Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Κοίτα, τα γραφικά του BF4 θα τα κρίνω πιο αυστηρά γιατί υποτίθεται είναι Frostbite 3, του TitanFall είναι Source Engine που δημιουργήθηκε το 2004 αν δεν κάνω λάθος η οποία έχει βάσει από το 1996.Τώρα εγώ όμως θα πω ότι δεν σε ενδιαφέρουν τα γραφικά σε ένα τόσο γρήγορο παιχνίδι όπως το TF, είναι πολύ γρήγορες οι μάχες για να παρατηρήσω τα textures στο έδαφος που στην τελική δεν με ενδιαφέρουν κιόλας, το παιχνίδι έχει από τα καλύτερα art γι' αυτό και δείχνει όπως δείχνει σε τόσο παλιά μηχανή γραφικών.Εγώ το βρίσκω αρκετά διασκεδαστικό το TF και αν το βρω κάτω από 30 ευρώ που θα το βρω μετά την κυκλοφορία θα το τσιμπήσω να παίζω, ειδικά όταν θα μου σπάει τα νεύρα η DICE με το BF4 BETA testing a.ka crashes.Κάθεστε και μου κοιτάτε τα γραφικά σε multiplayer παιχνίδι τώρα λες και θα κάθεσαι να τα χαζεύεις.Άμα θες γραφικά να χαζεύεις, Skyrim modded, όλα τα άλλα απλά για να λέμε.Τώρα για το ESO είπαμε, καλά γραφικά για MMO αλλά το παιχνίδι δεν για συνδρομή ειδικά.Αλλά αυτό είναι και εκτός θέματος. Και μια άποψη του δικού μας John2gr που το βρήκε επίσης διασκεδαστικό : DSOGaming: Titanfall – First Impressions 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Ναι μπορείς.Απλά η ΕΑ αρμέγει κανονικά.. Καταρχήν, fixed.Κατά δεύτερον, στο multiplayer δεν κοιτάς γραφικά αλλά gameplay.Όποιος κοιτάει τα γραφικά σαν και σένα κάνει κάτι ωραιότατα σκοράκια 5 kills 15 deaths και είναι για γέλια Ούτε καν, τουλάχιστον στο TitanFall δεν κάνεις BETA testing όπως κάνεις στο BF εδώ και μήνες.Για το EOS ούτε κουβέντα, απλά για τα μπάζα το παιχνίδι. δεν μας χ@ζεις με τα kills σου ρε νταλαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Κοίτα, τα γραφικά του BF4 θα τα κρίνω πιο αυστηρά γιατί υποτίθεται είναι Frostbite 3, του TitanFall είναι Source Engine που δημιουργήθηκε το 2004 αν δεν κάνω λάθος η οποία έχει βάσει από το 1996.Τώρα εγώ όμως θα πω ότι δεν σε ενδιαφέρουν τα γραφικά σε ένα τόσο γρήγορο παιχνίδι όπως το TF, είναι πολύ γρήγορες οι μάχες για να παρατηρήσω τα textures στο έδαφος που στην τελική δεν με ενδιαφέρουν κιόλας, το παιχνίδι έχει από τα καλύτερα art γι' αυτό και δείχνει όπως δείχνει σε τόσο παλιά μηχανή γραφικών.Εγώ το βρίσκω αρκετά διασκεδαστικό το TF και αν το βρω κάτω από 30 ευρώ που θα το βρω μετά την κυκλοφορία θα το τσιμπήσω να παίζω, ειδικά όταν θα μου σπάει τα νεύρα η DICE με το BF4 BETA testing a.ka crashes.Κάθεστε και μου κοιτάτε τα γραφικά σε multiplayer παιχνίδι τώρα λες και θα κάθεσαι να τα χαζεύεις.Άμα θες γραφικά να χαζεύεις, Skyrim modded, όλα τα άλλα απλά για να λέμε.Τώρα για το ESO είπαμε, καλά γραφικά για MMO αλλά το παιχνίδι δεν για συνδρομή ειδικά.Αλλά αυτό είναι και εκτός θέματος. Και μια άποψη του δικού μας John2gr που το βρήκε επίσης διασκεδαστικό : DSOGaming: Titanfall – First Impressions Καλα χεστηκα αν ειναι και εκτος θεματος ... Λοιπον διασκεδαστικο το βρισκω και εγω το Titanfall αλλα απο εκει και επειτα τι σε νοιαζει εσενα η fb3 ή η παλια engine του παιχνιδιου ? 50αρικο δεν πρεπει να δωσεις και για το Titanfall ή τελος παντων τα ιδια με bf4 δεν ειχε ? Τελειωσε ..Αν κανει 30 ευρω εγω εδω στο λεω οτι θα το τσιμπησω κατα πασα πιθανοτητα..Τωρα για τα γραφικα δεν πειραζει ας βαλουν αυτοι καλα γραφικα και ας μην τα παρατηρει καποιος.Απο την στιγμη που καποιος δεν το αγοραζει για τα λεφτα που εχει στην αρχη σημαινει οτι κατι δεν του αρεσει ,οταν πεσει και στα 20 ευρω που λες εγω και το super mario αγοραζω δεν λεει κατι αυτο ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Κοίτα, τα γραφικά του BF4 θα τα κρίνω πιο αυστηρά γιατί υποτίθεται είναι Frostbite 3, του TitanFall είναι Source Engine που δημιουργήθηκε το 2004 αν δεν κάνω λάθος η οποία έχει βάσει από το 1996. απεναντιας, με την απαρχαιωμενη engine ειναι που πρεπει να εισαι πιο αυστηρος, γιατι πληρωνεις 60e για αυτην. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δεν πληρώνεις 60, ήδη το παιχνίδι το βρίσκεις στα 32 ευρώ αν δεν κάνω λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Όλη την ώρα βλέπω να λέτε για 60 ευρώ...Ειπαμε, 42 retail pre order και 32 digital. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δεν πληρώνεις 60, ήδη το παιχνίδι το βρίσκεις στα 32 ευρώ αν δεν κάνω λάθος. 60e κανει η retail στο Amazon. Το γεγονος παραμενει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Ωραία ρε παιδιά, δεν σας αρέσει το παιχνίδι.Εντάξει το καταλάβαμε, εμάς που μας αρέσει θα το αγοράσουμε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Kαλα εσυ εδω αγορασες το premium που εβριζες το bf απο το πρωι μεχρι το βραδυ και ελεγες οτι ποτε δεν θα ξαναπληρωσεις για παιχνιδι της ΕΑ στο Τitanfall θα κολλησεις ? μπεεεεεε Λοπον επειδη δεν θελω να ειμαι αδικος το game εχει ενα πολυ θετικο το οποιο εγω παντοτε το γουσταρα στα cod ,ειναι φοβερα γρηγορο ,πραγμα πολυ καλο για μενα .Τωρα απο εκει και επειτα μετρησα και με το gpuz και ειδα οτι το gpu load εχει διακυμανσεις απο 50 εως 100% κατι το οποιο θεωρω θα διορθωθει με drivers .Ενα αλλο μειον ειναι το stuttering καθως επισης και microstuttering που εχει που επισης πιστευω θα διορθωθει . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@kyros Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 βαλτε vsync το σηκωνει ανετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Kαλα εσυ εδω αγορασες το premium που εβριζες το bf απο το πρωι μεχρι το βραδυ και ελεγες οτι ποτε δεν θα ξαναπληρωσεις για παιχνιδι της ΕΑ στο Τitanfall θα κολλησεις ? μπεεεεεε Λοπον επειδη δεν θελω να ειμαι αδικος το game εχει ενα πολυ θετικο το οποιο εγω παντοτε το γουσταρα στα cod ,ειναι φοβερα γρηγορο ,πραγμα πολυ καλο για μενα .Τωρα απο εκει και επειτα μετρησα και με το gpuz και ειδα οτι το gpu load εχει διακυμανσεις απο 50 εως 100% κατι το οποιο θεωρω θα διορθωθει με drivers .Ενα αλλο μειον ειναι το stuttering καθως επισης και microstuttering που εχει που επισης πιστευω θα διορθωθει . Ναι αλλά τουλάχιστον δεν έδωσα 50 ευρώ για το Premium..Κάποια στιγμή θα φτιαχτούν τα χοντρά προβλήματα που θα πάει.Για τα προβλήματα του TitanFall που λες, κάνε ένα Alt+tab όσο είσαι μέσα στο παιχνίδι και ξαναμπές.Εμένα μου έφτιαξε και το stuttering και τα frame drops. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Ναι γλιτωσες 20 ευρω μεγαλη αλητεια εκανες ,να πας στα μπουζουκια ...Eξυπακουεται οτι οταν κατι το παρεις μετα απο καιρο θα εχει πεσει η τιμη του ,για ολα ισχυει αυτο ,το θεμα ειναι να το γουσταρεις .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Plug Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Το παιγνίδι είναι πολύ ωραίο, τα γραφικά του μια χαρά είναι κ τα μεκ έτσι όπως είναι, είναι μια χαρά. Αν ήταν αργά κ οι πεζοί πήγαιναν όπως πάνε με νέφτι στο κωλο, θα ψοφαγαν σα γατσουλια. Πέρα από τ ότι Κόντεψα να πάθω επιληψία κ τα μποτάκια που υπάρχουν απλά για να φαίνεται πιο ζωντανό το παιγνίδι, ένιωσα σα να έχει περιορισμένο υλικό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) είπα να το κάνω early access και πήγα και τους είπα ότι πήρα email αλλά δεν λειτουργεί το redeem..και μου το έβαλαν έτσι απλά,αν και περιμένα στην ουρά κάπου 65 λεπτά πάτησε γκάζι ξαφνικά και δείχνει ότι κατεβάζω με 7.2mb/s και όντως πάει σφαίρα..άλλα 20λεπτά έμειναν από το πουθενά! ---- http://www.reddit.com/r/pcgaming/comments/1xx52i/use_origin_promo_code_love_to_receive_50_off_ea/ υπήρχε αυτό το κουπόνι -50/70%,αλλά όπως λένε δεν νοιώθει με το titanfail.. Όμως μπορείτε να μπείτε στο βραζιλιάνικο origin και να πάρετε το game με 30€! 99.90 BRL = 30.5372 EUR ή μεξικάνικο 499.00 MXN = 27.5092 EUR Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2014 από xtrmsnpr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Να γράψω και εγώ λίγα λόγια για το παιχνίδι. Δεν θα το δω μόνο από την πλευρά μου ως παίκτης Planetside 2, BF και Red Orchestra MP αλλά και ως λάτρης των παλιών Quake και UT. Το παιχνίδι μου θύμισε πιο πολύ τα τελευταία και λιγότερο COD αν και προφανώς έχει χαρακτηριστεί ως COD kiler για λόγους marketing. Gameplay - Μία μόνο λέξη μπορεί να αποδώσει την ταυτότητα του παιχνιδιού, ταχύτητα. Αν περιμένεις να σκεφτείς για να δράσεις θα χαρείς να δεις τον εαυτό σου θύμα ανά 20 sec. Απαιτείται ταχύτητα για ότι κάνεις και ένα είδος ενστίκτου για να βγεις νικητής. Έξυπνη η ιδέα με το wall running και με τους Titans ως εναλλακτικό όπλο σε ένα FPS. Γραφικά - Μου φάνηκαν πολύ καλά, αλλά κάτω από BF. Λόγω δράσης δεν προλαβαίνεις να χαζέψεις και πολύ. Είναι όμως μια χαρά για το είδος του παιχνιδιού. ΑΙ - Δεν μου άρεσαν οι ΑΙ αντίπαλοι του υπολογιστή και πραγματικά πιο πολύ μπερδεύουν παρά έχουν κάποιο ουσιαστικό λόγο. Μου θύμισαν τα bot στο LOL (λίγο έχω ασχοληθεί) απλά για να γεμίζουν την πίστα και να δίνουν κάποια εύκολα kills. Πίστες - Πολύ μικρές (αυτές που είχε η βeta) αλλά εξυπηρετούν στην εντέλεια το χαρακτήρα του παιχνιδιού. Βέβαια στο mode μόνο με τους Titans δείχνουν υπερβολικά μικρές με αποτέλεσμα να μην μπορούν να κινηθούν τα ρομπότ στο χώρο. Καταστροφή περιβάλλοντος - Ανύπαρκτη με αποτέλεσμα να μην νιώθεις τις μάχες των Titans. 6vs6 - Οι παίκτες είναι λίγοι, θα ήταν καλύτερο να είναι περισσότεροι χωρίς το ενοχλητικό AI. Ένα 10vs10 θα ήταν καλύτερο αλλά γίνεται αντιληπτό ότι θα χρειαζόταν να μεγαλώσουν οι πίστες ώστε να χωρέσουν οι Titans. Βέβαια το 6vs6 θα δώσει καλή διάσταση για αγώνες μεταξύ ομάδων. Διάρκεια - Το παιχνίδι είναι αρκετά επαναλαμβανόμενο οπότε θα χρειαστούν πίστες και modes για να δώσουν διάρκεια. Μετά από λίγη ώρα έπαιζες ξανά και ξανά με τον ίδιο τρόπο. Θα χρειαστεί ποικιλία για να αντέξει το παιχνίδι. Επίσης η διάρκεια κάθε αγώνα είναι πολύ μικρή. Διασκέδαση - Υψηλή γιατί μου θύμισε παλιές καλές εποχές Quake και UT. Απλά παίζεις για να σκοτώσεις τον αντίπαλο και την ώρα σου. Δεν υπάρχει κάποιος απώτερος σκοπός. Γνώμη μου είναι πως η EA , μετά από χρόνια, βρήκε ένα παιχνίδι για να αντιμετωπίσει το COD. Σε παλαιότερα θέματα είχα εκφράσει την άποψη να γίνει το MOH το δέος του COD και το BF καλύτερο BF χωρίς SP. To αστείο είναι πως το Titanfall δεν έχει SP και ίσως θα το χρειαζόταν και έχει το BF που δεν το χρειάζεται. Βαθμολογία - Ως τωρινός παίκτης newlynx του βάζω 4/10 αλλά ως παλιός παίκτης Quake και UT θα του έβαζα 7/10. Θα έβαζα άλλους 2 πόντους σε κάθε κρίση αν είχε περισσότερους παίκτες και καταστροφή περιβάλλοντος. Ίσως στο Titanfall 2; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα