Προς το περιεχόμενο

TitanFall

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μια χαρά είναι από visuals το game. Το gameplay πρέπει να μας απασχολεί και φαίνεται πολύ ενδιαφέρον. Ας ελπίσουμε να χει και καλό δικτυακό κομάτι που είναι και το σημαντικότερο και να είναι και balanced. Γενικά πολύ υποσχόμενο για τους λάτρεις των Multiplayer FPS

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ε, είναι κάτι διαφορετικό και η αίσθηση ελευθερίας του να πηδάς από 'δω και από 'κει του δίνει πολύ.Βέβαια EA οπότε μικρό καλάθι για την ώρα..

Άμα ότι λέγανε ήταν και αλήθεια θα ήμουν σίγουρος ότι δεν θα ήταν. Δεν είμαι όμως...δεν ακούμπησα φέτος multi (BF4) γιατί περιμένω αυτό. Anyways fingers crossed.

Τα γραφικά μου θυμίζουν σε κάποια καρέ αυτά του Prince of Persia ή του Borderlands, δηλαδή κάποια σημεία σαν να φαίνονται καρτουνίστικα, ενώ τα υπόλοιπα κανονικά σαν COD, BF κτλ.Εκτός και αν δεν βλέπω καλά, επειδή αυτές τις μέρες χτυπάω κάτι ολονύκτια ξενύχτια για την διπλωματική... 

Εκτός αυτού, ελπίζω να υπάρχουν και πιο ανοιχτές πίστες και όχι μόνο urban style. Μία πχ να είναι εντελώς άπλα μόνο για titans με τίποτα bunkers για infantry γύρω από τις capture points.

Επίσης ελπίζω να υπάρχει κάποιο level of destruction, δεν λέω frostbite, άλλωστε κάνει μπαμ ότι CODίζει, άλλα τουλάχιστον τζάμια, αντικείμενα μέσα στους κλειστούς χώρους (φώτα, βάζα, καρέκλες κτλ). Οι οποίοι εσωτερικοί χώροι btw φαίνονται πολύ προσεγμένοι στα trailers.

too much hype για το παιχνίδι,που σημαίνει,κοντά χέρια και κρυμμένο πορτοφόλι..

(συν ότι το κάνει η Treyarch)

Πρώην Infinity Ward-όχι treyarch

Respawn entertainment το φτιάχνουν που ιδρύθηκε από 2 άτομα-πυλώνες της InfinityWard(και μετά πήρε το 80% απο το προσωπικό της ΙW).IW υπάρχει ακόμα και μας βγάζει τα τρομερά αυτά παιχνίδια που ακούν στο όνομα CoD:MW3/Ghosts!!!(Απαντώ στον εαυτό μου

)

(Ηταν μια μικρή παρένθεση έτσι για την ιστορία)

Πάνω στο θέμα,ανάμεικτα συναισθήματα για το παιχνίδι.Από την μία οι devs έφτιαξαν παιχνίδια που απλά τα 'καψα άσχημα και τα λάτρεψα(αν και το balance MW2 ακόμα εδώ μου κάθεται!) αλλά από την άλλη η EA βαράει μπιέλες τώρα τελευταία και όσο να'ναι επίφοβο το θέμα.

Για τα γραφικά πάντως , πιστεύω θα ναι προς CoD μεριά μπορεί και λίγο καλύτερα?Απλά μια υπόθεση..

Κυρίως τo gameplay με χει τρελάνει ως πρώην cod4 promod fan που χε υπερβολική ελευθερία κινήσεων.Αν δεν κουβαλούσε ιστορία η respawn entertainment αποκλείεται να το παιρνα στο release αλλά το αν σου χει φτιάξει το αγαπημένο σου shooter την καταπινεις την ΕΑ :cry:  (καλως κακως)

Λογικό δεν είναι ρε dude όταν μετά από 10 χρονια αποφάσισαν να βγάλουν κάτι διαφορετικό...έχει βαρεθεί ο κόσμος την ανακύκλωση σκουπιδιών εξού και το "hype".

Επίσης Mechs που μπουκετιάζονται. ^_^

η αλήθεια είναι αυτό μου φάνηκε γελοίο (ειδικά η κλωτσιά (!) ), θα προτιμούσα να αισθάνεσαι τους τόνους ενός ρομποτ α λα MechWarrior / Pacific Rim, άλλα μετά πάει πολύ σε mech-simulator και δεν θα έδενε με το fast-paced infantry combat

• Moderators

η αλήθεια είναι αυτό μου φάνηκε γελοίο (ειδικά η κλωτσιά (!) ), θα προτιμούσα να αισθάνεσαι τους τόνους ενός ρομποτ α λα MechWarrior / Pacific Rim, άλλα μετά πάει πολύ σε mech-simulator και δεν θα έδενε με το fast-paced infantry combat

Tabletop / Books / Canon Battletech = τα Mechs ρίχνουν γροθιές αν χρειαστεί και έχουν και το Death From Above και γι'αυτό θα θέλαμε melee. Eπίσης υπάρχουν συγκεκριμένα Mechs (Hatchetman, Axman) που έχουν "τσεκούρι" ή claws.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...