konstantinos77 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 πω πω τι παιχνιδαρα ειναι αυτη ρε παιδια?παρα πολυ ωραιο και γρηγορο gameplay!χαμος γινεται!!τα fps γιατι δεν πεφτουν ποτε κατω απο 60?? Κοιτα κατω να δεις πως ειναι το χορταρι για παραδειγμα και θα καταλαβεις ...χαχαχαχα.. Μιλαμε μωσαικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Άμα το βάλουν 20 ευρώ μπορεί να το σκεφτώ. Δεν ασχολούμαι καν με την beta. Έχω καεί στα νιάτα μου με το cod και κατάλαβα πως είναι μόνο από βίντεο. Για τους πολύ fan του είδους αξίζει μόνο πιστεύω, διαφορετικά δύσκολα νομίζω ότι μπορεί να σε κρατήσει το game πάνω από 2-3 μήνες πριν το παρατήσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Όλα σχετικά είναι και ποτε δεν μπορείς να ξέρεις 100% άμα δεν το παίξεις, πολλά games μου φάνηκαν μούφα από vids αλλα όταν έπαιξα το διασκέδασα, και πολλά αλλα όχι. Η beta είναι ότι καλύτερο για να αποφασίσεις για αγορά...αλλα επειδή αργεί προτιμώ να περιμένω κάνα 3μηνo ακόμα για κάνα division/destiny που θα έχει και rpg element για διάρκεια. Παρόλα αυτά bravo για το optimasation ειδικά σε τέτοιο game που γίνετε της σούλας στην οθόνη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LifeScarcity Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Εντωμεταξυ οσο επαιζα γελαγα γιατι σκεφτομουν τον φιλο μου που ελεγε οτι μολις βγει το Titan το bf4 πεθανε χαχαχαχα ...σοφη επιλογη τελικα psycho το premium .. Ενώ είναι πολύ σοφό να πληρώνεις game ενώ είναι πηγμένο στα bugs.Αλλά ας μην το αναλύσουμε έχει καταντήσει κουραστικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Ενώ είναι πολύ σοφό να πληρώνεις game ενώ είναι πηγμένο στα bugs.Αλλά ας μην το αναλύσουμε έχει καταντήσει κουραστικό. Tι να αναλυσουμε ,δεν εχει να αναλυσεις και τιποτα δεν υπαρχει βαση συγκρισης μεταξυ των 2 ...Για καποιον που δεν εχει κανενα απο τα 2 δεν νομιζω οτι τιθεται θεμα ποιο να επιλεξει , ειναι μια ευκολη επιλογη ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
t0ne_de4f Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Να πω και γω τις εντυπώσεις μου απο την beta του titanfall.. Σε γενικες γραμμες το game είναι καλό. Είναι πολύ fun με φοβερό pacing και πολλά νέα στοιχεία που μου αρέσουν ως βετεράνος cod player. Δεν είναι εκπληκτικό ή τέλειο κλπ κλπ αλλά το βλέπω σαν μια πολυ καλη προσπάθεια από μια νεα εταιρία. Για 30+ που μπορει να το αγοράσει κανείς ειναι μια χαρά. Σίγουρα είναι πιο appealing σε παίχτες του cod λόγω ρυθμού. Για τις προτιμίσεις μου ειναι σκάλες ανωτερο από οποιοδήποτε battlefield που πραγματικα δεν εχω αντέξει να παίξω πάνω από μισάωρο... Θετικά: - Οι Titans. Titan vs Titan ή Titan vs pilot πολλές αδρεναλίνες - Pilot abilities(cloack, jetpack κλπ) και burn cards - Το δικτυακο του κομμάτι φαίνετε καλό Αρνητικα: - Τα bots. Απλά fail αλλά μάλλον δε σήκωνε παραπάνω Players το xbox... - Το performance. Έχει λίγο stuttering και tearing χωρις vsync. Τα cod δεν έχουν... - Oi κλωτσές Καλό gaming σε όλους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cha0tic_George Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Το παιχνίδι τα σπάει όπως έγραψα στο θέμα του one! διαφορές με pc δεν ξέρω τι παίζει ακόμα εκτός αν το δω σε κάνα φίλο, ερώτηση ξέρουμε αν θα έχει και single player η μόνο μουλτι θα είναι? κάτι είχα ακούσει ότι θα έχει κάποιες αποστολές με coop μόνο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LifeScarcity Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Tι να αναλυσουμε ,δεν εχει να αναλυσεις και τιποτα δεν υπαρχει βαση συγκρισης μεταξυ των 2 ...Για καποιον που δεν εχει κανενα απο τα 2 δεν νομιζω οτι τιθεται θεμα ποιο να επιλεξει , ειναι μια ευκολη επιλογη ... Κάνε μου τη χάρη και βγάλε τις παρωπίδες.Αν εσύ τώρα την βρίσκεις με το να μην μπορείς να συνδεθείς στο παιχνίδι,με το hit reg που 'ναι για να το κλαιν και οι κότες(αν είναι ποτέ δυνατόν σε fps game τέτοιο πρόβλημα) και κάθε νέο bug που βγαίνει ανά patch...εντάξει το ανέχεσαι αυτό 2-3 μήνες με την ελπίδα ότι θα το φτιάξουν αλλά μετά καταντάει αηδία.Όταν μπορείς να το πεις έτοιμο παιχνίδι το BF4 πες μου και μένα να πάρω το premium. Και για μην παρεξηγηθώ δεν είμαι ούτε υπέρ του titanfall αλλά το bf4 ακόμα έχει άπειρα θέματα(που μπορεί να τα δούμε και με το titanfall στο release). Μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο με βλέπω loadout.Standar πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowmann Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 πως γίνετε να έχει παρωπίδες και την ίδια στιγμή να κράζει το bf4? εγώ αυτό που καταλαβαίνω και τουλάχιστον έτσι είναι για μένα είναι ότι ναι το bf4 πλέον και για μένα είναι χάλια...(γιατί πριν κάνα μηνα έπαιζα άψογα ,μάλλον ήμουν από τους τυχερούς..) αλλα επειδή μου αρέσει το όλο σκηνικό που προσφέρει συνεχίζω και παίζω. αν βρεθεί κάποιο game που είναι στο ίδιο στυλ ναι να το δοκιμάσω ,αλλα τώρα να προσπαθείτε να μας πείσετε ότι το titanfall όπως και το ghosts θα είναι οι killers του bf4 είναι για γέλια. άλλο να λέμε ότι επειδή είναι στο στυλ του cod μου αρέσει και άλλο όλα αυτά που ακούγονται συνεχεια. και εγώ ήμουν τρελαμένος με το cod η μάλλον με το μοναδικό cod το οποιο ήταν το MW από εκεί και μετά προσπάθησα αλλα δεν ήταν το ίδιο...η μάλλον ήταν ακριβώς το ίδιο χωρίς αυτό όμως να είναι καλο.. τουλάχιστον για μένα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Κάνε μου τη χάρη και βγάλε τις παρωπίδες.Αν εσύ τώρα την βρίσκεις με το να μην μπορείς να συνδεθείς στο παιχνίδι,με το hit reg που 'ναι για να το κλαιν και οι κότες(αν είναι ποτέ δυνατόν σε fps game τέτοιο πρόβλημα) και κάθε νέο bug που βγαίνει ανά patch...εντάξει το ανέχεσαι αυτό 2-3 μήνες με την ελπίδα ότι θα το φτιάξουν αλλά μετά καταντάει αηδία.Όταν μπορείς να το πεις έτοιμο παιχνίδι το BF4 πες μου και μένα να πάρω το premium. Και για μην παρεξηγηθώ δεν είμαι ούτε υπέρ του titanfall αλλά το bf4 ακόμα έχει άπειρα θέματα(που μπορεί να τα δούμε και με το titanfall στο release). Μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο με βλέπω loadout.Standar πράγματα. Δεν εχω παρωπιδες λεω αυτο που βλεπω ,αλλο θεμα αν δεν σου αρεσει .Αυτο αλλωστε αποδεικνυεται και απο τα posts που εχω κανει στο thread για το bf4 αναφεροντας ολα αυτα που λες εσυ και ακομα χειροτερα ,μπορεις να πας να τα δεις .Επισης εγω προβληματα συνδεσης δεν ειχα ποτε με το bf4 ημουν απο τους τυχερους αλλα επειδη ξερω οτι εχει ενα καρο θεματα τα εχω αναφερει πολλακις .Το titanfall ομως σαν game ειναι πολυ κατωτερο του bf4 κακα τα ψεματα,τωρα αν εσυ το γουσταρεις επειδη απλα και μονο δεν θα σε πεταει οπως το bf4 τοτε με συγχωρεις αλλα ψαχνεις υποκαταστατο .Εκτος απο αυτο δεν ξερεις τι προβληματα ενδεχομενως βγαλει οποτε μην βιαζεσαι να μιλησεις για το συγκεκριμενο θεμα οπως βιαζοντουσαν καποιοι αλλοι εδω που νομιζαν οτι με το Titanfall θα πεθανει οτι αλλο fps υπηρχε ...Ακομα δεν τον ειδαν δηλαδη Γιαννη τον βαφτισανε . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 αν ειναι να κανουν εκπτωσεις στα γραφικα για να πετυχουν καλο optimιzed στα 4Κ τοτε την κατσαμε την βαρκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pankar95 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Επειδή δεν έχει τύχει να ξανααγοράσω παιχνίδι digital από τρίτο σάιτ, θα μου εξηγήσει κάποιος πως γίνεται το παιχνίδι που έχει 60 στο σάιτ της ΕΑ το φυσικό αντίγραφο να πέφτει εώς και στα 30 σε τόσα σάιτ που το δίνουν ψυφιακά; Μπορείς να τα εμπιστευθείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Ναι μπορείς.Απλά η ΕΑ αρμέγει κανονικά.. εγω θελω γραφικα psycho! εσυ μου λες παιξε οτι να ναι Καταρχήν, fixed.Κατά δεύτερον, στο multiplayer δεν κοιτάς γραφικά αλλά gameplay.Όποιος κοιτάει τα γραφικά σαν και σένα κάνει κάτι ωραιότατα σκοράκια 5 kills 15 deaths και είναι για γέλια Τα γραφικα του bf4 για μενα ειναι 2 σκαλες πιο πανω ,αντικειμενικα τωρα κατσε δες το ..Τωρα για τα 30 ευρω που λες ,πρεπει να γινει κατι και να μου την δωσει αγρια για να τα δωσω για το titanfall πχ να βαρεθω ξαφνικα το bf4 που αποκλειεται ..Για να στο πω αλλιως προτιμω ειδικα απο την στιγμη που εχω το bf4 για multiplayer σε fps προτιμω να τα δωσω για το EOS στο χαλαρο ... Ούτε καν, τουλάχιστον στο TitanFall δεν κάνεις BETA testing όπως κάνεις στο BF εδώ και μήνες.Για το EOS ούτε κουβέντα, απλά για τα μπάζα το παιχνίδι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Ναι μπορείς.Απλά η ΕΑ αρμέγει κανονικά.. Καταρχήν, fixed.Κατά δεύτερον, στο multiplayer δεν κοιτάς γραφικά αλλά gameplay.Όποιος κοιτάει τα γραφικά σαν και σένα κάνει κάτι ωραιότατα σκοράκια 5 kills 15 deaths και είναι για γέλια Ούτε καν, τουλάχιστον στο TitanFall δεν κάνεις BETA testing όπως κάνεις στο BF εδώ και μήνες.Για το EOS ούτε κουβέντα, απλά για τα μπάζα το παιχνίδι. Eσυ δεν ησουν που εγραφες ενα καρο πραγματα για τα γραφικα του china rising και για τα δεντρα του ,τα ξεχασες ή θελεις να στα βαλω εδω ? Λοιπον ασε τωρα την παρλαπιπα ...Τα γραφικα του Titanfall ειναι οχι για γελια αλλα γτπ καβαλα ..Κρατιεμαι για να μην ποσταρω εδω εικονες απο τα textures και το εδαφος με το χορταρι που ειναι λες και εχουν κανει copy -paste ζωγραφια 10χρονου στο paint των windows...Eπειτα εσυ παλι ελεγες οτι το EOS εχει καλα γραφικα για mmo τι σε επιασε τωρα ? Το παιχνιδι σαν multiplayer οκ συμφωνω με τους περισσοτερους ειναι ενα διασκεδαστικο παιχνιδι τιποτα παραπανω τιποτα παρακατω.Δεν πρεπει ομως να το κρινουμε ολοκληρωτικα σαν game συμπεριλαμβανομενων και των γραφικων ? Εδω βαρας με το οπλο "καπου εκει γυρω" στον εχθρο και σου βγαζει kill οπως το warface τι να λεμε τωρα...Ειπαμε bf και titanfall oυτε καν στην ιδια προταση δεν πρεπει να ειναι για κανενα λογο σε κανενα τομεα και υποψη εγω το game για κανενα 30αρικο 40αρικο παιζει να το αγορασω δεν εχω τετοια θεματα ουτε παρωπιδες εχω ,αλλα απο την στιγμη που για ορισμενους μου ειχε βγει σαν ανταγωνιστης του bf4 σαν τετοιο θα κριθει και στα γραφικα και σε ολα του ,δεν καταλαβα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Ποιο ειναι το EOS?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα