@kyros Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 εγω γιατι με την 7870 ο.c. edition οταν βαζω insane απλα δεν τραβα και κολλα στην loading screen? η xt εχει αλλο πυρηνα,αλλα κ παλι δεν θα επρεπε να χεις προβλημα drivers εχω τους τελευταιους beta υγ την ιδια με το φιλο απο κατω εχω,τη λεω xt για συντομια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Και εγω 45-60 πιανω με 7870 παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Το shotgun σε συνδυασμό με το dash ability είναι πώρωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 ρε 7870αδες εχετε βρει το παπατζοπαιχνιδο και ασελγητε πανω του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Πάντως σίγουρα είναι 2 κλάσεις πιο διασκεδαστικό από το μπουρδοCrysis 3. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 μπορει στην final εκδοση να ειναι καλυτερο, ιδωμεν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Πάντως σίγουρα είναι 2 κλάσεις πιο διασκεδαστικό από το μπουρδοCrysis 3. Συμφωνώ. Όσο και φοβερά μα ήταν τα γραφικά του. Προτιμώ αυτά τα γραφικά με αυτό το gameplay. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 καλά δεν είναι και pixeliasmena τετραγωνάκια.. μια χαρά ευχάριστα γραφικά έχει... μπορεί να μην διαλύονται τα πάντα αλλά και γρήγορο είναι και ευχάριστο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 η xt εχει αλλο πυρηνα,αλλα κ παλι δεν θα επρεπε να χεις προβλημα drivers εχω τους τελευταιους beta υγ την ιδια με το φιλο απο κατω εχω,τη λεω xt για συντομια δεν εχω beta να πω την αληθεια..δεν πειραζει ομως δεν νομιζω να χει τρελες διαφορες απο high σε insane Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Πάντως σίγουρα είναι 2 κλάσεις πιο διασκεδαστικό από το μπουρδοCrysis 3. fan boy detected(αχ ήθελα να το πω πολλές σελίδες πριν ) με την φωνή κιόλας της suit.. ναι το crysis3 δεν είχε HD λάχανα,και το titanfail δεν εχει καν HD cockpit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Whatever you say boss.. καλά δεν είναι και pixeliasmena τετραγωνάκια.. μια χαρά ευχάριστα γραφικά έχει... μπορεί να μην διαλύονται τα πάντα αλλά και γρήγορο είναι και ευχάριστο Έλα ντε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@kyros Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 καλά δεν είναι και pixeliasmena τετραγωνάκια.. μια χαρά ευχάριστα γραφικά έχει... μπορεί να μην διαλύονται τα πάντα αλλά και γρήγορο είναι και ευχάριστο και art τρελλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Whatever you say boss.. Έλα ντε.. ε ρε μαν,χωρίς να θέλω να παρεξηγηθούμε..Κάνεις σα τρελός με τα γραφικά σε άλλα παιχνίδια,και τα λες χάλια, που έχουν κλάσεις ανώτερα γραφικά από το titanfall(και επιμένω στα γραφικά γιατί εκεί πάντα στηρίζεσαι όπως έχουμε δει)..Και τώρα με τούτο δω το παιχνίδι,που είναι μέτρια τα γραφικά ως καλά,κάνεις κωλοντούμπες και πετάς την σκούφια σου.. Στο full το έχω και το κοκπιτ βιου είναι γελίο πως φαίνοντε τα pixel του.. Να είμαστε αντικειμενικοί,αλλιώς τί να το κάνουμε να βαθμολογούμε τα παιχνίδια.. Πάντως το gameplay του μου άρεσε μπορώ να πω,αν και δεν το περιμένα,αλλά μόνο στην ανοιχτή πίστα και όχι στην πόλη. Όπως έλεγα αυτό το παιχνίδι βγήκε για μένα,είναι το παιχνίδι μου,και γελούσαν οι άλλοι στο TS ..Αλλά όπως το έχουν κάνει με τα minions κιόλας να τρως,νοιώθεις ότι ποτέ δεν χάνεις..άσε που έχω παίξει 10 παιχνίδια και έχω κερδίσει τα 8...βγαίνει παράπονο τώρα που δεν διασκέδασα τόσο με το bf4 Αλλά για 60€ δεν είναι,στα 30 και πολύ είναι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Πάντως πράγματα που once you see, you can't unsee. Spectre helmets: IMC (νομίζω ή militia;) helmets http://static1.wikia.nocookie.net/__cb20071004023936/starwars/images/6/61/CloneCommando1600.jpg Στην Angel City, αν δείτε δεξιά στο loading screen που έχει ένα μεγάλο Μ σε έναν ουρανοξύστη http://cd1.leviathyn.com/wp-content/uploads/2013/05/mario-bros.jpg 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 ε ρε μαν,χωρίς να θέλω να παρεξηγηθούμε..Κάνεις σα τρελός με τα γραφικά σε άλλα παιχνίδια,και τα λες χάλια, που έχουν κλάσεις ανώτερα γραφικά από το titanfall(και επιμένω στα γραφικά γιατί εκεί πάντα στηρίζεσαι όπως έχουμε δει)..Και τώρα με τούτο δω το παιχνίδι,που είναι μέτρια τα γραφικά ως καλά,κάνεις κωλοντούμπες και πετάς την σκούφια σου.. Στο full το έχω και το κοκπιτ βιου είναι γελίο πως φαίνοντε τα pixel του.. Να είμαστε αντικειμενικοί,αλλιώς τί να το κάνουμε να βαθμολογούμε τα παιχνίδια.. Κάνω αυστηρή κριτική σε παιχνίδια που ξέρω ότι χρησιμοποιούν νέες μηχανές γραφικών.Όταν το C3 χρησιμοποιεί CryEngine 3 και βλέπω ότι έχει χειρότερο foliage από το C1 που είχε CryEngine 2 πως να μην το σχολιάσω και να μην το κατακρίνω ; Το TitanFall ξέραμε αρχικά τη μηχανή γραφικών χρησιμοποιεί και αυτό που με τράβηξε εμένα προσωπικά στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι το διασκεδαστικό gameplay του, δεν έχει Campaign, είναι μόνο Μultiplayer και εκεί ακριβώς κοιτάω πρώτα το πόσο διασκεδάζω παρά τα γραφικά που δεν προλαβαίνεις να τα χαζέψεις και πολύ αφού το παιχνίδι είναι πολύ γρήγορο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα