p3tran Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 re-post για τη νεα σελιδα TITANFALL BETA: www.titanfall.com/beta
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Οκ, για να δούμε..Θα πάρουμε κλειδί ή θα μας βγάλουν την ψυχή όπως το WildStar.. 1
Alex21121988 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Το εχετε προπαραγγειλει να φανταστω ετσι ;Γιατι θα ναι limited τα κλειδια γοα το beta ακομη και να μην το εχουμε σιγουρο.Τεσπα δεν χανουμε τπτ ουτως η αλλως παμε για αγορα.Φαουλ για μενα αυτο γιατι θα ηθελα να το παιξω πριν παω σε αγορα.
Titanomaxos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 ολοι θα παρουν κλειδακι! ...και καλα οτι ειναι Limited!
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Το εχετε προπαραγγειλει να φανταστω ετσι ;Γιατι θα ναι limited τα κλειδια γοα το beta ακομη και να μην το εχουμε σιγουρο.Τεσπα δεν χανουμε τπτ ουτως η αλλως παμε για αγορα.Φαουλ για μενα αυτο γιατι θα ηθελα να το παιξω πριν παω σε αγορα. Δεν παίζει ρόλο η προπαραγγελία στο αν θα πάρεις κλειδί, το έχουν ξεκαθαρίσει. TitanFall Beta Launches On February 14th, Will Feature Two Maps & Three Game Modes 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Θα το τσεκάρουμε. Thank you Birdman / P3tran.
Alex21121988 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Καναμε και το sign up ,αντε να δουμε αν πουλαει παραμυθι τελικα η respawn με τα κλειδια στο οτι θα ναι περιορισμενα.17 Φεβρουαριου για το pc απο οτι μ εστειλαν.
p3tran Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 η beta ξεκιναει του αγιου βαλεντινου. τα κλειδια λογικα θα δινονται σταδιακα μεχρι και τις 17, απο τις 14 που ξεκινανε. αυτοι οντως κανουνε και καποιο large scale testing, ειναι 100% σιγουρο οτι συνεργαστηκαν πολυ με την core ομαδα της microsoft σχετικα με ενα καρο αλλαγες στη λογικη των servers. το θεμα ειναι να κανουνε αυτοι τα τεστ τους, αλλα να χαρουμε κι εμεις λιγακι..! 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 η beta ξεκιναει του αγιου βαλεντινου. Για να φροντίσουν τα μπακούρια. :P 1
paularas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 καλά τραγούδα... μετά την βραδινή έξοδο του αγίου βαλεντίνου τι νομίζεις ότι θα κάνουμε και εμείς.... /evil
KilliK Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 p3tran, απο περιεργεια. τι ακριβως βλεπεις σε αυτο το overhyped παιχνιδι και σε εχει πορωσει τοσο πολυ; 1
Oroku Saki Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δεν πανε καλα ! Ακους εκει να το βγαλουν την ημερα του Αγιου Βαλεντινου. Δεν ξερω για εσας αλλα εγω απο το απογευμα μεχρι αργα το βραδυ θα ειμαι εξω σε καφετεριες και μπαρακια με φιλους μου! Θα κανουμε καμακι σε κοριτσια μπας και βρουμε γιατι 9 μηνες τωρα πυο ειμαι χωρις κοριτσι μου την εχει δωσει στα νευρα. Σιγα μην κατσω εκεινη την ημερα να παιξω στο pc.
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Μόνο αν αλλάξεις μόνιτορ θα βρεις γυναίκα..Στο λέω εγώ..Όσο για τη μέρα του Βαλεντίνου, σαχλαμάρες..Εγώ θα της πω σήμερα είναι η μέρα του Titanfall. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα