Προς το περιεχόμενο

TitanFall

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατί άρχισαν να δίνουν κλειδιά

Για το pc δεν γνωριζω,ρε γαμωτο χαθηκε να το κανουν free για να το δει και περισσοτερος κοσμος το beta...Εχω βαλει και φιλαρακια να κανουν sign up στο origin για να αυξησω πιθανοτητες. :P

• Moderators
Δημοσ.

Πράγματα που δεν μου άρεσαν και δεν χρειάζεται να παίξεις για να τα καταλάβεις.

1) Melee attack (κλωτσιά) = 1-hit kill. Οκ, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε 1HK melee, αλλά αλλάξτε το animation σε κάτι άλλο, όχι κλωτσιά. -_-
2) Το ΑΙ είναι για τα μπάζα. Δεν θεωρώ ότι φταίει πως είναι beta. Γενικά δεν περίμενα κάτι σπουδαίο και είναι το κλασσικό πάντα, ή το ΑΙ θα είναι overpowered (no miss) ή very easy kills (εδώ κάθονται, περιμένουν, ψοφάνε). Καλύτερα 1 Titan σε follow mode, παρά 15 Grunts/Spectres.

3) Βάλτε κόσμο, ξεχάστε το ΑΙ. Δεν βοηθάει καθόλου, ούτε στο immersion, ούτε στο gameplay.

(ξέρω, λέω "βάλτε, κάντε, δείχτε" λες και έχουμε devs εδώ μέσα :P)

• Like 2
Δημοσ.

34 ευρώ pre-order ; Άντε να δώσουν κλειδί σήμερα να δω που θα πάνε τα λεφτά..BF4 premium or Titanfall..

Eχεις ηδη αποφασισει μεσα σου ,απλα ψαχνεις να βρεις το γιατι ...

the_matrix_reloaded_architect_01_00034.j

Δημοσ.

Άμα το παίξεις, θα πάρω την άποψή σου στα σοβαρά.

Δεν χρειάζεται να παίξω κάτι που κάνει μπαμ από το χιλιόμετρο ότι είναι η ίδια γλαρόσουπα ξαναζεσταμμένη. Αν εσύ δεν το βλέπεις, τότε i rest my case.-

Δημοσ.

Άμα δεν πάρω κλειδί θα πάρουν τα @@ μου για λεφτά, θα τα δώσω στο Premium.Ήμουν από τους πρώτους που έκαναν sign-up για Beta, οπότε απαιτώ κλειδί !

20140211005721a0dpgh4e9xsnhst6.jpg

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...