Προς το περιεχόμενο

TitanFall

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ελα μη χεσω τα εχω παρει ολα που δινει απλοχερα η EA στο vault δισκακια με 9$ το ενα μτχ .Και το βαρεθηκα μεσα στο 3ωρο στο Χ1 , το vault τα 3 αθλητικα του 15 και το Dragon Age το μονο που αξιζει . Βεβαια με mouse-keyboard μπορει να μην το σιχτιρισω τοσο γρηγορα

σαν το hardline  :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 5 μήνες μετά...

Έχει ακόμα κόσμο, οποίος θέλει με κάνει add bill_G164, αρκεί να μην χρησιμοποιεί sp!!!!

Σε έχω κάνει ήδη παλιότερα add απλά δεν έτυχε να παίξουμε. Και έχω να ανοίξω το Origin κάτι μήνες. Θα κοιτάξω να το ξαναπεράσω μέσα στη βδομάδα, μήπως κάνουμε κανένα match.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Βλέπω στο reddit θέλουνε να κάνουν community re-launch (παρόμοιο με αυτό που έγινε στο dark souls πρόσφατα) για να μαζευτεί κόσμος μια τελευταία φορά πριν βγει το tf2. Ξεκινάει αύριο βραδάκι, θα το τιμήσω μιας και το titanfall είναι το αγαπημένο μου fps των τελευταίων χρόνων (το κοντέρ έχει γράψει κοντά 650 ώρες). Θα έχει διαφορετικά featured playlists κάθε βδομάδα οπότε ίσως μπορέσουμε να παίξουμε και τίποτα άλλο εκτός απο attrition επιτέλους. Το αυριανό ξεκινάει με attrition-hardpoint.

Original post στο reddit https://www.reddit.com/r/titanfall/comments/4zwtn8/titanfall_1_community_relaunch

Πιο αναλυτικά https://imgur.com/gallery/AUkBa#xtGmUmg (βάζω τις εικόνες κι από κάτω για καλύτερη ορατότητα)

Username στο origin zboocham όποιος θέλει παρέα

xtGmUmg.png

43PucIV.png

kdfHgak.png

• Like 1

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Να ρωτησω καπου πηρε το ματι μου οτι θα γινει δωρεαν . Εγινε ; 

Για την ώρα δεν είναι δωρεάν, περιλαμβάνεται στο origin access (3,99 € τον μήνα), δεν ξέρω αν θα το κάνουν αργότερα!

Δωσανε τα Dlc δωρεαν,ε ενταξυ τωρα να δωσουν και το παιχνιδι ειδικα στην παρουσα φαση μου φενεται καπως....

Αλλωστε χλωμο το κοβω να παιζουν και πολλοι τωρα με BF και TF2 

• 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...