kyriakosm Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 εγω παντως το ειχα πει ετοιμαζομουν για αγορα,μεχρι στιγμης με εχει απογοητευσει και δεν μου χρυσωνει το χαπι τα 30-40e η αγορα του, κλαιν μαιν on the line,παιχνιδακια να περναμε την ωρα μας υπαρχουν πολλα εκει εξω,κατι δυνατο θελω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 η αίσθηση που πηδάς από τον 3ο όροφο στον titan σου, mid air πατάς "Ε", σε αρπάζει, σε χώνει μέσα και ανοίγουν οι οθόνες απλά δεν ξέρω πως μπορεί να χαρακτηριστεί... ξαφνικά νιώθεις τρομερά δυνατός λες και μπορείς να τους σκοτώσεις όλους με 1 κίνηση.. αυτό είναι το συναίσθημα που έχει χαθεί από τα next gen 1st person shooters... συναισθήματα όπως αυτό ή από το cod απόβαση νορμανδίας πχ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 εγω παντως το ειχα πει ετοιμαζομουν για αγορα,μεχρι στιγμης με εχει απογοητευσει και δεν μου χρυσωνει το χαπι τα 30-40e η αγορα του, κλαιν μαιν on the line,παιχνιδακια να περναμε την ωρα μας υπαρχουν πολλα εκει εξω,κατι δυνατο θελω Εσύ κοιτάς ΜΟΝΟ τα γραφικά, είπαμε και 'γω τα κοιτάω τα γραφικά ειδικά όταν πρόκειται για νέα μηχανή γραφικών αλλά κοίταξε και το gameplay λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 η αίσθηση που πηδάς από τον 3ο όροφο στον titan σου, mid air πατάς "Ε", σε αρπάζει, σε χώνει μέσα και ανοίγουν οι οθόνες απλά δεν ξέρω πως μπορεί να χαρακτηριστεί... ξαφνικά νιώθεις τρομερά δυνατός λες και μπορείς να τους σκοτώσεις όλους με 1 κίνηση.. αυτό είναι το συναίσθημα που έχει χαθεί από τα next gen 1st person shooters... συναισθήματα όπως αυτό ή από το cod απόβαση νορμανδίας πχ Yep, "I'm in my Titan now and you're going to die". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Βασικά σε πωρώνει το πως σε αρπάζει ο Τιτάνας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Εσύ κοιτάς ΜΟΝΟ τα γραφικά, είπαμε και 'γω τα κοιτάω τα γραφικά ειδικά όταν πρόκειται για νέα μηχανή γραφικών αλλά κοίταξε και το gameplay λίγο. θα περιμενω την final-εκδοση μηπως εχει να δουμε και τιποτα αλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Βασικά σε πωρώνει το πως σε αρπάζει ο Τιτάνας Εκτός αν είναι ο αντίπαλος που σε βγάζει από το cockpit. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Κάνω αυστηρή κριτική σε παιχνίδια που ξέρω ότι χρησιμοποιούν νέες μηχανές γραφικών.Όταν το C3 χρησιμοποιεί CryEngine 3 και βλέπω ότι έχει χειρότερο foliage από το C1 που είχε CryEngine 2 πως να μην το σχολιάσω και να μην το κατακρίνω ; Το TitanFall ξέραμε αρχικά τη μηχανή γραφικών χρησιμοποιεί και αυτό που με τράβηξε εμένα προσωπικά στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι το διασκεδαστικό gameplay του, δεν έχει Campaign, είναι μόνο Μultiplayer και εκεί ακριβώς κοιτάω πρώτα το πόσο διασκεδάζω παρά τα γραφικά που δεν προλαβαίνεις να τα χαζέψεις και πολύ αφού το παιχνίδι είναι πολύ γρήγορο. δεν είναι σωστή,χωρίς παρεξήγηση δεν είναι.Γιατί πχ και το dayz SA πειραγμένη μηχανή γραφικών έχει(2.5),και είναι πιο όμορφο από το dayz mod...Θα μπορούσε και τούτο δω και πολλά άλλα παιχνίδια να το κάνουν.. Με το gameplay του titanfail,θα ήθελα ένα UT έτσι όπως αυτό,βέβαια εκεί για να κάνεις dodge έπερναν φωτιά τα δάχτυλα σου.. η αίσθηση που πηδάς από τον 3ο όροφο στον titan σου, mid air πατάς "Ε", σε αρπάζει, σε χώνει μέσα και ανοίγουν οι οθόνες απλά δεν ξέρω πως μπορεί να χαρακτηριστεί... ξαφνικά νιώθεις τρομερά δυνατός λες και μπορείς να τους σκοτώσεις όλους με 1 κίνηση.. αυτό είναι το συναίσθημα που έχει χαθεί από τα next gen 1st person shooters... συναισθήματα όπως αυτό ή από το cod απόβαση νορμανδίας πχ ακριβώς! Όταν φωνάζω τον Γκάρι μου(το όνομα το πήρα από τον γάιδαρο του γουίνη δε ποουυ) γίνεται χαμός!Το τί λέω και πως τα λέω,ούτε τρελός να ήμουν..Βέβαια οι γονείς μου που με άκουσαν και τα παιδιά στο TS,μου είπανε ότι δεν πάω καθόλου καλά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Αν και επαναλαμβανεται το gameplay(οκ beta και πανω κατω τα εχουμε δει ολα ) αυτο το game μου αρεσει πολυ.Περιμενουμε εγω και 3 φιλοι να βγει το κανονικο -σκαιπ συνομιλια ,ομαδουλες και ετσι. Οποιος τρεχει σε sli επειδη το beta δεν τρεχει σε sli μπορεις να το τρεξεις χωρις να μπλεχτεις με το nvidia inspector και αλλα profiles παιχνιδιων που πιθανον να δημιουργησουν προβληματα. Πας καλυτερα στο nvidia control panel και αλλαζεις το sli mode σε rendering frame 2 και τρεχει σφαιρα χωρις το παραμικρο προβλημα. Εβαλα και το antialising στο 8xmsaa, ανουσιο μεν για 1080p αναλυση αλλα γιατι οχι. Περιμενουμε και απο nvidia εννοειται τα κανονικα profiles. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Παιδες εγω τα γραφικα του γιατι τα γουσταρω πολυ?Μαλλον ειναι η αργη μεταβαση που εκανα στο pc gaming.Ειχα μεινει με τις κονσολες και gaming pc δεν ειχα ποτεΠλεον οτι και να δω ομορφο μου φαινεται.Σα παιχνιδι παντως το γουσταρω τρελά. Εdit:Τα εχω ολα στο μαξιμουμ με 16x AA.Το κατεβασα στα 8 αλλα διαφορες δε βλεπω.Τα frames και στις 2 περιπτωσεις ειναι στα 60.Να το αφησω στο 16x ή τσαμπα ζοριζω την καρτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Επισης βλεπω οτι το game κερδιζει ολο και περισοτερο κοσμο ,μακαρι να μην φαμε απογοητευση οπως με το bf 4 που ακομα να το φτιαξουν.Οπου βλεπω την ea πως να μην φοβαμαι οποιαδηποτε αγορα game?.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 δεν είναι σωστή,χωρίς παρεξήγηση δεν είναι. Άποψή σου.Υπάρχει και το ignore αν σε ενοχλούν τα ποστ μου. Παιδες εγω τα γραφικα του γιατι τα γουσταρω πολυ?Μαλλον ειναι η αργη μεταβαση που εκανα στο pc gaming.Ειχα μεινει με τις κονσολες και gaming pc δεν ειχα ποτεΠλεον οτι και να δω ομορφο μου φαινεται.Σα παιχνιδι παντως το γουσταρω τρελά. Εdit:Τα εχω ολα στο μαξιμουμ με 16x AA.Το κατεβασα στα 8 αλλα διαφορες δε βλεπω.Τα frames και στις 2 περιπτωσεις ειναι στα 60.Να το αφησω στο 16x ή τσαμπα ζοριζω την καρτα? Το 8xMSAA είναι το ανώτερο. Επισης βλεπω οτι το game κερδιζει ολο και περισοτερο κοσμο ,μακαρι να μην φαμε απογοητευση οπως με το bf 4 που ακομα να το φτιαξουν.Οπου βλεπω την ea πως να μην φοβαμαι οποιαδηποτε αγορα game?.. Μην μπερδεύεσαι, άλλο Respawn Entertainment και άλλο DICE.Η EA είναι εκδότης απλά, βέβαια ανακατεύεται και σε άλλες δουλειές όπως τα DLC και τα κάνει σκ@τ@. Εκτός αν είναι ο αντίπαλος που σε βγάζει από το cockpit. Ε, είναι λίγο δύσκολο να το πάθεις αυτό.Αφού όταν είναι να γίνει το μπαμ σου βγάζει για eject. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Ναι το γνωριζω οτι ειναι ο publisher και οχι o developer αλλα προφανως μπερδευεται και κανει παιχνιδι η ea παντα. Να θυμηθουμε πχ το dead space 3 που σου πουλαγε πραγματα στο origin οπου στο προηγουμενο τα επαιρνες αναλογα με το τι βρεις και ποσο εχεις καψει το game. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Psycho Warhead ενα που λεει 16χQCSAA δεν ειναι το ανωτερο?Νομιζα οτι αυτο ειναι.Ειμαι νεος σε αυτα και δε ξερω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Όχι δεν είναι.MSAA > all other AA modes. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα