KilliK Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Ωραία ρε παιδιά, δεν σας αρέσει το παιχνίδι.Εντάξει το καταλάβαμε, εμάς που μας αρέσει θα το αγοράσουμε. τελειως ασχετο με αυτο που σχολιασα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Eχει πολυ κοσμο και ειδικα τα απογευματα εχει θεμα.Εγω πριν λιγο παλι βγηκα γιατι επαιζε πολυ 14χρονο μεσα στο game μιλαγανε /φωναζανε κατα την διαρκεια του παιχνιδιου κτλ.Μπες βραδυ να ευχαριστηθεις game Τους κάνεις mute και τέλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Κατεβαζω και εγω, αντε να δουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M@ri0 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Ποιο Titan επιλέγετε και γιατί? Ας πούμε εγώ δεν παίρνω ποτέ Tank, γιατί μου φαίνεται πολύ αδύναμο το όπλο του και νομίζω είναι περισσότερο αποτελεσματικό κατά των pilots παρά των αντίπαλων Titans Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skatopaido Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 μολις ξεκινησα και εγω .καντε με friend αν θελετε: skatopaido88 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@kyros Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 πετραν pc η xboxλαιβ θα ξηγηθεις?(εχοντας δει κ τα 2) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bmv Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Αυτά τα retrying connection to server είναι σπαστικά όμως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M@ri0 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Παίζω μετά τις 12 το βράδυ ή πρωί μέχρι τις 3 και δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Αλλάξτε region σε north europe έχει fps cap στα 60;Το έκανα disable αλλά εκεί 60. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Ok, θα κάνω την αμαρτία και θα πάρω παιχνίδι από COD-makers. Κατάντια, αλλά μου αρέσει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Ποιο Titan επιλέγετε και γιατί? Ας πούμε εγώ δεν παίρνω ποτέ Tank, γιατί μου φαίνεται πολύ αδύναμο το όπλο του και νομίζω είναι περισσότερο αποτελεσματικό κατά των pilots παρά των αντίπαλων Titans θα παιξεις να βαρεσεις αρκετους (βαρα και τα grunts, μην τους ακους αυτους εδω περα τι λενε ;P) , και θα πας σε custom loadouts. αστα τα μαμα για αρχη μονο. pro-tip no2: titan configuration για beta loadouts = rocket / rapid fire / vortex shield / slaved warheads = tarzan!! 8) πετραν pc η xboxλαιβ θα ξηγηθεις?(εχοντας δει κ τα 2) xbone my friend. ας ελπισουμε οτι θα φτιαχτει και μια πολυ υγειης κοινοτητα και στο pc. Ok, θα κάνω την αμαρτία και θα πάρω παιχνίδι από COD-makers. Κατάντια, αλλά μου αρέσει. εμ! αμα μιλαω, κατι ξερω... και στους υπολοιπους: δεν ειναι ντροπη να μας αρεσει περισσοτερο απο ΕΝΑ game. το αυτο και για τα ποντικια, τα μονιτορ, τις καρτες γραφικων κλπ κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 μολις τελειωσα το training. καλα, τα γραφικα ειναι τελειως απαραδεκτα. θα παιξω αργοτερα και το multi με ενα φιλο μου, να δουμε τι λεει και αυτο. κατι αλλο: τα Titans μπορουν να πηδηξουν ψηλα; η το μονο τους ability ειναι το dash? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 http://www.twitch.tv/ghostriderlsov streaming for shits and giggles. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Ok, θα κάνω την αμαρτία και θα πάρω παιχνίδι από COD-makers. Κατάντια, αλλά μου αρέσει. Εμ, σε κερδίζει το παιχνίδι γιατί είναι απίστευτα διασκεδαστικό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo1966 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 μου ρθε και μενα η beta και το παιχνιδι τα σπαει γρηγορο και διασκεδαστικο για εμας που στα call of duty πηγαιναμε μονοι μας και οποιον παρει ο χαρος ειτε σκοτωθουμε ειτε παρουμε 2-3 kill σερι must buy απο εμενα σιγουρα βεβαια με την καρτα γραφικων μου μου βγαζει 768 αναλυση αλλα ακομα και ετσι μπορεις να παιξεις υποφερτα.. εδιτ βασικα δεν ειχα αλλαξει την αναλυση απο το main menu.. τωρα παιζω 1080 με low Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα