Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Έχουν σκοπό να δώσουν κλειδιά ; Δεν ξεκίνησαν ακόμα για Ευρώπη ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titanomaxos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Εγω εκανα 2 register αλλα ακομα τιποτα! Μαλλον ban θα φαω απο EA! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krokos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 μου ηρθε κλειδι για beta....τα λεμε μεσα... edit: και η ξενερα...θελει 64bit...αντε παλι εγκατασταση τa win8 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Congratulations: You’ve been selected for participation in the Titanfall Beta! :) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 εε εγω; που κατουρησα στο πιγαδι;δεν μου εχει ερθει τιποτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 εσυ θα μεινεις με το ..χειριστηριο στο χερι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 θα δειξει ποιος θα μεινει με τι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Έλεος, παίρνουν κλειδιά οι νουμπάδες και δεν παίρνουμε εμείς να πούμε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 επειδη θα παω σε κατι φιλους μεχρι και στο κινητο κατεβασα το outlook για να ελεγχω τα mails μπας και.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Plug Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 αντί να λάβω κλειδί για τη μπετα ελαβα κλειδι για -10λιρες/ευρα απο το παιγνίδι,απο τη gmg,το θελει κανεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Το θέλω εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Plug Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Το θέλω εγώ VP22M7-Z9DLF3-3NPTIT This voucher will work multiple times, so if you want to buy your friends a copy too - you can! This voucher expires at 4pm UTC 21/02/14, so make sure you take advantage of this before its too late. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grouspen Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 θα σπάσει το f5.... στείλε το ρημάδι το key ρε ea Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
screaming_trees Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Εγω παντως μιλησα με το support της EA και αφου τους ειπα ότι είμαι loyal customer και εγω αγορασει BF4 preimium ρωτησα αν είναι ευκολο να προσθεσουν το Titanfall beta στο λογαριασμο μου. Μου ειπαν βεβαίως και μπορούμε να το κανουμε, αυτή τη στιγμη κατεβαζω το παιχνιδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Βασικά επειδή και 'γω πλήρωσα Premium αν δεν γίνει κάτι έτσι θα το απαιτήσω και 'γω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα