Προς το περιεχόμενο

TitanFall

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

και κατι αλλο, που ή δεν το ειδα ή ειστε πολυ παρτακιδες οι pcακηδες.....

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ BETA, ΑΠΛΑ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ORIGIN ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ "MY GAMES",

ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ Η BETA ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Χαχαχαχα α ρε νουμπιιι ..

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Εφετζίδικο το training, time to play. ^_^

Edit: Μπήκα, ντου και όπως σκαρφάλωνα "Retrying connection to the server" και τον ήπια. :P

Ergo, αν έχουμε πολέμους στο μέλλον που θα είμαστε με drones, κλπ, μην σας κλείσει η σύνδεση, την κάτσατε.

Eχει πολυ κοσμο και ειδικα τα απογευματα εχει θεμα.Εγω πριν λιγο παλι βγηκα γιατι επαιζε πολυ 14χρονο μεσα στο game μιλαγανε /φωναζανε κατα την διαρκεια του παιχνιδιου κτλ.Μπες βραδυ να ευχαριστηθεις game

• Like 1

• Moderators

.Εγω πριν λιγο παλι βγηκα γιατι επαιζε πολυ 14χρονο μεσα στο game μιλαγανε /φωναζανε κατα την διαρκεια του παιχνιδιου κτλ.

Καλά που μου το είπες να κλείσω το voice chat volume. :)

Post #451. ;)

Χαχαχαχα α ρε νουμπιιι ..

A οκ δεν το ειδα, το ματι μου επεσε πανω στα γραπτα του lynx. μα κι αυτος ο ψυχο, πως τα κολλησε ετσι ολα μαζι?? :D

αντε, καλη δοκιμη λοιπον και σε οσους δεν δοκιμασαν ακομη.. 8)

οσο για τους σερβερς, παθανε γερο τραμπακουλο προχτες και ψιλοτραμπακουλο χτες. πτωτικη πορεια λοιπον στα τραμπακουλα, οποτε μαλλον ολοι θα παιξουμε σημερα... :D

Μπομπομπο μια παιχνιδάρα. Μιλάμε σπέρνει, πάει για σίγουρη αγορά το παιχνίδι, αρκεί να είναι σε λογική τιμή, όπως τα 30κάτι που διαβάζω εδώ μέσα.

Το μοναδικό αρνητικό που βλέπω εγώ είναι τα bots. Που κάθεσαι και κυνηγάς μέσα στο χαμό το bot και έρχεται από πίσω ο αντίπαλος και σε μακελεύει.

Ας βγάλουν εντελώς τα bots, να παίζουμε 6 vs 6 να γουστάρουμε

• Like 2

Μπομπομπο μια παιχνιδάρα. Μιλάμε σπέρνει, πάει για σίγουρη αγορά το παιχνίδι, αρκεί να είναι σε λογική τιμή, όπως τα 30κάτι που διαβάζω εδώ μέσα.

Το μοναδικό αρνητικό που βλέπω εγώ είναι τα bots. Που κάθεσαι και κυνηγάς μέσα στο χαμό το bot και έρχεται από πίσω ο αντίπαλος και σε μακελεύει.

Ας βγάλουν εντελώς τα bots, να παίζουμε 6 vs 6 να γουστάρουμε

ρε μη βιαζεστε να κρινετε....

εγω πχ χτες ειχα burn cards και μεταμορφωνομουνα σε...spectre (ενα απο τα δυο AΙ types, το ρομποτικο πεζικο).

προχωρουσα λοιπον και εκανα κλινκ-κλανκ κανονικα, σα ποντικαρας.

ετσι, ολοι oι νεοι παιχτες ερχοντουσαν και με ..βρισκανε απο μονοι τους :D (αφου ΚΑΙ στο χαρτη φαινομουνα σαν spectre, εκτος του και "απο κοντα") ενω

ολοι οι "εμπειροι" παιχτες με αγνοουσανε, και τσουπ! παρε την τσαπου! both types :D

δεν ειναι ουτε τυχαια ουτε χτεσινα τα παιδια αυτα που ειναι πισω απο το titanfall....

ρε μη βιαζεστε να κρινετε....

εγω πχ χτες ειχα burn cards και μεταμορφωνομουνα σε...spectre (ενα απο τα δυο AΙ types, το ρομποτικο πεζικο).

προχωρουσα λοιπον και εκανα κλινκ-κλανκ κανονικα, σα ποντικαρας.

ετσι, ολοι oι νεοι παιχτες ερχοντουσαν και με ..βρισκανε απο μονοι τους :D (αφου ΚΑΙ στο χαρτη φαινομουνα σαν spectre, εκτος του και "απο κοντα") ενω

ολοι οι "εμπειροι" παιχτες με αγνοουσανε, και τσουπ! παρε την τσαπου! both types :D

δεν ειναι ουτε τυχαια ουτε χτεσινα τα παιδια αυτα που ειναι πισω απο το titanfall....

Εντάξει, είμαι lvl 10 ακόμα και δεν έχω μάθει να παίζω με κάρτες, γι' αυτό ίσως. Απλά θέλει τρελή εξάσκηση με τα άλματα και πολύ γρήγορη εναλλαγή από rifle σε pistol για close combat μάχες. Επίσης όπως προαναφέρθηκε, το κλωτσίδι πρέπει να βγει. Βάλε ένα μαχαίρι εκεί, μα να με σκοτώνει με κλωτσίδι? Ποιος είναι, ο Τσακ Νόρις?

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...