Προς το περιεχόμενο

TitanFall

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οι μεγάλες αλλαγές που γκρινιάζει ο κόσμος γιατί είναι δύσκολο γίνονται κατά 99% στα MMO.Βγαίνει ένα νεο Boss και αρχίζουν τη γκρίνια αμέσως..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

οκ ρε παιδες... θα πουμε στην respawn να το γυρισει σε f2p ή στα 9,99e μπας και ταιριαξει ετσι στο τεραστιο backlog σας με τις multiplayer παιχνιδαρες.. ετσι?

εγω εχω και bf4 και cod ghosts, και ομως βλεπω πολυ χωρο και για tf (και για destiny, και για halo2 anniv. και για division, ka ola ayta gia fetow)

τωρα, τι διαολο παιζετε μερικοι απο εσας και το game δε χωραει στις ...αντζεντες σας... πειτε μου κι εμενα, μη μενω στην απεξω ρε σεις!

οκ, το loadout που αναφερθηκε ειναι πολυ καλη προσπαθεια, αλλα και παλι....

Ρε εδώ βάζουν 4/10 σε παιχνίδι που είναι BETA και τρέχει σχεδόν άψογα και βάζουν 7 και 8 στο BF4 που μετά από 10 patches κρασάρει ακόμα :)

Είπαμε να είμαστε αντικειμενικοί και όχι fanboys..

Αυτό λέω και 'γω, και εντάξει το fun το βάζουμε στην άκρη, τα crashes μετά από 10 patches που τα πας ; Έχει potential το BF να είναι top of the top αλλά με DICE/EA από πίσω δεν..

Το αστείο είναι πως ο καθένας διαβάζει διαφορετικά αυτά που έγραψα. Εκτός από το 4/10 που έβαλα, έγραψα και το 7/10 για αυτούς που τους αρέσουν αυτού του είδους τα παιχνίδια. Δεν καταλαβαίνω μερικοί τι διαβάσατε παραπάνω.....

• Like 2

εγω σε καταλαβα lynx, αλλα και παλι η περιγραφη με την βαθμολογια δε συναδουν..

και brw, ειδα οτι εγραψες "παλιος, μπαρουτοκαπνισμενος q3a". οταν λεμε παλιος, εννοουμε παλαιουρας οντως, ή 7 χρονια later? τι ονομα ειχες τοτε?

και περα απο τα ιστορικα στοιχεια, εκει που λες οτι δινεις 7/10 για τους φαν του ειδους, ποιο ειναι το δεκαρι σου?

υγ σορρυ για τα λαθη/μπerdemata, to ipad εχει λολαθει σημερα..

Αυτό είπα και 'γω, ότι τα λεγόμενά του δεν αντιπροσωπεύουν το 4/10 που έβαλε γιατί και τα γραφόμενά του βασίζονται πάνω στην προσωπική του άποψη όπως και η βαθμολογία.

Αν και δεν ειμαι μεγαλος fun των multiplayer fps ωφείλω να παραδεχτώ ότι το συγκεκριμένο μάλλον θα το τιμήσω καθώς μου φέρνει κάτι μεταξυ mechwarrior και robotec

εγω σε καταλαβα lynx, αλλα και παλι η περιγραφη με την βαθμολογια δε συναδουν..
και brw, ειδα οτι εγραψες "παλιος, μπαρουτοκαπνισμενος q3a". οταν λεμε παλιος, εννοουμε παλαιουρας οντως, ή 7 χρονια later? τι ονομα ειχες τοτε?

και περα απο τα ιστορικα στοιχεια, εκει που λες οτι δινεις 7/10 για τους φαν του ειδους, ποιο ειναι το δεκαρι σου?

Μιλάμε για εποχές Quake III Arena και UT το 2000! Quake live έπαιξα πολύ λίγο..... Δεκάρι δεν δίνω πουθενά....

Αυτό είπα και 'γω, ότι τα λεγόμενά του δεν αντιπροσωπεύουν το 4/10 που έβαλε γιατί και τα γραφόμενά του βασίζονται πάνω στην προσωπική του άποψη όπως και η βαθμολογία.

Τα λεγόμενα μου είναι μια χαρά ως προς εμένα. Θα έβαζα 6 ή 7 αν είχε περισσότερο κόσμο, λίγο destruction και λιγότερη επανάληψη. Αντίστοιχα αν το κρίνω ως COD,Quake ή UT και προσέθεταν τα παραπάνω θα του έβαζα 8 με 9.

Όπως έγραψε και ο Private, αν είχε destruction δεν θα έκανες τις κωλοτούμπες στους τοίχους και θα χανόταν όλη η ουσία του παιχνιδιού.Όποιος θέλει destruction πάει BF.

• Like 1

Μετα απο καποιους γυρους αποψη μου ειναι πως ειναι καλο γιατι απο την beta δεν μπορεις να κρινεις ολοκληρο το παιχνιδι καθως ολα θα εξαρτηθουν απο τις πιστες που θα εχει και κατι μου λεει πως οι υπολοιπες θα ειναι καλυτερες.

Το πιο σημαντικο ειναι οτι αν και beta παιζει απροβληματιστα και εχει εξαιρετικη ροη.

Δεν νομιζω ομως οτι θα κανει τη διαφορα οπως το MW αν και ισως το λεω αυτο επειδη περνανε και τα χρονια και η ορεξη δεν ειναι το ιδιο...

@mtifosi

η δικια σου ορεξη δεν ειναι ιδια, οπως η δικια μου και οπως και μερικων αλλων που εχω σταμπαρει εδω μεσα.

ομως μην ξεχνιεστε, αυτη η αγορα ειναι δυναμικη. για καποιον νεο παιχτη, το πρωτο του fps θα ειναι πχ το titanfall....

@lynx

ναι ρε, τι live και παπαριες, μιλαμε old school, 50-60 ατομα να ημασταν τοτε.. r_picmip κι ετσι :D

ειχες ερθει σε gatherings? στα σ/κ lan parties στα ξενοδοχεια? αλλες εποχες τοτε... βαζαμε το pc στο πορτ μπαγκαζ και τρεχαμε...

• Like 3

Καλά άμα είσαι νουμπάς δεν πας πουθενά σε κανένα παιχνίδι αλλά οκ, εκτός και αν παίζεις με νουμπάδες.Δηλαδή τον Τιτάνα πρέπει να ξέρεις να τον χειρίζεσαι αλλιώς..Το TF με την ταχύτητα που έχει αποτελεί κάργα hardcore τίτλο.

χειροτερος γιωτας απο μενα δεν υπαρχει κ το καταευχαριστηθηκα χθες

το game ειναι καναπε- tv plasma-ενυσχυτη  friendly,εχει ακομα κ ρυθμιση για τηλεοραση

εδιτ:με ενα 360 joypad νομιζα οτι επαιζα xboxlive(οποιος εχει παιξει καταλαβαινει)

τσιμπαμε κ του one το pad κ περναμε στη νεα κονσολοpc εποχη χωρις καμπουριτσα απ την καρεκλα κ το ποντικι :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...