Προς το περιεχόμενο

TitanFall

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το παιχνίδι εξαιρετικά εθιστικό. Δύο πράγματα. 

α)πως αλλάζεις server?

β)Στο σύστημα της υπογραφής μου με όλα τέρμα και insane μου έλεγε ότι δεν έχω αρκετή μνήμη στο σύστημά μου.

Τέλος δεν οργανωνόμαστε να παίξουμε κανένα μεταξύ μας; Nomesy1 το nick μου

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Από ότι βλέπω αρκετός κόσμος που έκραζε αρχίζει κ αλλάζει γνώμη, έτσι είναι η ζωή τα φαινόμενα απατούν :P

Guilty as charged. :P

• Like 2

• Moderators

Ένα πράγμα που λείπει και δεν βλέπω να μπαίνει (μιας και τέτοια features δεν μπαίνουν μετά από ΕΑ Beta) είναι να βλέπεις αυτούς με τους οποίους έχεις party με διαφορετικό χρώμα. Θα βόλευε πολύ.

Ένα πράγμα που λείπει και δεν βλέπω να μπαίνει (μιας και τέτοια features δεν μπαίνουν μετά από ΕΑ Beta) είναι να βλέπεις αυτούς με τους οποίους έχεις party με διαφορετικό χρώμα. Θα βόλευε πολύ.

Ε, δεν είναι κάτι το τραγικό, εύκολο προστίθεται με patch και όντως το χρειάζεται.

Επαιξα ενα match μονο και δεν πιστευα οτι θα μου αρεσει τοσο να πω την αληθεια, πιστευω θα κανει ζημια σε CoD και BF ευκολα.

Αν θα κάνει λέει..Βέβαια άλλο BF άλλο TF.Με το CoD έχουν πολύ περισσότερα κοινά.

τα σπαει το παιχνιδακι !!! :-D
πολυ γρηγορο και απροβληματιστο εως τωρα αν και βετα  B)
χθες εκανα register και σημερα μου ανοιξε για κατεβασμα δεν ξερω βεβαια αν ειναι τυχαιο γεγονος αυτο !!
επισης να αναφερω οτι δε παιζει η μια 760 μου αλλα απο οτι βλεπω δεν χρειαζεται καν να παιζει αερας παει το παιχνιδι!!
και να φανταστειτε ετσι που τρεχει δε το ειχα και παρει χαμπαρι στη αρχη οτι δε δουλευει η μια καρτα !
πιθανον οπως ακουσα και απο φιλο που εχει cf  επειδη ειναι  βετα ακομη δεν υποστηριζει ακομα cf/sli !!

3055.jpg
nzep.jpg
vtit.jpg
mce7.jpg
qsbt.jpg

και ουτε προκειται να υποστηριξει sli. ποιος ο λογος; ετσι οπως το βλεπω, και η παλια μου gtx260 πρεπει να το τρεχει ικανοποιητικα.ποσο μαλλον μια μοντερνα gpu. :-D

και ουτε προκειται να υποστηριξει sli? ποιος ο λογος; ετσι οπως το βλεπω, και η παλια μου gtx260 πρεπει να το τρεχει ικανοποιητικα.ποσο μαλλον μια μοντερνα gpu. :-D

στα 1080 και low με την 4850 παει αερας!!

μονο 14 επίπεδα ξεκλειδώματος δίνουν οι μλκες;... 5 ώρες έπαιξα και δε ξέρω τι να κάνω..

εν τω μεταξύ,αυτο το έξυπνο πιστόλι,πολυ τσιτ έτσι.....

επειδή λοκάρετε bots,για να λοκάρεις παίκτη,τότε ο παίκτης πρέπει να κοιμάται όρθιος και να μην κουνιέται,αλλιώς το χάνει το lock ..

Μου άρεσε πολύ ο assasins ιδίως γιαυτό το όπλο B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...