Προς το περιεχόμενο

TitanFall

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

lagoon με i3 και gtx480 ολα low no AA 1680*1050 ειχε drops στα 30-40, τα οποια τσουζουνε 2 φορες  γιατι αλλαζει τελειως το smoothness οταν πας απο τα 120 στα 40 αποτομα.

οταν κοτσαρα αλλους 2 πυρηνες και ενα ghz παπαραπανω ειδα ενα boost αλλα οχι αρκετα μεγαλο, παλι εβλεπα 50αρια στην ιδια πιστα + την colony οποτε ανεβαινα ψηλα και κοιταγα τους δρομους απο κατω. 

με την 390 δεν πρεπει να εχω προβλημα σε κανενα map τωρα -  βαριεμαι ομως να δοκιμασω, ποιος ξεκολλαει απο το BF4  για να σκοτωνει bots ?   :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

lagoon με i3 και gtx480 ολα low no AA 1680*1050 ειχε drops στα 30-40, τα οποια τσουζουνε 2 φορες  γιατι αλλαζει τελειως το smoothness οταν πας απο τα 120 στα 40 αποτομα.

οταν κοτσαρα αλλους 2 πυρηνες και ενα ghz παπαραπανω ειδα ενα boost αλλα οχι αρκετα μεγαλο, παλι εβλεπα 50αρια στην ιδια πιστα + την colony οποτε ανεβαινα ψηλα και κοιταγα τους δρομους απο κατω. 

με την 390 δεν πρεπει να εχω προβλημα σε κανενα map τωρα -  βαριεμαι ομως να δοκιμασω, ποιος ξεκολλαει απο το BF4  για να σκοτωνει bots ?   :P

Θα υπάρχει και με την 390 το φαινόμενο - απλώς, πιο περιορισμένο...CPU bound είναι - μη μου πεις ότι έχει κανα 5 ghz skylake, όμως :P

σε 390 σκετη παει νερο παντως 

1080p

2x AA 

textures insane  

shadows off

AO off

effects medium 

τα υπολοιπα high 

σχεδον συνεχεια εχω  120fps, δεν εχει κατσει ακομα  η lagoon ομως οποτε δεν μπορω να κρ ινω αντικειμενικα 

πρωινα καθημερινης εχει γυρω στους 1000 παικτες παγκοσμιως, οι μισοι παιζουν attrition και ελαχιστοι hard point 

πολυ χλιαρα πραματα 

oh well, ελπιζω στο επομενο game να τα πανε καλυτερα, in Respawn we trust :P

Αυτό το game δεν είναι lock στα 60fps?

Αυτό το game δεν είναι lock στα 60fps?

Όχι, αν έχεις το vsync στο off in game είσαι όσα πιάνει η κάρτα σου και όσα μπορεί να δείξει το μόνιτορ σου.

Όχι, αν έχεις το vsync στο off in game είσαι όσα πιάνει η κάρτα σου και όσα μπορεί να δείξει το μόνιτορ σου.

Μιλάμε για το TitanFall τώρα? για δεν γίνετε τίποτα τέτοιο σε μένα και σε κανένα άλλον. βασικά οπού είχα ψάξει στον internet λέγανε ότι μετά από κάποιο update άπλα δεν γινόταν να το ξεκλειδώσεις.

Μέχρι και σε αυτό το thread είχα ρωτήσει http://www.insomnia.gr/topic/488706-titanfall/page-120?do=findComment&comment=54225288

Μιλάμε για το TitanFall τώρα? για δεν γίνετε τίποτα τέτοιο σε μένα και σε κανένα άλλον. βασικά οπού είχα ψάξει στον internet λέγανε ότι μετά από κάποιο update άπλα δεν γινόταν να το ξεκλειδώσεις.

Μέχρι και σε αυτό το thread είχα ρωτήσει http://www.insomnia.gr/topic/488706-titanfall/page-120?do=findComment&comment=54225288

Nαι για το Titanfall φυσικά. Είναι ξεκλείδωτο. Δεν ξέρω τι είχαν κάνει πριν, τώρα ξεκλείδωτο είναι.

post-250036-0-76793500-1446718955_thumb.pngpost-250036-0-06189500-1446719001_thumb.png

*Vsync off in game και τρέχω borderless και όχι full screen.

Αυτο παντως που διαβαζω παραπανω ατομα με R9 390 να λενε οτι το παιζουν χωρις προβληματα πραγματικα με ξεπερναει. Ρε παιδια σοβαρα τωρα αλλα περιμενατε σε παιχνιδι του 2014 και σε 1080P να μην το σηκωνε η καρτα αυτη??

Αν το σχόλιο αφορά εμένα...το ανέφερα απλά για να βοηθήσω την παραπάνω κουβέντα. Δεν περίμενα ούτε να μην το σήκωνε, ούτε εσένα να μου κάνεις την παραπάνω ερώτηση. Κι εγώ "σοβαρά τώρα" μιλάω.

BTW στο campaign πέφτουν τα fps στα 42-52

Αυτο παντως που διαβαζω παραπανω ατομα με R9 390 να λενε οτι το παιζουν χωρις προβληματα πραγματικα με ξεπερναει. Ρε παιδια σοβαρα τωρα αλλα περιμενατε σε παιχνιδι του 2014 και σε 1080P να μην το σηκωνε η καρτα αυτη??

Γιατί θα ήταν το πρώτο παιχνίδι της ιστορίας, που θα ήταν γραμμένο στο πόδι, σε μηχανή του κω#%υ...

Προς ενημέρωση και αυτών που γράφουν τι "νομίζουν",χωρίς να έχουν παίξει titanfall : το παιχνίδι είναι κακογραμμένο στο CPU κομμάτι και έχει drops ακόμα και σε skylake - οπότε μην παιδεύεστε με συγκρίσεις gpu.

• Like 1

Γιατί θα ήταν το πρώτο παιχνίδι της ιστορίας, που θα ήταν γραμμένο στο πόδι, σε μηχανή του κω#%υ...

Προς ενημέρωση και αυτών που γράφουν τι "νομίζουν",χωρίς να έχουν παίξει titanfall : το παιχνίδι είναι κακογραμμένο στο CPU κομμάτι και έχει drops ακόμα και σε skylake - οπότε μην παιδεύεστε με συγκρίσεις gpu.

Να μου ελεγες για παραπανω αναλυση να το καταλαβω.Εκεις ακριβως πηγαινε το σχολιο μου. κακογραμμενο ή μη η 390 ειναι ουτως ή αλλως καρτα για 1080p Ultra,μη σου πω ακομα και η φθηνοτερη πλεον R9 290.

Οσο για τα περι κακογραμμενων τα παραπονα στην εταιρια.

Αν το σχόλιο αφορά εμένα...το ανέφερα απλά για να βοηθήσω την παραπάνω κουβέντα. Δεν περίμενα ούτε να μην το σήκωνε, ούτε εσένα να μου κάνεις την παραπάνω ερώτηση. Κι εγώ "σοβαρά τώρα" μιλάω.

BTW στο campaign πέφτουν τα fps στα 42-52

Το σχολιο ειναι γενικο απλα ετυχε τωρα να αναφερεται εδω η συγκεκριμενη καρτα.

Επισης για πιο Campaign μιλας αφου το παιχνιδι δεν εχει campaign?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...