p3tran Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Ρίχνει ARC χειροβομβίδα, την τρώει πίσω από γκελ, "oh, someone hit me with a grenade". μα ποιος ειναι? ο psycho_warhead? ;PPpp
Alex21121988 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Γιατί άρχισαν να δίνουν κλειδιά Για το pc δεν γνωριζω,ρε γαμωτο χαθηκε να το κανουν free για να το δει και περισσοτερος κοσμος το beta...Εχω βαλει και φιλαρακια να κανουν sign up στο origin για να αυξησω πιθανοτητες.
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 μα ποιος ειναι? ο psycho_warhead? ;PPpp Αυτά τα παθαίνετε εσείς οι ανώμαλοι που παίζετε FPS με pad. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Πράγματα που δεν μου άρεσαν και δεν χρειάζεται να παίξεις για να τα καταλάβεις. 1) Melee attack (κλωτσιά) = 1-hit kill. Οκ, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε 1HK melee, αλλά αλλάξτε το animation σε κάτι άλλο, όχι κλωτσιά. 2) Το ΑΙ είναι για τα μπάζα. Δεν θεωρώ ότι φταίει πως είναι beta. Γενικά δεν περίμενα κάτι σπουδαίο και είναι το κλασσικό πάντα, ή το ΑΙ θα είναι overpowered (no miss) ή very easy kills (εδώ κάθονται, περιμένουν, ψοφάνε). Καλύτερα 1 Titan σε follow mode, παρά 15 Grunts/Spectres. 3) Βάλτε κόσμο, ξεχάστε το ΑΙ. Δεν βοηθάει καθόλου, ούτε στο immersion, ούτε στο gameplay. (ξέρω, λέω "βάλτε, κάντε, δείχτε" λες και έχουμε devs εδώ μέσα ) 2
konstantinos77 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 34 ευρώ pre-order ; Άντε να δώσουν κλειδί σήμερα να δω που θα πάνε τα λεφτά..BF4 premium or Titanfall.. Eχεις ηδη αποφασισει μεσα σου ,απλα ψαχνεις να βρεις το γιατι ...
Athanasios2104 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Άμα το παίξεις, θα πάρω την άποψή σου στα σοβαρά. Δεν χρειάζεται να παίξω κάτι που κάνει μπαμ από το χιλιόμετρο ότι είναι η ίδια γλαρόσουπα ξαναζεσταμμένη. Αν εσύ δεν το βλέπεις, τότε i rest my case.-
newlynx Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 @GhostRiderLSOV συμφωνώ απόλυτα ειδικά με 2 και 3. Οι grunts φαίνονται να υπάρχουν απλά ως στόχοι για να γίνονται kills.
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Άμα δεν πάρω κλειδί θα πάρουν τα @@ μου για λεφτά, θα τα δώσω στο Premium.Ήμουν από τους πρώτους που έκαναν sign-up για Beta, οπότε απαιτώ κλειδί ! 2
paularas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 άρχισαν να στέλνουν mails για pc διάβασα... let the refresh begin
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Για PC δίνουν στην Αμερική από χτες, σε μας εδώ να δω πότε..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 μήπως να postάρουμε όταν θα έρθει το key, γιατί zboutsamas τα posts τύπου "τπτ ακόμα" ? 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Αν παίξω, θα σε ενημερώσω στο Skype ρε συ, τι κοιτάς;
paularas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 + post count m8! Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα