@kyros Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 εγω παντως ουτε στον υπνο μου δεν εβλεπα να παιζω μουλτυ με gameplay κονσολας και φουλ pc optimized ακομα κ το headset του xbox πρεπει να δουλευει χωρις third party Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Tearing όλα έχουν χωρίς V-sync απλά το έχουν κάνει έτσι ώστε να το βλέπεις όσο λιγότερο γίνεται.Γι' αυτό κάνουν το refresh rate στα 59.95Hz ας πούμε αντί για 60 καθαρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 στο xbone εχει ..adaptive vsync, δηλαδη μπαινει οπου παει να σκατωσει η φαση... τις περισσοτερες φορες κανει καλα τη δουλεια του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Και η nVidia στο PC το έχει αυτό.Και νομίζω και η AMD κάτι έκανε τώρα τελευταία αν δεν κάνω λάθος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 btw, για οσους ειναι ..αλλεργικοι στο console section, ποσταρα μερικα στοιχεια που ανακαλυφθηκαν απο τη beta για το τελικο game. αριθμος χαρτων, game modes, weapons & perks. http://www.insomnia.gr/topic/518821-titanfall/?do=findComment&comment=52992376 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 btw, για οσους ειναι ..αλλεργικοι στο console section, ποσταρα μερικα στοιχεια που ανακαλυφθηκαν απο τη beta για το τελικο game. αριθμος χαρτων, game modes, weapons & perks. http://www.insomnia.gr/topic/518821-titanfall/?do=findComment&comment=52992376 Oooh...datamining. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 ικετεψα λιγο την ea και μ εβαλαν στην λιστα με games την beta απο 7850 τι fps εχουμε full graphics? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 btw, για οσους ειναι ..αλλεργικοι στο console section, ποσταρα μερικα στοιχεια που ανακαλυφθηκαν απο τη beta για το τελικο game. αριθμος χαρτων, game modes, weapons & perks. http://www.insomnia.gr/topic/518821-titanfall/?do=findComment&comment=52992376 Σούπερ, το παιχνίδι πάει για αγορά από τη στιγμή που θα το βρω σε χαμηλή τιμή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 ρε παλιο-τρολ, αφου πρωτη μερα που εγραψα σε αυτο το τοπικ εν'οψη μπετα, εβαλα ΚΑΠΑΚΙΑ λινκ για preorder digital στα 33ε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Θέλω πιο χαμηλά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 οκ, θα σου σπονσοραρω εγω αυτα που τσιγγουνευεσαι (5e? 7e?), αν οταν ληξει η beta μου ανεβασεις screenshot ποσες ωρες επαιξες ρε μπαγασα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Θέλω πιο χαμηλά Να στο αφησω 20 ? Δωρο και 2 χοιρινες .. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Στα 25 κλείσαμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 και κατι αλλο, που ή δεν το ειδα ή ειστε πολυ παρτακιδες οι pcακηδες..... ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ BETA, ΑΠΛΑ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ORIGIN ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ "MY GAMES", ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ Η BETA ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 και κατι αλλο, που ή δεν το ειδα ή ειστε πολυ παρτακιδες οι pcακηδες..... ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ BETA, ΑΠΛΑ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ORIGIN ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ "MY GAMES", ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ Η BETA ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Post #451. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα