Plug Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 επειδή λοκάρετε bots,για να λοκάρεις παίκτη,τότε ο παίκτης πρέπει να κοιμάται όρθιος και να μην κουνιέται,αλλιώς το χάνει το lock .. Μου άρεσε πολύ ο assasins ιδίως γιαυτό το όπλο τι να σου πω,12 πιλοτ 28 μποτ 2 τιτανες και 2 θανάτους ειχα σήμερα...χτυπάει κατι 7χιλιαρα για πλάκα... παντως οι πιο ωραίοι τύποι παιγνιδιού για μενα ειναι πρωταρχικά αυτο με τα σημεία και δευτερευόντως η αναμέτρηση των τιτάνων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 τα σπαει το παιχνιδακι !!! πολυ γρηγορο και απροβληματιστο εως τωρα αν και βετα χθες εκανα register και σημερα μου ανοιξε για κατεβασμα δεν ξερω βεβαια αν ειναι τυχαιο γεγονος αυτο !! επισης να αναφερω οτι δε παιζει η μια 760 μου αλλα απο οτι βλεπω δεν χρειαζεται καν να παιζει αερας παει το παιχνιδι!! και να φανταστειτε ετσι που τρεχει δε το ειχα και παρει χαμπαρι στη αρχη οτι δε δουλευει η μια καρτα ! πιθανον οπως ακουσα και απο φιλο που εχει cf επειδη ειναι βετα ακομη δεν υποστηριζει ακομα cf/sli !! Υποστηρίζει SLI(Όχι τέλεια), αλλά έχουν ποστάρει στο Guru3D με ποιο profile. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Άρεσε σε πολύ κόσμο βλέπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Παιδια πριν κανα 3ωρο εμένα μου κατέβηκε κ το επαιξα 1-2 ώρες.Με το σύστημα που έχω το παίζω σε full 1920χ1080 κ παίζει αέρας πρέπει να είναι πολύ ελαφρύ απο οτι το κόβω(ασχέτως αν εγώ έχω δυνατό σύστημα).Σαν παιχνίδι εμένα μου άρεσε δεν είναι κάτι τρελό αλλά γενικά μου αρέσει γιατί έχει γρήγορο ξύλο κ γενικά σκοτώνεις έυκολα κ ας είσαι κ νουμπάς.Γιατί κακά τα ψέμματα είναι σπαστικό όλο να ψοφάς χωρίς έστω ένα kill.Λίγο αυτό με τις κλωτσιές είναι επειικώς απαράδεχτο.Πέτυχα μερικούς να προσπαθούν να με κλωτσήσουν εντέλει φάγανε αυτοί την κλωτσιά κ ψόφος.Άσχετο αυτό με την κλωτσιά μου θυμιζει το bulletstorm αν είχε κ την σπλατερια του με της κλωτσιες θα είχε πιο πολύ πλάκα πιστέυω.Παντως ή ανεβαίνει γρήγορα lvl αν είσαι λίγο καλός ή απλά έχει γρήγορο lvl up γιατί μέσα σε 2 ώρες είμαι ήδη 9 lvl και δεν είμαι και pro στα fps. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@kyros Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 τα κλειδια ειναι universal? η εχει rated unrated εκδοσεις,συγκεκριμενες γλωσσες κλπ κ κανα bunduru με κανα μελλοντικο dlc θα ελεγε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 xD bunduru....χαχαχαχα, south park και ετσι ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@kyros Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 ντα εχω πουληθει τελειως με το παιγνιο,ποιος κανει τωρα υπομονη 20+ μερες να δει τι παιζει με τις εκδοσεις κ τα κλειδια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Άσχετο αυτό με την κλωτσιά μου θυμιζει το bulletstorm αν είχε κ την σπλατερια του με της κλωτσιες θα είχε πιο πολύ πλάκα πιστέυω. Καλά Bulletstorm ήταν άλλη φάση. Αλλά εκεί είχες gravity boots και έκανε τα κόλπα, εδώ είμαστε μαθητές της Μεγάλης του Τσακ Νορρις Σχολής μάλλον. Also: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Ασχετο σημερα διαβαζα οτι το beta δεν τρεχει σε sli η αν τρεχει ,δεν τρεχει ακομα σωστα.Δεν εχω καποιο θεμα αποδοσης και με μια gtx 680 ,το περιργο που διαβαζω σε πολλα φορουμ ειναι οτι λενε οτι δεν μπορεις να βαλεις λενε το insane στα video options αν δεν εχεις 3gb vram...dafuq?Υπηρχει καποιος εδω που δεν μπορεσε να το βαλει στο insane εστω και με 2gb vram? Εγω τρεχω sli αλλα αυτο δεν μ διπλασιαζει την vram αρα παραμενω 2 gb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@kyros Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 εγω insane με 7870xt το εχω με vsyc κ κ fov τερμα κ παει 45-60 (1080p) ακομα κ aa4x που βαζω απο απληστια παλι δεν χαμπαριαζει η καρτα δουλευει φουλ,δεν εχει διακυμανσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 ε ναι ρε συ με τους ψευτες ντε και καλα να σε κανουν να πας για αγορα νεας gpu...Να ταν κανενα καινουριο bf με ανανεωμενη μηχανη γραφικων να τα καταλαβαινα τα 3gb αλλα για αυτο το game ειναι αστειο με αυυα τα textures να λενε τετοια πραγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Υποστηρίζει SLI(Όχι τέλεια), αλλά έχουν ποστάρει στο Guru3D με ποιο profile. σε ευχαριστω για τη πληροφορια !!! οντως βρηκα 2 τροπους εκει για να δουλεψει το sli με το nvidia inspector παντα !! ο 1ος τροπος με το bioshock infinite profiles πριν μπω στο games (το δοκιμασα 2 φορες γενικη καταρευση) black screen of death!! o 2os τροπος με το sli rendering στο AFR profile ενω μπηκε κανονικα και επαιξα ειχα βαρια artifacts(μαυρα τετραγωνα) και στο αρχικο μενου(πολλα) και κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου(λιγοτερα) οχι συνεχομενα ομως αλλα σε ατακτα σημεια !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Το έπαιξα σήμερα το πρωί κανένα δίωρο. Με όλα φουλ και 4χ τρέχει νεράκι με crossfire 7950. Δε είναι κάποιο bug. Αν και τα γραφικά είναι λίγο της πλάκας αλλά ΣΑ παιχνίδι αρκετά ενδιαφέρον. Και αρκετά εύκολο. Με το δεύτερο ματς είχα 28 πιλότους και τέσσερις Τιτάνες. Και με controller 360. Οπότε φαντάζομαι για αυτούς που παίζουν με ποντίκι θα είναι ακόμα πιο εύκολο. Ίσως το πάρω το παιχνιδάκι στο origin. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 εγω insane με 7870xt το εχω με vsyc κ κ fov τερμα κ παει 45-60 (1080p) ακομα κ aa4x που βαζω απο απληστια παλι δεν χαμπαριαζει η καρτα δουλευει φουλ,δεν εχει διακυμανσεις εγω γιατι με την 7870 ο.c. edition οταν βαζω insane απλα δεν τραβα και κολλα στην loading screen? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
garrett156 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 το last titan standing ειναι μαλλον το καλυτερο mode μεχρι στιγμης.πολυ καψιμο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα