Millennium Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athanasios2104 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 αν είπανε Spring 2014, μάλλον θα αργήσουμε να δούμε νέο footage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Tech Analysis: Titanfall Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fr4ntic Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Από τα τρείλερ/δεμο φένεται καλοστημένο σαν game. Πολλοί το λένε νεο COD για να δούμε.. Το μόνο σίγουρο είναι οτι βρέθηκε παιχνίδι να κάνει την moneyvision να ''τρέμει''..αν και βγαίνει λιγο αργά άνοιξη του '14. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Αν δεν βγει πρώτα, δεν τρέμει κανείς. Τα trailers είναι ωραία και καλά, αλλά πρέπει να κάψουμε μήνες πάνω για να δούμε τι λέει. Kαι από την άλλη, η Activision σαν εταιρεία για να ασχοληθεί, πρέπει να πουλήσει πολλά το Titanfall. Πιο μεγάλος αντίπαλος είναι το BF αυτή τη στιγμή νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fr4ntic Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Καλά σιγούρα το BF είναι ο αντίπαλος για την ώρα αλλά και titanfall είναι πολλά υποσχόμενο. Τώρα βέβαια απο υποσχέσεις να χαμε να λέγαμε. Υποθετικα μιλάω παντά. Όσο για το COD με το ''Free Fall'' map που βγάζει στο Ghosts αρχίζει και δείχνει ήδη σημάδια ανασφάλειας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Τώρα βέβαια απο υποσχέσεις να χαμε να λέγαμε. Ειδικά αν είναι από ΕΑ. Δεν έχω δει το map που λες στο COD, οπότε δεν γνωρίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fr4ntic Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Το ''Free Fall'' θα είναι- ο μόνος στην ιστορία του COD- δυνάμικος χάρτης στον οποίο λένε θα είσαι σε έναν ουρανοξύστη (βλ. Siege of Shangai BF4 ) και αυτός σιγά-σιγά θα διαλύεται. Με την screenshot και μόνο καταλαβαίνεις οτι κάτι δεν πάει καλά εδώ πέρα. Εγώ στην αρχή ψάρωσα νομίζωντας οτι είναι screen απο Battlefield με τα κλασσίκα αυτα τα χρώματα που βάζουν. Anyway ελπίζω να μην έριξα πολύ δηλητήριο για το COD αν και codakias είμαι, αλλά με τις μούφες που βγαίνουν κάθε χρόνο έχω καταντήσει να παίζω mw2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athanasios2104 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Ε ναι, κάθε 10 χρόνια πρέπει να βάζουν κάτιτις για να δικαιολογείται ο νέος αριθμός δίπλα από το COD. Μην περιμένεις πολλά πάντως, το πιο πιθανόν να είναι κάτι σαν HQ (που είχε στο COD4, δεν ξέρω στα επομένα) και απλά με τίποτα cutscenes να μεταβαίνεις σε άλλη περιοχή του χάρτη. Ουάου... Αντίθετα το TitanFall φαίνεται να προσφέρει κάτι καινούργιο. Ειδικά το ΤΤΚ (time to kill) στα βίντεο είναι απίστευτο, κάτι σαν hardcore mode του BF. Το μόνο που με ανησυχεί είναι αυτό το δέσιμο SP+MP, ειδικά με την πατάτα Brink που πήγε να κάνει το ίδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Titanfall may support Oculus Rift: “you never know”, says Respawn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=pb-rHeCwKZU 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Moderators Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Φαίνεται πολύ γερό, αλλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Ακριβώς αυτό Ghost...δεν λέω αν και full scripted το vid παραμένει καταπληκτικό, αλλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athanasios2104 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Ως τώρα μου αρέσει αυτό που βλέπω, τολμώ να πω ότι ίσως έχουμε το ίδιο "wow" όπως με το cod4 Eπίσης, μην μπερδεύετε τον publisher με το studio. Η ΕΑ μπορεί να μας ζαλίσει λίγο με το origin, το σημαντικότερο όμως είναι η Respawn να κάνει σωστή δουλειά και να υποστηρίζει γρήγορα το παιχνίδι με patches / features, εν ολίγοις να μην είναι σαν την Dice. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krokos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 και μετα την φολα που εφαγα απο το bf4 , επιτελους να και κατι ενδιαφερον (απο το 1:05-μετα εχει και καποια αλλα πραγματα, και το γνωστο trailer απο gameplay) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα