Προς το περιεχόμενο

TitanFall

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Titanfall’s Beta Starts Opening Up To PC Gamers, Beta Extended One Day

Βαθμολογία - Ως τωρινός παίκτης newlynx του βάζω 4/10 αλλά ως παλιός παίκτης Quake και UT θα του έβαζα 7/10. Θα έβαζα άλλους 2 πόντους σε κάθε κρίση αν είχε περισσότερους παίκτες και καταστροφή περιβάλλοντος. Ίσως στο Titanfall 2;

Εσύ θεωρείς τώρα ότι με τα αυτά που έγραψες αντιστοιχεί ένα 4/10 ; Το 7/10 είναι πιο σωστή βαθμολογία.Για να πάρει 4/10 το παιχνίδι που λέτε μερικοί θα πρέπει να έχει απίστευτα προβλήματα και με το που το βάζεις να θες να το κάνεις uninstall επιτόπου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εσύ θεωρείς τώρα ότι με τα αυτά που έγραψες αντιστοιχεί ένα 4/10 ; Το 7/10 είναι πιο σωστή βαθμολογία.Για να πάρει 4/10 το παιχνίδι που λέτε μερικοί θα πρέπει να έχει απίστευτα προβλήματα και με το που το βάζεις να θες να το κάνεις uninstall επιτόπου.

Έδωσα 2 βαθμολογίες, μία αναλογιζόμενος τι μου αρέσει να παίζω τώρα (PS2,BF και Red Orchestra MP) και μία ως παλιός (και μπαρουτοκαπνισμένος) παίκτης Quake και UT. Νομίζω είναι κατανοητά τα γραφόμενά μου. 

• Like 2

δεν χρειάζεται να έχει προβλήματα για να πάρει 4/10,αλλά αν έχει ελλείψεις..ναι χαλαρά παίρνει τέτοια βαθμολογία!

Να γράψω και εγώ λίγα λόγια για το παιχνίδι. Δεν θα το δω μόνο από την πλευρά μου ως παίκτης Planetside 2, BF και Red Orchestra MP αλλά και ως λάτρης των παλιών Quake και UT. Το παιχνίδι μου θύμισε πιο πολύ τα τελευταία και λιγότερο COD αν και προφανώς έχει χαρακτηριστεί ως COD kiler για λόγους marketing.

Gameplay - Μία μόνο λέξη μπορεί να αποδώσει την ταυτότητα του παιχνιδιού, ταχύτητα. Αν περιμένεις να σκεφτείς για να δράσεις θα χαρείς να δεις τον εαυτό σου θύμα ανά 20 sec. Απαιτείται ταχύτητα για ότι κάνεις και ένα είδος ενστίκτου για να βγεις νικητής. Έξυπνη η ιδέα με το wall running και με τους Titans ως εναλλακτικό όπλο σε ένα FPS. 

Γραφικά - Μου φάνηκαν πολύ καλά, αλλά κάτω από BF. Λόγω δράσης δεν προλαβαίνεις να χαζέψεις και πολύ. Είναι όμως μια χαρά για το είδος του παιχνιδιού.

ΑΙ - Δεν μου άρεσαν οι ΑΙ αντίπαλοι του υπολογιστή και πραγματικά πιο πολύ μπερδεύουν παρά έχουν κάποιο ουσιαστικό λόγο. Μου θύμισαν τα bot στο LOL (λίγο έχω ασχοληθεί) απλά για να γεμίζουν την πίστα και να δίνουν κάποια εύκολα kills. 

Πίστες - Πολύ μικρές (αυτές που είχε η βeta) αλλά εξυπηρετούν στην εντέλεια το χαρακτήρα του παιχνιδιού. Βέβαια στο mode μόνο με τους Titans δείχνουν υπερβολικά μικρές με αποτέλεσμα να μην μπορούν να κινηθούν τα ρομπότ στο χώρο. 

Καταστροφή περιβάλλοντος - Ανύπαρκτη με αποτέλεσμα να μην νιώθεις τις μάχες των Titans. 

6vs6 - Οι παίκτες είναι λίγοι, θα ήταν καλύτερο να είναι περισσότεροι χωρίς το ενοχλητικό AI. Ένα 10vs10 θα ήταν καλύτερο αλλά γίνεται αντιληπτό ότι θα χρειαζόταν να μεγαλώσουν οι πίστες ώστε να χωρέσουν οι Titans. Βέβαια το 6vs6 θα δώσει καλή διάσταση για αγώνες μεταξύ ομάδων.

Διάρκεια -  Το παιχνίδι είναι αρκετά επαναλαμβανόμενο οπότε θα χρειαστούν πίστες και modes για να δώσουν διάρκεια. Μετά από λίγη ώρα έπαιζες ξανά και ξανά με τον ίδιο τρόπο. Θα χρειαστεί ποικιλία για να αντέξει το παιχνίδι. Επίσης η διάρκεια κάθε αγώνα είναι πολύ μικρή.

Διασκέδαση - Υψηλή γιατί μου θύμισε παλιές καλές εποχές Quake και UT. Απλά παίζεις για να σκοτώσεις τον αντίπαλο και την ώρα σου. Δεν υπάρχει κάποιος απώτερος σκοπός.

Γνώμη μου είναι πως η EA , μετά από χρόνια, βρήκε ένα παιχνίδι για να αντιμετωπίσει το COD. Σε παλαιότερα θέματα είχα εκφράσει την άποψη να γίνει το MOH το δέος του COD και το BF καλύτερο BF χωρίς SP. To αστείο είναι πως το Titanfall δεν έχει SP και ίσως θα το χρειαζόταν και έχει το BF που δεν το χρειάζεται.

Βαθμολογία - Ως τωρινός παίκτης newlynx του βάζω 4/10 αλλά ως παλιός παίκτης Quake και UT θα του έβαζα 7/10. Θα έβαζα άλλους 2 πόντους σε κάθε κρίση αν είχε περισσότερους παίκτες και καταστροφή περιβάλλοντος. Ίσως στο Titanfall 2;

όπως το είπες!Μου θύμισε εποχές UT,πάρα πολύ με το dodging..

2 πίστες μόνο η beta και 250 tickets έπαιξα 5 παιχνίδια,τα οποιά η ομάδα μου κέρδισε και τα 5 :P και έκανα αρκετό χαβαλέ σαν assasin και με το artillery titan που είχα..

Μπορώ να πω με ενθουσίασε και έκανα χαβαλέ,αλλά μετά απο λίγο καταλάγιασα,γιατί έβλεπα το ίδιο πράγμα.

Οι πίστες είναι τραγικότατα μικρές,ειδικά αυτή μες την πόλη που τα mechs κολάνε μεταξύ τους,αφού δεν υπάρχει χώρος για να μανούβρες,ο Ντορίς μου(ο τιτάνας μου) δυσκολευόταν όταν έπεσε ένας συμπαίκτης πάνω μου και κολλήσαμε σε έναν μικρό χώρο..

Και που το βρίσκει κανείς 30 pre-order digital; να πάω πίσω;

proxy σε μεξικό ή βραζιλία από το site του origin..

ή http://www.dlcompare.com/games/buy-titanfall-656

εμενα πιο πολυ halo παρα κοντ μου θυμιζει ρε παιδια

αυτο που μου αρεσε εμενα περισοτερο ειναι το scale που εχει κ την καθαροτητα του βαθους πεδιου(αλα halo)

σε συνδυασμο με την ταχυτητα μου δινει πολυ καλο οπτικο αποτελεσμα

γενικοτερα τουμπανο το γκειμ για μενα

Να γράψω και εγώ λίγα λόγια για το παιχνίδι. Δεν θα το δω μόνο από την πλευρά μου ως παίκτης Planetside 2, BF και Red Orchestra MP αλλά και ως λάτρης των παλιών Quake και UT. Το παιχνίδι μου θύμισε πιο πολύ τα τελευταία και λιγότερο COD αν και προφανώς έχει χαρακτηριστεί ως COD kiler για λόγους marketing.

Gameplay - Μία μόνο λέξη μπορεί να αποδώσει την ταυτότητα του παιχνιδιού, ταχύτητα. Αν περιμένεις να σκεφτείς για να δράσεις θα χαρείς να δεις τον εαυτό σου θύμα ανά 20 sec. Απαιτείται ταχύτητα για ότι κάνεις και ένα είδος ενστίκτου για να βγεις νικητής. Έξυπνη η ιδέα με το wall running και με τους Titans ως εναλλακτικό όπλο σε ένα FPS. 

Γραφικά - Μου φάνηκαν πολύ καλά, αλλά κάτω από BF. Λόγω δράσης δεν προλαβαίνεις να χαζέψεις και πολύ. Είναι όμως μια χαρά για το είδος του παιχνιδιού.

ΑΙ - Δεν μου άρεσαν οι ΑΙ αντίπαλοι του υπολογιστή και πραγματικά πιο πολύ μπερδεύουν παρά έχουν κάποιο ουσιαστικό λόγο. Μου θύμισαν τα bot στο LOL (λίγο έχω ασχοληθεί) απλά για να γεμίζουν την πίστα και να δίνουν κάποια εύκολα kills. 

Πίστες - Πολύ μικρές (αυτές που είχε η βeta) αλλά εξυπηρετούν στην εντέλεια το χαρακτήρα του παιχνιδιού. Βέβαια στο mode μόνο με τους Titans δείχνουν υπερβολικά μικρές με αποτέλεσμα να μην μπορούν να κινηθούν τα ρομπότ στο χώρο. 

Καταστροφή περιβάλλοντος - Ανύπαρκτη με αποτέλεσμα να μην νιώθεις τις μάχες των Titans. 

6vs6 - Οι παίκτες είναι λίγοι, θα ήταν καλύτερο να είναι περισσότεροι χωρίς το ενοχλητικό AI. Ένα 10vs10 θα ήταν καλύτερο αλλά γίνεται αντιληπτό ότι θα χρειαζόταν να μεγαλώσουν οι πίστες ώστε να χωρέσουν οι Titans. Βέβαια το 6vs6 θα δώσει καλή διάσταση για αγώνες μεταξύ ομάδων.

Διάρκεια -  Το παιχνίδι είναι αρκετά επαναλαμβανόμενο οπότε θα χρειαστούν πίστες και modes για να δώσουν διάρκεια. Μετά από λίγη ώρα έπαιζες ξανά και ξανά με τον ίδιο τρόπο. Θα χρειαστεί ποικιλία για να αντέξει το παιχνίδι. Επίσης η διάρκεια κάθε αγώνα είναι πολύ μικρή.

Διασκέδαση - Υψηλή γιατί μου θύμισε παλιές καλές εποχές Quake και UT. Απλά παίζεις για να σκοτώσεις τον αντίπαλο και την ώρα σου. Δεν υπάρχει κάποιος απώτερος σκοπός.

Γνώμη μου είναι πως η EA , μετά από χρόνια, βρήκε ένα παιχνίδι για να αντιμετωπίσει το COD. Σε παλαιότερα θέματα είχα εκφράσει την άποψη να γίνει το MOH το δέος του COD και το BF καλύτερο BF χωρίς SP. To αστείο είναι πως το Titanfall δεν έχει SP και ίσως θα το χρειαζόταν και έχει το BF που δεν το χρειάζεται.

Αν ειχε καταστροφες στο περιβαλλον  και καλυτερα γραφικα θα ετρεχε με 30αρια 20αρια στο one δεν το καταλαβες τωρα τι εγινε ?

Σε αυτο που λες επισης για την διαρκεια συμφωνω απολυτα ,το παιχνιδι παιζεται μεν γρηγορα αλλα ειναι επαναλαμβανομενο και γυρνας σαν σβουρα γυρω γυρω ,οχι απαραιτητα ασχημο αυτο αφου ετσι και αλλιως ειναι μικρες πιστες, αλλα μετα απο το μισαωρο το βαριεσαι .Στην βαθμολογια σου γενικα συμφωνω και εγω 4/10 ειπα αλλα επειδη ομως συμφωνω και με τον Psycho οτι για τετοιο βαθμο το κανεις uninstall αντε να του βαλω ενα 5/10 να παρει την βαση ,αλλα για 7αρι Psycho με την καμια ειδικα οταν 8 βαζουμε σε κατι αλλες παιχνιδαρες..Αν εκανε 20ευρω ισως του εβαζα και 6.

Έδωσα 2 βαθμολογίες, μία αναλογιζόμενος τι μου αρέσει να παίζω τώρα (PS2,BF και Red Orchestra MP) και μία ως παλιός (και μπαρουτοκαπνισμένος) παίκτης Quake και UT. Νομίζω είναι κατανοητά τα γραφόμενά μου. 

Στο BF πόσο βάζεις δηλαδή έτσι για να γελάσουμε λίγο ;

Αν ειχε καταστροφες στο περιβαλλον  και καλυτερα γραφικα θα ετρεχε με 30αρια 20αρια στο one δεν το καταλαβες τωρα τι εγινε ?

Σε αυτο που λες επισης για την διαρκεια συμφωνω απολυτα ,το παιχνιδι παιζεται μεν γρηγορα αλλα ειναι επαναλαμβανομενο και γυρνας σαν σβουρα γυρω γυρω ,οχι απαραιτητα ασχημο αυτο αφου ετσι και αλλιως ειναι μικρες πιστες, αλλα μετα απο το μισαωρο το βαριεσαι .Στην βαθμολογια σου γενικα συμφωνω και εγω 4/10 ειπα αλλα επειδη ομως συμφωνω και με τον Psycho οτι για τετοιο βαθμο το κανεις uninstall αντε να του βαλω ενα 5/10 να παρει την βαση ,αλλα για 7αρι Psycho με την καμια ειδικα οταν 8 βαζουμε σε κατι αλλες παιχνιδαρες..Αν εκανε 20ευρω ισως του εβαζα και 6.

Είναι παλιά η μηχανή γραφικών, και αν push-άρεις πολύ τα γραφικά δεν θα τρέχει ούτε σε GK110.Από 'κει και πέρα 8/10 δεν παίρνει καμία παιχνιδάρα, οι παιχνιδάρες είναι από 9/10 και πάνω.

Το παιχνίδι δεν χρειάζεται καταστρεφόμενα περιβάλλοντα. Χειρότερο θα γινόταν έτσι γιατί οι Τιτάνες δεν θα είχαν καμία κάλυψη και οι πιλότοι δεν θα μπορούσαν να κάνουν τα parkour κολπάκια τους.

• Like 1

Στο BF πόσο βάζεις δηλαδή έτσι για να γελάσουμε λίγο ;

Κάθε παίκτης έχει τι δική του γνώμη, που χτίζεται ανάλογα με τις προτιμήσεις και τα ενδιαφέροντά του. Δεν είναι απαραίτητο όλοι να συμφωνούμε με τη δική σου άποψη. Η δική μου είναι επαρκώς στοιχειοθετημένη και σαφώς προσωπική. Αν τα κριτήρια τα δικά σου απέχουν από τα δικά μου τότε θα το βαθμολογήσεις διαφορετικά.

Και επειδή θες να γελάσεις στο BF4 βάζω 7,5/10 και στο PS2 8,5/10. 

• Like 1

Οκ, το BF4 σύμφωνα με το potential που έχει σαν παιχνίδι παίρνει 9/10, αλλά όπως το πάει η DICE το 7,5/10 μοιάζει με εξωπραγματική βαθμολογία.Μετά από 10 patches το παιχνίδι έχει ακόμα θέματα, αν δεν είναι αυτός λόγος να πάρει ένα παιχνίδι κάτω από τη βάση τι να πω :)

Το παιχνίδι δεν χρειάζεται καταστρεφόμενα περιβάλλοντα. Χειρότερο θα γινόταν έτσι γιατί οι Τιτάνες δεν θα είχαν καμία κάλυψη και οι πιλότοι δεν θα μπορούσαν να κάνουν τα parkour κολπάκια τους.

Levolution στο TF λέμε :P

το θεμα ειναι οτι βγηκε ενα παιχνιδι που μπορει να διασκεδασει και να κερδισει ακομα κ ο τελευταιος νουμπας(σαν εμενα)

κ αυτο εχει χαλασει τους "χαρκοραδες",γιαυτο κ τοσο hate

• Like 1

Καλά άμα είσαι νουμπάς δεν πας πουθενά σε κανένα παιχνίδι αλλά οκ, εκτός και αν παίζεις με νουμπάδες.Δηλαδή τον Τιτάνα πρέπει να ξέρεις να τον χειρίζεσαι αλλιώς..Το TF με την ταχύτητα που έχει αποτελεί κάργα hardcore τίτλο.

• Moderators

το θεμα ειναι οτι βγηκε ενα παιχνιδι που μπορει να διασκεδασει και να κερδισει ακομα κ ο τελευταιος νουμπας(σαν εμενα)

κ αυτο εχει χαλασει τους "χαρκοραδες",γιαυτο κ τοσο hate

Αυτά είναι βλακείες αυτών που δεν παίζουν καλά / δεν μπαίνουν στο κλίμα του παιχνιδιού.

Ο καλός παίχτης (στο όποιο game) θα ξέρει να κοντράρει τους νέους. Αν ο απέναντι "hardcore" σου λέει "omg noob you killed me", τότε ίσως ο άλλος να είναι ο noob. :P

Το μόνο κακό είναι αν είναι παιχνίδι σειράς και κατεβάσουν τον πήχυ / dumb down το παιχνίδι για τους νέους, 

π.χ. Splinter Cell Blacklist (αυτό μου ήρθε τώρα) που:

στο Pandora Tomorrow και Chaos Theory (δεν βάζω το Double Agent multiplayer γιατί δεν το είχα παίξει), οι Spies που είναι του Stealth, για να σκοτώσουν έπρεπε να σε πετύχουν 2 φορές από πάνω ή να έρθουν από πίσω και να σου σπάσουν τον λαιμό, κανένα άλλο kill tactic. Στο Blacklist τα όπλα τους σκοτώνουν και σου κάνουν melee attacks από μπρος, μπαλκόνι, κλπ και σε σκοτώνουν με την πρώτη.

Δηλαδή, αν το παιχνίδι λειτουργεί έτσι εξαρχής (όπως εδώ), τότε np, learn2play or bye bye.

Αν το άλλαξαν γιατί o κόσμος το έβρισκε δύσκολο, εκεί με χαλάει.

(που κι εκεί l2p or bye bye, αλλά από την άλλη "Devs! Don't break my game , damn it!" :P)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...