding to the metal που θα κανει παπαδες σε λιγα χρονια... θα βγάζουν κονσόλα με upgrades;Δεν νομίζω.. Μήπως θα βγάζουν νέες κάρτες να αγοράζουμε στο pc και να μην μένουμε με την 780 βρε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Ειρωνικά μαλλον το έγραψε ο φίλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Μα έχω πάρει και ps4. Σε σχέση με το pc όσα παιχνίδια έχω δοκιμάσει και στα δύο είναι κατώτερα στο playstation 4. Παρόλα αυτά είναι μια πολύ κακή κονσόλα και τα περισσότερα εκεί θα τα παίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Ειρωνικά μαλλον το έγραψε ο φίλος. ααα...πείτε το έτσι,γιατί χάζεψα για λίγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα