Προς το περιεχόμενο

TitanFall

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε συ frantic, εστω και σε twitch video beta, βλεπεις εσυ ας πουμε production values που ειναι ..χειροτερα απο indies?

μην τρελαθουμε κιολας :D

τα παιδια αυτα, ειναι αυτα που εφηυραν λιγο-πολυ τα fast paced shooters. τουλαχιστον οπως αυτα αποτυπωνονται στα cod.

οσο και να μη θες να το πιστεψεις, κατι ξερουν κι αυτοι... μην ψαχνεις για το ποσο κλωτσαει το οπλο για να καταλαβεις αν θα σου αρεσει.. τη στιγμη που θα κανεις ενα απο αυτα τα ..ευκολα kills, ή τη στιγμη που θα κανεις μια πετυχημενη ..αεροκωλοτουμπα ή ενα rodeo, το ποσο ευχαριστηση θα νιωσεις και το ποσο συχνα θα νιωθεις αυτη την ευχαριστηση, αυτα ειναι τα στοιχεια που ειτε θα φτιαξουν ειτε θα χαλασουν το game για σενα. ;)

Δημοσ.

Ακολουθούσα το παιχνίδι αυτό, μέχρι την έλευση του TESO beta τον Ιανουάριο

Δυστυχώς όπως ειπώθηκε παραπάνω, ό,τι πιάνει η ΕΑ στα χέρια της γίνεται κάρβουνο τελευταία.

Ένα δεύτερο pre-review από το bit-tech.

http://www.bit-tech.net/gaming/pc/2014/02/12/titanfall-preview-a-second-look/1

Δημοσ.

@p3tran-Άστο φίλος εκμπέμπουμε σε άλλα κύματα..μη το πέρνεις προσωπίκα. Ίσως μεγάλωσα λίγο και έχω βαρεθεί με τις μουφιές ειδικά τα τελευταία χρόνια. Titanfail απο μένα. Και αυτό που ξέρουν καλύτερα οι εταιρίες activision-ea και λοιπές αρμεγώ-εταιρίες είναι πως να προωθούν σωστά το προιον τους και φυσικά να γεμίζουν με εκατομύρια του λογαριασμούς τους με copy-paste παιχνίδια. Τρίψτε λίγο τα μάτια σας να φύγει η μαυρίλα και τα λέμε πάλι.

• Like 3
Δημοσ.

<<Ίσως μεγάλωσα λίγο και έχω βαρεθεί με τις μουφιές ειδικά τα τελευταία χρόνια>> ολοι μεγαλωνουμε, οχι μονο εσυ ;)

και το πρωτο εισαγωγικο, δεν συναδει με το αμεσως επομενο <<18.719 kills - 11.270 deaths>> lol

Εγω βαρεθηκα τελευταια φορα κατα το 2009, αλλα οχι "βαρεθηκα", με 20000 kills σε τρεις μηνες ;P

Tελος παντων, το καλο για ολους ανεξαιρετως ειναι οτι υπαρχουν games για ολα τα γουστα, αλλα κανε μου μια χαρη ρε συ.. αφου παιξεις τη beta, ελα λιγο να ξαναγραψεις για αυτη τη μαυριλα που εχουμε ολοι στα ματια μας, και για τις τελικες -tested- εντυπωσεις σου.

Δημοσ.

Καταρχάς το BF σταμάτησα να το παίζω απο πέρισυ..το οτι βρίσκεις πάτημα τα 20000 kills και τις ώρες στο Bf δε μου λέει κάτι. Και συ αν ήσουν καλός σε ενα game και έπαιζε όλοι η παρέα σου στα ίδια επίπεδα θα βρισκόσουν. Στο κάτω κάτω πρέπει να πάθεις για να μάθεις. Αλλά συνεχίζω να απορώ πως βλέπεις και γράφεις...

Δημοσ.

Μάλλον το DayZ φτάει και μου φαίνεται σαν Quake arena το game...τελικά αυτά τα single player elements είναι μονο η εισαγωγή και το μπες/βγες από το mech?!

Αυτό για το Quake Arena το άκουσα και από άλλον..Κατά πόσο μπορεί να ισχύει;  :P

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό για το Quake Arena το άκουσα και από άλλον..Κατά πόσο μπορεί να ισχύει;  :P

απο μενα λες? :pP

κατα παρα-παρα πολυ. o DKo5 ειναι μεγαλος φαν q3a/unreal/tribes.

παρε ενα ωραιο αρθρακι να διαβασεις για τις επιρροες στο titanfall.

http://www.el33tonline.com/post/2013/09/05/titanfall-interview-discusses-inspirations-playtest-surprises-and-south-african-flair/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...