Προς το περιεχόμενο

TitanFall

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

beta pc stream

http://www.twitch.tv/thegunrun

@ghostrider

οσο για το planetside, δεν μου ειχε κανει κλικ και το εχω αφησει να το ξαναπιασω οταν βγει στο ps4

@psycho

σε κανεναν επιβεβαιωση. το site ελεγε οτι "θα λαβεις επιβεβαιωση μεχρι τις 17".

οσοι εχουν κλειδια ηδη, ειναι φιλοι-κολλητοι-καποιοι δημοσιογραφοι, και μαθαμε απο τον typhonio οτι στελνουνε κλειδια και στα limited collectors preorders

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εν τω μεταξύ όταν έκανα sign-up δεν μου ήρθε κάποια επιβεβαίωση ότι έκανα.Μήπως δεν έγινε ή σε κανέναν δεν ήρθε επιβεβαίωση ;

Εν τω μεταξύ όταν έκανα sign-up δεν μου ήρθε κάποια επιβεβαίωση ότι έκανα.Μήπως δεν έγινε ή σε κανέναν δεν ήρθε επιβεβαίωση ;

Ουτε και σε μενα ηρθε επιβεβαιωση.

• Moderators

@ghostrider

οσο για το planetside, δεν μου ειχε κανει κλικ και το εχω αφησει να το ξαναπιασω οταν βγει στο ps4

Dude, δεν σου άρεσε στο PC και θα το παίξεις μετά με gamepad; :P

Whyyyy...

• Like 1

Dude, δεν σου άρεσε στο PC και θα το παίξεις μετά με gamepad; :P

Whyyyy...

κοιτα, δεν μπηκα απο την αρχη, και οταν μπηκα δεν μου εκανε καθολου κλικ. ομως σκεψου ποσο κοσμο και ποσο hype θα εχει οταν τελικα βγει στο ps4 (game της sony online ent. να θυμισω) , και μετα ελα πες μου -ειδικα αμα σου αρεσει το game- μην τυχον παρεις ps4 για να μπεις στο χορό κι εσυ.. :D

οσο για το pad... συνηθισμενα τα βουνα στα χιονια που λενε..

• Moderators

σκεψου ποσο κοσμο και ποσο hype θα εχει οταν τελικα βγει στο ps4 (game της sony online ent. να θυμισω) , και μετα ελα πες μου -ειδικα αμα σου αρεσει το game- μην τυχον παρεις ps4 για να μπεις στο χορο κι εσυ.. :D

οσο για το pad... συνηθισμενα τα βουνα στα χιονια που λενε..

Η τελευταία μου κονσόλα ήταν το SNES.

No more consoles for me. ;)

• Like 2

αυτες τις βλακιες δε γουσταρω κιλλικ

η δικια σου ερωτηση δεν γενναει σε μενα την υποχρεωση να σου απαντησω

δεν εισαι υποχρεωμενος να μου απαντησεις. αλλα το γεγονος πως δεν θες να απαντησεις σε μια απλη ερωτηση, λεει ηδη πολλα.

τεσπα, θα ρωτησω καποιον αλλο πορωμενο που θα ειναι ακομπλεξαριστος. 

Παιδιά λιγο stream που είδα στο Xbone..Το παιχνιδάκι για μένα σαν πρώτη άποψη ΠΑΤΑΤΑ. Το recoil ανύπαρκτο, πραγματικά ανύπαρκτο όμως. Σε flash 2d games πιο πολύ recoil θα δείς. Οι χάρτες εντάξει στα λογικά πλαίσια για 6v6. Τίποτα το ιδιαίτερο 

πάντως, πέρα απο τα mechs και κατι ''ταρζανιλίκια''. Το παιχνίδι δεν αξίζει στην καμία ούτε 60 ούτε 50. Έχω επιφυλάξεις βέβαια..οι οποίες θα φύγουν αν είμαι απο τους ''τυχερούς'' που θα πάρουν κλειδάκι. Και άν δεν είμαι; Άκυρο πανηγυρικό απο μένα, μέχρι να πάρω γνώμες.

• Like 1

Μ' αρέσει που λέτε για recoil..Ποιο παιχνίδι θεωρείτε ότι έχει σωστό recoil ; Αν έχετε πιάσει έστω και μια φορά όπλο στη ζωή σας θα καταλάβετε ότι όλα είναι ότι να 'ναι στο θέμα αυτό.

• Like 1

ελα μου ντε...!

παρ'ολα αυτα, το εγραψα και πιο πανω, υπαρχει ενα ..χαος διαφορα αναμεσα στο bf4 και το ghosts στον τροπο που αντιμετωπιζουν τα οπλα το καθενα.

τωρα, για το titanfall, να περιμενει κανεις οτι στο διαστημικο μελλον που πεφτουνε αναλωσιμα mechs απο τον ουρανο καθε τρια λεπτα και τα πιστολια ριχνουν τηλεκατευθυνομενες σφαιρες, το recoil ειναι ακομα μεγα θεμα, ε οκ.. ;D ας πω εγω οτι ευχομαι το μηδενικο κλωτσημα να ειναι το μεγαλο μειονεκτημα του παιχνιδιου...

Εντάξει τα CoD είναι λες και δεν έχουν καθόλου αλλά και του BF4 είναι ψεύτικο το recoil..Δεν υπάρχει περίπτωση να ρίχνεις με 7.62 όπλο 30 σφαίρες συνεχόμενα και να πετυχαίνεις με ΟΛΕΣ τις σφαίρες το στόχο στα 50 μέτρα.Αυτά μόνο στα παιχνίδια, εδώ στο στρατό μία έριχνες με το G3 που είναι επίσης 7.62 και τίναζε πόσο, πόσο μάλλον να ρίχνεις συνεχόμενα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...