Zapee995 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Τελικα τοσο μεγαλος ντορος και μετα απο 6 ωρες σε διαφορα rounds παιχνιδιου δεν ξερω αν θα προχωρησω σε αγορα...Οχι τουλαχιστον στα 50 ευρω που στοιχιζει αυτη τη στιγμη. 42 εχει retail και 32 digital χωρις να εχει κυκλοφορησει ακομα...Δεν ειναι ακριβο παιχνιδι γενικα, συντομα μετα τη κυκλοφορια θα πεσει χαμηλοτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Μετά από ένα πολύ απολαυστικό match, ώρα για ύπνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Κανεις αλητικη ζωη .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 τωρα προσεξα πως αν βαλω το aa στο τερμα κανω apply και ξαναμπω μεσα να δω το γυρνα σε none.. εχει κανεις τετοιο θεμα; και το περιεργο ειναι οτι παιζω με 60fps κατα 95% του παιχνιδιου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LifeScarcity Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Αρνητικά(BETA) : Υψηλό ping, το West Europe region που έχει κάπως χαμηλότερο δεν σε βάζει να παίξεις. Οι παίχτες είναι λίγοι, με 6v6 μένει πολύ πίσω το παιχνίδι. Τα BOT-άκια είναι τελείως άχρηστα, θα ήθελα πολύ να αφαιρεθούν και στη θέση τους να προστεθούν τουλάχιστον οι διπλάσιοι παίχτες. Performance Issues(Για παράδειγμα για να παίξει όπως πρέπει το παιχνίδι, πρέπει να κάνεις Alt+tab, δεν ξέρω για ποιο λόγο αλλά αν δεν το κάνεις έχει stuttering/fps drops). Τα rounds τελειώνουν πολύ γρήγορα, ελπίζω να έχει dedicated servers η τελική έκδοση για να το ρυθμίζουμε. Προσωπικά δεν αντιμετώπισα προβλήματα ping.Το απόγευμα είχα 59-65 και τώρα 85 steady.(Πάντα West μπαίνω και παίζω) Τώρα για τις πίστες τις περίμενα πιο μικρές 6v6 αν και δεν μου άρεσε κάποια ιδιαίτερα.Τα γραφικά από μακριά καλά τα λες,(μας καλόμαθε το bf4.)αλλά λίγο πιο ανοιχτά χρώματα δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουνε?πολύ cod μου θυμίζει.Από την άλλη πολύ καλή ανταπόκριση ο παίχτης και αρκετά στρωτό το gameplay αν εξαιρέσουμε τα performance issues.Το movement απλά απίστευτο και λογικό είναι να μην υπάρχει recoil(αλλά sway) αν πάνε σαν τραμπολίνο οι άλλοι.Αλλά ναι συμφωνώ απόλυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 τωρα προσεξα πως αν βαλω το aa στο τερμα κανω apply και ξαναμπω μεσα να δω το γυρνα σε none.. εχει κανεις τετοιο θεμα; και το περιεργο ειναι οτι παιζω με 60fps κατα 95% του παιχνιδιου Γενικα εχει θεματακια...60fps max, οκ αλλα δε δικαιολογηται να εχω ιδιο performance με 2xMsaa και 8xMsaa... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 @zapee ολα φουλ το μονο ειναι τα γραφικα που ειναι high αντι για insane.. και οπως προειπα πιο πανω βαζω τα antilasing-a και μετα οταν ξαναγυρνω να δω τις ρυθμισεις μου το εμφανιζει ως none.. και το εχω και στο double buffer οντως και εγω προτιμω να βγουν τα botakia και να μπουν παιχτες...ειναι απελπιστικο ξενερα να παιζεις με λιγους παιχτες..ας το κανανε αν ηταν single player Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 με δεχτηκαν και εμενα σημερα στην beta μετα απο mail στο ea support οτι θελω να δοκιμασω το παιχνιδι.τωρα που μιλαμε κατεβαινει!!ποτε τελειωνει παιδια η beta? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Στο XB1 ανοίγει για όλους,θα ακολουθήσει και στο pc. http://majornelson.com/2014/02/15/xbox-one-titanfall-beta-opening-up-to-everyone/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 τωρα προσεξα πως αν βαλω το aa στο τερμα κανω apply και ξαναμπω μεσα να δω το γυρνα σε none.. εχει κανεις τετοιο θεμα; και το περιεργο ειναι οτι παιζω με 60fps κατα 95% του παιχνιδιου Μπα όχι, 8xMSAA το έχω και μένει πάντα εκεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 και εγω τωρα που το εβαλα,το δεχτηκε το 8χmsaa και ειναι σταθερο 60.. κατι αλλο..ξερουμε ποσες πιστες θα υπαρχουν και το πως θα ειναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Είδα διαφορα video ο jackfrags ανέβασε μερικά καλά, χωρίς να έχω παίξει μου φαίνεται ότι άμα κάνανε τα mechs αργά θα mix αργό και γρήγορο gameplay(pilots) και θα ήταν πιο balanced imho, atm είναι απίστευτα γρήγορο το game, so no go. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Κάποια στιγμή ξεκλειδώνεις το ability αντί να γίνεσαι αόρατος να παίρνεις έξτρα speed..Μιλάμε κουνιέσαι σαν πουτάνα, έτσι και ξέρεις να το χειρίζεσαι παίρνεις τρελά kills αφού οι περισσότεροι δεν μπορούν να σε πετύχουν Γενικότερα αυτό το παιχνίδι είναι ''it's all about speed''.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Εσεις εχετε παρει ολοι κωδικο? Εγω εκανα registration πριν απο κανα 2 μερες αλλα δεν μου στειλαν κατι :\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Γενικότερα αυτό το παιχνίδι είναι ''it's all about speed''.. Αυτό ακριβώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα