Προς το περιεχόμενο

TitanFall

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

σε 390 σκετη παει νερο παντως 

1080p

2x AA 

textures insane  

shadows off

AO off

effects medium 

τα υπολοιπα high 

σχεδον συνεχεια εχω  120fps, δεν εχει κατσει ακομα  η lagoon ομως οποτε δεν μπορω να κρ ινω αντικειμενικα 

πρωινα καθημερινης εχει γυρω στους 1000 παικτες παγκοσμιως, οι μισοι παιζουν attrition και ελαχιστοι hard point 

πολυ χλιαρα πραματα 

oh well, ελπιζω στο επομενο game να τα πανε καλυτερα, in Respawn we trust :P

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1080p

2x AA 

textures insane  

shadows off

AO off

effects medium 

τα υπολοιπα high 

σχεδον συνεχεια εχω  120fps, δεν εχει κατσει ακομα  η lagoon ομως οποτε δεν μπορω να κρ ινω αντικειμενικα 

πρωινα καθημερινης εχει γυρω στους 1000 παικτες παγκοσμιως, οι μισοι παιζουν attrition και ελαχιστοι hard point 

πολυ χλιαρα πραματα 

Ναι, δε φταίει το gpu - το titanfall έχει να κάνει με συνδυασμούς hardware. Έκανα πόσο troubleshooting και δεν άλλαζε τίποτα και ούτε έβρισκαν κάποιοι λύση στις δεκάδες σελίδες με αυτό το thread. E, οκ - το μοναδικό που δε μπορώ να παίξω είναι - σουτ και τέρμα.

Παίζω(λιωνω) εδώ και κάτι μέρες και δεν έχω φάει κανένα crash και γενικά πηγαίνει νερό. Όλα στα ultra (1080p) και msaa x4

Δοκιμάσατε να το τρέξετε borderless μπας και το full screen κάπως επηρεάζει και τρώτε crash;

Παίζω(λιωνω) εδώ και κάτι μέρες και δεν έχω φάει κανένα crash και γενικά πηγαίνει νερό. Όλα στα ultra (1080p) και msaa x4

Δοκιμάσατε να το τρέξετε borderless μπας και το full screen κάπως επηρεάζει και τρώτε crash;

Με τα όσα έχω δοκιμάσει για το Titanfall..Ναι και με borderless κρασάρει :(

1080p

2x AA 

textures insane  

shadows off

AO off

effects medium 

τα υπολοιπα high 

πολυ χλιαρα πραματα 

Λογικο.Θυμαμαι πχ οταν ειχε βγει το Black Ops  το Modern Warfare 2(παιχνιδι δηλαδη 2+χρονων παλιο τοτε)και ειχε κοσμο              50 000μεσα το απογευμα Σαββατου που ειχα μπει.

υπάρχουν download mirror links εκτός του Origin? να κατεβάσω απο κεί να τα βάλω origin να τελειώνω; η σύνδεση στο σπίτι δεν συνεργάζεται και δουλειά το Origin τρώει πόρτα απο websense. 

Κι εγώ το αγόρασα χθές αλλα στο νέο PC δεν έχω dvd-rom και έβαλα να κατέβει το game από torrent γιατί το origin μου βγάζει σφάλμα στο download. Από αύριο μάλλον σας έρχεται νέο μέλος στο community. :-)

Αναμένουμε να φτιάξουμε μια ομάδα και να παίξουμε!!!

Άμα μου βρείτε τρόπο να σταματήσει να κρασάρει από το πουθενά...:)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ρωτήσω κάτι...έχω αγοράσει το game αλλά στο νέο pc δεν έβαλα το Dvd-drive (χαλούσε τη μόστρα :-D ) και ψάχνω να το κατεβάσω απο κάπου. Σε torrent που το βρήκα δεν seedάρουν και το origin μου βγάζει σφάλμα (ίσως επειδή το είχα κατεβάσει ξανά την προηγούμενη εβδομάδα σε προσφορά και το έσβησα). Υπάρχει κάποια πηγή;

(Εχω το κουτί και το κοιτάζω 2 μέρες τώρα)

Επεξ/σία από teo20net

Να ρωτήσω κάτι...έχω αγοράσει το game αλλά στο νέο pc δεν έβαλα το Dvd-drive (χαλούσε τη μόστρα :-D ) και ψάχνω να το κατεβάσω απο κάπου. Σε torrent που το βρήκα δεν seedάρουν και το origin μου βγάζει σφάλμα (ίσως επειδή το είχα κατεβάσει ξανά την προηγούμενη εβδομάδα σε προσφορά και το έσβησα). Υπάρχει κάποια πηγή;

(Εχω το κουτί και το κοιτάζω 2 μέρες τώρα)

Βλέπω το εννοούσες όταν έλεγες κατά τα Χριστούγεννα θα μπεις στο titanfall :D !!!

Γιατί δεν βρίσκεις κανένα dvdrom από κάποιο φίλο σου να κάνεις την δουλειά?

Ρε παιδιά το TF έχει locked τα FPS με το refresh rate της οθόνης. Αν υποθέσουμε οτί η πλειοψηφία εδώ χρησιμοποιεί 60 Hz panels πρέπει να έχετε πολύ μπρίκι (μηχάνημα άνω της 5ετίας) για να βλέπετε drops κάτω απο 60 fps (δε ξέρω τι παίζει με τις AMD CPU dough).

Ρε παιδιά το TF έχει locked τα FPS με το refresh rate της οθόνης. Αν υποθέσουμε οτί η πλειοψηφία εδώ χρησιμοποιεί 60 Hz panels πρέπει να έχετε πολύ μπρίκι (μηχάνημα άνω της 5ετίας) για να βλέπετε drops κάτω απο 60 fps (δε ξέρω τι παίζει με τις AMD CPU dough).

Ότι εσύ το έπαιξες εκτενώς και είδες ότι στον κακό χαμό, με 5 Titans ακριβώς μπροστά σου και να αδειάζουν rocket salvoes και smoke screen, ΔΕΝ έπεφταν τα fps κάτω από 60, όπως είναι γραμμένο...

Το βρήκα το κατέβασα, το εγκατέστησα και κάνει update. WTF κατεβάζει, θα κάνει 15 ώρες με την ταχύτητα που έχει η (προβληματική) σύνδεσή μου. Αν όχι απόψε, αύριο όποιος θέλει ας μου κάνει pm να παίξουμε παρεάκι. Noobas θα είμαι στην αρχή αλλά θα μάθω... :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...