SoFGR Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 για οσους πληρωνουν συνδρομη στα βαμπιρ ? http://attackofthefanboy.com/news/titanfall-pc-free-via-origin-access-soon/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 για εμας που δεν το τσιμπησαμε,δεν μας χαλαει να υπαρχει στην συλλογη χΔ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Ελα μη χεσω τα εχω παρει ολα που δινει απλοχερα η EA στο vault δισκακια με 9$ το ενα μτχ .Και το βαρεθηκα μεσα στο 3ωρο στο Χ1 , το vault τα 3 αθλητικα του 15 και το Dragon Age το μονο που αξιζει . Βεβαια με mouse-keyboard μπορει να μην το σιχτιρισω τοσο γρηγορα σαν το hardline Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill987 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδιά όσοι θέλουν μπορούν να με κάνουν add στο origin: 1020rival Να παίξουμε μαζί! Έστειλα!!!! Μπες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Εχει κοσμο ακομα?Το πεθυμησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ το αγόρασα, έπαιξα 10 μέρες και το απεγκατέστησα. Ίσως γιατί έπαιζα μόνος και βαρέθηκα, πάντως δεν με κράτησε το concept. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill987 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Έχει ακόμα κόσμο, οποίος θέλει με κάνει add bill_G164, αρκεί να μην χρησιμοποιεί sp!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Έχει ακόμα κόσμο, οποίος θέλει με κάνει add bill_G164, αρκεί να μην χρησιμοποιεί sp!!!! Σε έχω κάνει ήδη παλιότερα add απλά δεν έτυχε να παίξουμε. Και έχω να ανοίξω το Origin κάτι μήνες. Θα κοιτάξω να το ξαναπεράσω μέσα στη βδομάδα, μήπως κάνουμε κανένα match. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zboocham404 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Βλέπω στο reddit θέλουνε να κάνουν community re-launch (παρόμοιο με αυτό που έγινε στο dark souls πρόσφατα) για να μαζευτεί κόσμος μια τελευταία φορά πριν βγει το tf2. Ξεκινάει αύριο βραδάκι, θα το τιμήσω μιας και το titanfall είναι το αγαπημένο μου fps των τελευταίων χρόνων (το κοντέρ έχει γράψει κοντά 650 ώρες). Θα έχει διαφορετικά featured playlists κάθε βδομάδα οπότε ίσως μπορέσουμε να παίξουμε και τίποτα άλλο εκτός απο attrition επιτέλους. Το αυριανό ξεκινάει με attrition-hardpoint. Original post στο reddit https://www.reddit.com/r/titanfall/comments/4zwtn8/titanfall_1_community_relaunch Πιο αναλυτικά https://imgur.com/gallery/AUkBa#xtGmUmg (βάζω τις εικόνες κι από κάτω για καλύτερη ορατότητα) Username στο origin zboocham όποιος θέλει παρέα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill987 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Θα σου κάνω παρέα, 21:00 αρχίζει ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dev1l Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά μπήκαμε Titanfall 3 άτομα, εγώ, ο tassos_2003 & GeorgeKouz, οσοι πιστοι προσελθετε μέχρι τις 10.00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koularasss Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Να ρωτησω καπου πηρε το ματι μου οτι θα γινει δωρεαν . Εγινε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill987 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Να ρωτησω καπου πηρε το ματι μου οτι θα γινει δωρεαν . Εγινε ; Για την ώρα δεν είναι δωρεάν, περιλαμβάνεται στο origin access (3,99 € τον μήνα), δεν ξέρω αν θα το κάνουν αργότερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δωσανε τα Dlc δωρεαν,ε ενταξυ τωρα να δωσουν και το παιχνιδι ειδικα στην παρουσα φαση μου φενεται καπως.... Αλλωστε χλωμο το κοβω να παιζουν και πολλοι τωρα με BF και TF2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pc gamer 1992 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Σκέφτομαι να πάρω το titanfall για το pc.Παίζουν ακόμα άτομα στο pc ή μπα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα