Προς το περιεχόμενο

TitanFall

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Να μου ελεγες για παραπανω αναλυση να το καταλαβω.Εκεις ακριβως πηγαινε το σχολιο μου. κακογραμμενο ή μη η 390 ειναι ουτως ή αλλως καρτα για 1080p Ultra,μη σου πω ακομα και η φθηνοτερη πλεον R9 290.

Οσο για τα περι κακογραμμενων τα παραπονα στην εταιρια.

Το σχολιο ειναι γενικο απλα ετυχε τωρα να αναφερεται εδω η συγκεκριμενη καρτα.

Επισης για πιο Campaign μιλας αφου το παιχνιδι δεν εχει campaign?

Ναι, δε νομίζω να έγραψες εσύ το Titanfall.

Στα λέω γιατί παιδεύεσαι με συγκρίσεις vga, ενώ το παιχνίδι αλλού πάσχει...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι, δε νομίζω να έγραψες εσύ το Titanfall.

Στα λέω γιατί παιδεύεσαι με συγκρίσεις vga, ενώ το παιχνίδι αλλού πάσχει...

Αναφερομαι στην R9 390 γιατι προφανως θα υπαρχουν και αναλογοι επεξεργαστες σε τετοια Pc. Αν πχ ο συμφορουμιτης παραπανω αναφερει οτι εχει πετυχει frame drops και εχει δει 42fps με 8350 και R9 390 τοτε ναι προφανως και το προβλημα δεν ειναι στην καρτα γραφικων. Οχι οτι θα ηταν και η πρωτη φορα αλλωστε που θα ειχαμε τετοια φαινομενα. Τον τελευταιο καιρο εχουμε χορτασει.

Nαι για το Titanfall φυσικά. Είναι ξεκλείδωτο. Δεν ξέρω τι είχαν κάνει πριν, τώρα ξεκλείδωτο είναι.

*Vsync off in game και τρέχω borderless και όχι full screen.

Η αλήθεια είναι ότι είχα καιρό να το παίξω, άλα το έπαιξα σήμερα, και πάλι 60fps lock, είτε με full screen η είτε χωρίς full screen, και με Vsync off εννοείτε.

Αυτο παντως που διαβαζω παραπανω ατομα με R9 390 να λενε οτι το παιζουν χωρις προβληματα πραγματικα με ξεπερναει. Ρε παιδια σοβαρα τωρα αλλα περιμενατε σε παιχνιδι του 2014 και σε 1080P να μην το σηκωνε η καρτα αυτη??

το παιχνιδι ειναι του '14 ναι αλλα η καρτα μου πρακτικα ειναι μια ρετουσαρισμενη 290 που βγηκε οκτωβριο του '13, επισης αναφερω οτι ολες οι δοκιμες εχουν γινει με shadows κλειστα, εχω γνωστο με  144hz monitor που δεν μπορουσε να μεινει  σταθερα πανω απο τα  80fps ουτε με gtx680 ουτε με 970 γιατι του τα τρωγανε οι σκιες ...

ξαναλεω δεν εχω δοκιμασει lagoon ακομα, δεν ξεκολλαω απο το bf λεμε   :P 

Nαι δεν είπε κανείς ότι είναι σταθερά πάνω από 80fps στο game. Τουλάχιστον για sgpu. To sli/crossfire δεν γνωρίζω αν τα έχουν φτιάξει γιατί από ότι θυμάμαι υπήρχε θέμα με multi gpu setups.  Και εγώ με την 970 και 144hz monitor τα τρώω τα frame drops μου, απλά είναι λίγες οι φορές που γίνεται όντως αντιληπτό και σε μερικά σημεία μερικών stages.

Γενικά καλά τα πάει το game. Δεν έχει σημασία πότε το game, είναι κακογραμμένο σε γενικές γραμμές και cpu bound όπως αναφέρθηκε και πιο πίσω. 

• Like 1

Αν ο ilos παίξει Titanfall... :P

Γιατί το λές αυτό έχω κάπου 10 ώρες στο origin ay lmao :cry:

No offence occultist αλλά εγώ με sandy bridge κιόλας δεν έχω δει ποτέ κάτω απο 50 fps (full servers attrition)..

Γιατί το λές αυτό έχω κάπου 10 ώρες στο origin ay lmao :cry:

No offence occultist αλλά εγώ με sandy bridge κιόλας δεν έχω δει ποτέ κάτω απο 50 fps (full servers attrition)..

Μάλλον πρέπει να κοιτάξεις καλύτερα τότε.

Ρε παιδιά το παιχνίδι το παίζουν πολλοί; Γιατί τη τελευταία φορά που είχα παίξει, κανά 6-μηνο πρίν, το έπαιζαν λίγοι. Και λέω να το ξαναρχίσω...

Εδώ και τόσες μέρες το καίω και πάντα βρίσκω κόσμο. Δεν μου έχει τύχει να περιμένω στο lobby πάνω από κάποια sec.

• Like 2

Εδώ και τόσες μέρες το καίω και πάντα βρίσκω κόσμο. Δεν μου έχει τύχει να περιμένω στο lobby πάνω από κάποια sec.

Ισχύει. Το έχω από τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας του και ποτέ δεν είχα δυσκολία να βρω match (Attrition, όμως. Στα άλλα modes μπορεί να δυσκολευτείς).

Παρεμπιπτόντως, μετά τα απανωτά κρασαρίσματα που έτρωγα με τον ΑΘΛΙΟ 15.7.1, δοκίμασα τώρα με τον 15.11 και δεν είδα κάτι...Διατηρώ, για την ώρα, κάποιες επιφυλάξεις, καθώς ούτε στον παλιό driver κράσαρε σε όλα τα match...

Όποιος ενδιαφέρεται για λίγο teaming up, μπορεί να με προσθέσει ως "Interrer" B)

• Like 2

σε 390 σκετη παει νερο παντως 

1080p

2x AA 

textures insane  

shadows off

AO off

effects medium 

τα υπολοιπα high 

σχεδον συνεχεια εχω  120fps, δεν εχει κατσει ακομα  η lagoon ομως οποτε δεν μπορω να κρ ινω αντικειμενικα 

πρωινα καθημερινης εχει γυρω στους 1000 παικτες παγκοσμιως, οι μισοι παιζουν attrition και ελαχιστοι hard point 

πολυ χλιαρα πραματα 

oh well, ελπιζω στο επομενο game να τα πανε καλυτερα, in Respawn we trust :P

Για τον κοσμο εχει αναφερθει αυτο. Σαν Call Of Duty δεν ειναι που αν παρεις πιο παλια παιχνιδια παιζει να εχουν 80-100.000 κοσμο αναλογα την μερα και ωρα αλλα τουλαχιστον ειναι φθηνο. 

που τα ειδες αυτα τα νουμερα ? εσυ και ο μιχελογιαννακης   :P

black ops 1 το ξαναπιασα πριν κατι μηνες γιατι με  amd FX και intel C2Q επιανε πολυ χαμηλα minfps και μου εσπαγε τα νευρα, 2 χιλιαρικα ειχε και αυτα με το ζορι εν οψει ΣΚ 

black ops 3 ειχε 25k πρωτη μερα και αν θα εχει τους μισους απο αυτους σε 6 μηνες απο τωρα θαυμα θα ειναι. 

τα cod στο PC εχουν πεθανει - ευτυχως δηλαδη γιατι πιστευα οτι δεν θα ξυπναγε ποτε ο κοσμος μετα το χαστουκι του ΜW2 

http://steamcharts.com/search/?q=call+of+duty

που τα ειδες αυτα τα νουμερα ? εσυ και ο μιχελογιαννακης   :P

black ops 1 το ξαναπιασα πριν κατι μηνες γιατι με  amd FX και intel C2Q επιανε πολυ χαμηλα minfps και μου εσπαγε τα νευρα, 2 χιλιαρικα ειχε και αυτα με το ζορι εν οψει ΣΚ 

black ops 3 ειχε 25k πρωτη μερα και αν θα εχει τους μισους απο αυτους σε 6 μηνες απο τωρα θαυμα θα ειναι. 

τα cod στο PC εχουν πεθανει - ευτυχως δηλαδη γιατι πιστευα οτι δεν θα ξυπναγε ποτε ο κοσμος μετα το χαστουκι του ΜW2 

http://steamcharts.com/search/?q=call+of+duty

Ξεχασα να αναφερω οτι τα νουμερα που λεω τα ειδα στο Ps3 εποχες Modern Warfare 3 πριν βγει το καινουργιο Call. Μου ελεγε ενα παιδι οταν ειχε πρωτοαγορασε το Warfare 3 οταν τον πρωτο καιρο παιζει να ειχε πετυχει και 500.000 online τα Σαββατα στο Ps3.

• 4 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...