Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Έλεος, άλλαξε σελίδα.. If you got the wrong type of Titanfall beta key, they recommend you try this: On EA Help – Search for Titanfall and select Contact Us. Select PC as the Platform, and click Next Select the Topic – Demo/Beta and type in Eligibility Issue in the subject line, and click Next Click on Email Me. On the next screen, when asking for What type of Demo/Beta issue you are having, select Eligibility Enter the Titanfall Beta code that is not working as the description of the problem. Select Submit. You will receive a new PC code within the next two hours. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 εστειλα τωρα ενα μαιλ γτ με βαση το απο πανω δεν μου ελεγε τπτ περι email οπως στο 4ο βημα.. και τωρα θα δουμε το πρωι,ελπιζω να καταφερω τπτ \ ευχαριστω παντως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Απαιτήσεις το game ? Πολύ καλό φαινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Νομίζω φτάνουν τα posts για τα κλειδιά, πώς θα τα πάρετε (φτάσατε να περιγράφετε και scams για την EA) και πόσο έχει κατέβει το παιχνίδι στον καθένα. Τα επόμενα posts καλύτερα να αναφέρονται στο ίδιο το παιχνίδι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Φανταζομαι με Ε8500 και sapphire 6850 vaporx ουτε για αστειο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Θα μπορεις να το παιξεις αξιοπρεπως λογικα..Απο οτι διαβασα και σε ξενα φορουμ το game εχει fps cap στα 60 frames ,οταν καταφερω να μπω σε καποιον server θα ποσταρω ξανα για να πω μια ολοκληρωμενη γνωμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krokos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 πολύ σταθερο το παιχνιδι... δεν μου φανηκε πολυ βαρυ... full hd, ολα high σε 7870 με παλιο cpu q6600 (overclocked) και δεν ειδα κανενα κολλημα/drop frame θυμηθηκα τα νιατα μου οταν επαιζα call of duty...γρηγορο και πολυ δραση σιγουρη επιτυχια αν και οχι τοσο για τα γουστα μου (θελω λιγο πιο αργα παιχνιδια..να προλαβαινω να σκεφτω και λιγο) edit: αντε να βγει και η beta του goat-fall Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Thanks αντε να δουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krokos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Thanks αντε να δουμε δες και εδω για πιο λεπτομεριες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 ηρθε και μενα η beta μετα απο την βοηθεια του pshyco ΄ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Έπαιξα και 'γω μερικά rounds, δεν μπορώ να πω ότι έχω ξετρελαθεί μέχρι στιγμής. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Έπαιξα και 'γω μερικά rounds, δεν μπορώ να πω ότι έχω ξετρελαθεί μέχρι στιγμής same here ,κατι με ενοχλει ,τα textures ειναι?που για καποιο λογο ενω ειναι στα full τα settings δεν ειναι σε καμια περιπτωση next gen ,δεν ξερω αν η τελικη εκδοση θα ναι καλυτερη οπτικα τουλαχιστον. Αυτη την πανηλιθια κλωτσια που φευγεις μονοχιτος ελπιζω να την βγαλουνε.Ειναι πολυ εντονο παντως και μου αρεσει αυτο.Ειδικα με τους τιτανες οι μαχες ειναι πολυ εντυπωσιακες.Σιγουρα δεν ειναι ακριβως αυτο που περιμενα ,θα το λιωσω σημερα γιατι ειμαι noob για την ωρα και το ranking ειναι λιγο οτι να ναι και ειναι καθαρα θεμα τυχης με τι θα τυχεις ,τουλαχιστον στο πρωτο mode που μπηκα και επαιξα ενα δυωρακι. Ας του δωσουμε λιγο χρονο να το μαθουμε και καλυτερα γιατι πρεπει να εχει και αλλα πραγματα να κανεις. Ερωτηση..customization με τα οπλα γενικα δεν παιζει?Δεν ειδα κατι μεσα στο game μεχρι τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δεν είναι τα γραφικά, καταρχήν τα rounds τελειώνουν πολύ γρήγορα, έχω υψηλό ping και οι μάχες με Titan ειδικά μου φαίνονται απίστευτα βαρετές και έχει και fps drops(Βέβαια αυτό είναι κάτι που θα φτιαχτεί στην τελική έκδοση). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δεν είναι τα γραφικά, καταρχήν τα rounds τελειώνουν πολύ γρήγορα, έχω υψηλό ping και οι μάχες με Titan ειδικά μου φαίνονται απίστευτα βαρετές και έχει και fps drops(Βέβαια αυτό είναι κάτι που θα φτιαχτεί στην τελική έκδοση). Το τρεχω σε gtx 680 sli σε 144 hz monitor και παει χαμενο ,ελπιζω να μην μεινει στα 60 fps cap και να το φτιαξουν στην τελικη. Δεν παρατηρησα σπασιματα που να με ενοχλουν στο gameplay. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Έχεις βάλει 8xMSAA ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα