Plug Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Βασικά επειδή και 'γω πλήρωσα Premium αν δεν γίνει κάτι έτσι θα το απαιτήσω και 'γω.. jξεκινα απο τωρα να'σαι σιγουρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Τους είπα ότι μόλις αγόρασα το BF4 Premium και να μου στείλουν κλειδί, για να δούμε ρε φούστη μου μ' αυτά τα κλειδιά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Eκανα και εγω registration ,φανταζομαι αν μου στειλουν κωδικο τοτε θα ενεργοποιηθει η beta για να την κατεβασω στο origin . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Eκανα και εγω registration ,φανταζομαι αν μου στειλουν κωδικο τοτε θα ενεργοποιηθει η beta για να την κατεβασω στο origin . Βασικά θα βάλεις τον κωδικό και θα σου βγάλει να κατεβάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Nαι ,ωραιος thanks .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Πριν από λίγο πήρα και εγώ. Άντε να το δούμε και αυτο το φρούτο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Εδώ ακόμα τίποτα, αλλά δεν θα πάω να τους παρακαλέσω κιόλας. Edit: Titanfall – Major Bug Prevents Players Connecting On Servers, Affects All Platforms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krokos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 δεν χανεται, παντως και τιποτα.. "no server found" ολη την ώρα.... ελπιζω αυριο κατι να γινει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Εντάξει, αύριο που θα πάρουμε κλειδί θα το έχουν φτιάξει ***Edit: Downloading.. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2014 από Psycho_Warhead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 σουρθε κλειδι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Έστειλα στην ΕΑ και μου την πρόσθεσαν στο Origin. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 για στειλε λινκ που τους μιλησες μπας και μου στειλουν και μενα χΔ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Plug Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Χαχαχαχα δε ξέρω τι μαλακια τους έστειλα αλλά μου έστειλαν ινβαιτ, το μπακαρντι με τανκερει θα φταίει, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Στο EA Help έστειλα ότι αγόρασα Premium για το BF4 και θέλω κλειδί.Στείλε και 'συ και πες τους ότι θες να το αγοράσεις το παιχνίδι και ότι θες να το δοκιμάσεις πρώτα, τέτοια έγραψα και 'γω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 οκ εχει καποια live chatting?που ακριβως πηγες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα