Προς το περιεχόμενο

TitanFall

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κανετε κατι συγκεκριμενο για να βρει σερβερ?? Παλευει 20 λεπτα και τιποτα...

κατω δεξια εχει κατι περι data και στα ποσα ping..

πατα εκει και αλλαξε region στην ουσια εγω πηγα με 100 ping και συνδεομαι φετες

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άλλαξε το West Europe όταν ανοίγεις το παιχνίδι κάτω δεξιά.Με διασκεδάζει αρκετά το παιχνίδι δεν λέω, αλλά κάτι πρέπει να γίνει με τους servers γιατί 100άρες ping..Αν το βρω κάτω από 30 ευρώ θα το πάρω.Πάντως παίζει smooth με τα πάντα όλα τέρμα, αρκεί να κάνω έστω και μια φορά Alt+tab όταν είναι ανοιχτό το παιχνίδι.

Moυ απαντησε η EA και με εκανε δεκτο να συμμετεχω στελνοντας αδεια να κατεβασω την beta απο το λογαριασμο μου αλλα δεν μου εστειλε κανενα κωδικο ..

Ευχαριστω παιδες! Καιγομαι!! ;)

Kostantine, ξαναμιλα στο chat.

Τελικα με παει το παιχνιδι!! Αν και περιμενα ελαχιστα μεγαλυτερα maps, ειναι μια χαρα πιστευω..Δυστυχως χωρις vsync το βρηκα unplayable αλλα ευτυχως με vsync on και "insane" textures τρεχει το ιδιο με vsync off.

Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
 26623,    444765,  48,  62, 59.859

Λοιπόν έχουμε και λέμε :

Θετικά :

Αρκετά καλά γραφικά, ειδικά αν λάβουμε υπόψιν την χρονολογία της μηχανής γραφικών που χρησιμοποιεί.

Πολύ διασκεδαστικό, και όταν έρχονται και οι Τιτάνες θέλει να ξέρεις να παίζεις για να κερδίσεις τις μάχες.

Πολύ απολαυστικό το να πηδάς από τοίχο σε τοίχο, χωρίς αυτό θα έτρωγε Χ το παιχνίδι από μένα.

Αρνητικά(BETA) :

Υψηλό ping, το West Europe region που έχει κάπως χαμηλότερο δεν σε βάζει να παίξεις.

Οι παίχτες είναι λίγοι, με 6v6 μένει πολύ πίσω το παιχνίδι.

Τα BOT-άκια είναι τελείως άχρηστα, θα ήθελα πολύ να αφαιρεθούν και στη θέση τους να προστεθούν τουλάχιστον οι διπλάσιοι παίχτες.

Performance Issues(Για παράδειγμα για να παίξει όπως πρέπει το παιχνίδι, πρέπει να κάνεις Alt+tab, δεν ξέρω για ποιο λόγο αλλά αν δεν το κάνεις έχει stuttering/fps drops).

Τα rounds τελειώνουν πολύ γρήγορα, ελπίζω να έχει dedicated servers η τελική έκδοση για να το ρυθμίζουμε.

Moυ απαντησε η EA και με εκανε δεκτο να συμμετεχω στελνοντας αδεια να κατεβασω την beta απο το λογαριασμο μου αλλα δεν μου εστειλε κανενα κωδικο ..

Μπες στο origin καθ πηγαινε στα παιχνιδια σου και πατα εμφανιση ολων λογικα θα στο εμφανισει.Σε μενα ετσι εγινε ,δεν χρειαστηκε να βαλω redeem code

Μπες στο origin καθ πηγαινε στα παιχνιδια σου και πατα εμφανιση ολων λογικα θα στο εμφανισει.Σε μενα ετσι εγινε ,δεν χρειαστηκε να κανω redeem code

Fixed :)

Καλά αυτό έλειπε να βάλουν και συνδρομή σε FPS παιχνίδι..

Ποιός μίλησε για συνδρομή; Free2play είπα, βλ. Planetside2, World of Tanks κ.α. Που παίζεις free άλλα έχει premium πακέτα επι πληρωμή.

αυτη ειναι η τελικη σου γνωμη παιζοντας την beta?

Yep. Πιστεύω σε free2play θα προσέλκυε περισσότερο κόσμο. Πολλοί θα 'ναι αυτοί που θα σκεφτούν να σκάσουν 50αρι για τέτοιο game. Που στην ουσία δεν είναι κάτι κακό αλλά δεν είναι και τίποτα το τρελό.

• Like 1

Eγω το πρωι εστειλα mail το απογευμα μου στειλανε απανταση και τωρα το κατεβαζω...Τελικα εξυπνοι ή μαλλον κουτοπονηροι αυτοι στην ΕΑ,πεταξανε το τυρακι οτι η beta ειναι για ταχα μου για περιορισμενο αριθμο κλειδιων για να μπεις στο τρυπακι να τους στειλεις mail να σου απαντησουν και να πεις τι καλοι και εξυπηρετικοι που ειναι για να πας μετα ολος χαρα να το αγορασεις ...Οτι αρπαξουμε σου λεει .Mα ειναι δυνατον ο αλλος να ειναι premium στο bf και να μην τον αφησουν να δοκιμασει την beta ? Θα τους γραψει στα παπαρια του μετα και δικιο θα εχει ,απαξ και βγαζεις beta πρεπει να ειναι για ολους και οχι οποιος προλαβε τον Κυριο ειδε ..

Eντωμεταξυ εχω 2Μbps  συνδεση και κατεβαζω με 1,1ΜB/sec ...ντοινγκ

Τελικα τοσο μεγαλος ντορος και μετα απο 6 ωρες σε διαφορα rounds παιχνιδιου δεν ξερω αν θα προχωρησω σε αγορα...Οχι τουλαχιστον στα 50 ευρω που στοιχιζει αυτη τη στιγμη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...