bill987 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Όπου το βρεις ποιο φτηνά, έτσι και αλλιως θα χρειαστεί να το κατεβάσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Απλά κοιτάζω απο που θα πάρω το key νωρίτερα. Το κατέβασμα πές ότι έχει γίνει ήδη. Αν δεν κάνω λάθος, τώρα που κατέβασα το Origin διαπίστωσα ότι το game είναι δωρεάν για κάποιο χρονικό διάστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill987 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Απλά κοιτάζω απο που θα πάρω το key νωρίτερα. Το κατέβασμα πές ότι έχει γίνει ήδη. Αν δεν κάνω λάθος, τώρα που κατέβασα το Origin διαπίστωσα ότι το game είναι δωρεάν για κάποιο χρονικό διάστημα. Η τιμή του στο origin είναι 19,90 και τα dlc είναι δωρεάν! Σε συμφέρει από skroutz https://www.skroutz.gr/s/4316002/Titanfall-PC.html?keyphrase=titanfall Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εδώ : https://www.origin.com/en-ie/store/free-games/game-time έχει ότι είναι 48 ώρες free. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill987 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Είναι για δοκιμή 48 ωρών! Το δοκίμασες??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Το μόνο που μου την δίνει, είναι ότι ακόμα (απ' όσο ξέρω) τρώει τεράστιο χώρο στον σκληρό, ενώ δεν χρειαζόταν, αλλά δεν ασχολήθηκαν στο installer να διαλέξεις μόνο αγγλική γλώσσα και βάζει uncompressed τα αρχεία ήχου για όλες τις γλώσσες (και δεν εννοώ τις διαφορετικές για το Titan AI). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Ναι ακομα ετσι ειναι ghost, 60αρα το βλαμμενο, εκανα τραμπα κατι σκληρους και σπιτι και αντε να κατεβαζεις παλι. Εποχες 384 με ανοιχτο το pc να τραβαει τα βραδια, ειναι και φοβερη η γραμμη εδω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Ναι ακομα ετσι ειναι ghost, 60αρα το βλαμμενο, εκανα τραμπα κατι σκληρους και σπιτι και αντε να κατεβαζεις παλι. Εποχες 384 με ανοιχτο το pc να τραβαει τα βραδια, ειναι και φοβερη η γραμμη εδω.. Τουλάχιστον δεν είμαστε στα 56ρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Εγώ το τσίμπησα προχτές αφού έχει πέσει στο 20ρικο με τα πάντα free πλέον. Νομίζω διάλεξα sweet spot time για να το σκοτώσω. Το είχα πολύ καιρό(χρόνο + από την beta) άχτι. *Όντως είναι 60αρα με όλα τα updates/maps/dlc, αλλά πλέον έχω 1TB ssd και δεν φοβάμαι τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 με 1TB ssd τι να φοβάσαι, μέχρι και το ντέμι ρούσσο στα καλά του βάζεις μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 χαχαχαχαχα καλό. Όποιος παίζει βραδάκια, ας στείλει p.m να παίζουμε κανένα διωράκι ματσάκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 θα το βάλω να κατεβαίνει, αν δεν έχεις τπτ να κάνεις χριστούγεννα, θα σου στείλω σε 2 μέρες λογικά με βράδια κατέβασμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Εμένα μου άρεσε το παιχνίδι και το είχα προχωρήσει και μερικά generations, αλλά έχει σοβαρά τεχνικά προβλήματα με διάφορα κρασαρίσματα, χωρίς λόγο - ανάλογα το hardware configuration - και δεν μας έχουν κάνει την τιμή για κάνα update. Οπότε, αφού έγινε και ακόμα πιο δύστροπο μετά την αναβάθμιση, δε βλέπω να ασχολούμαι ξανά με αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Εμένα μου άρεσε το παιχνίδι και το είχα προχωρήσει και μερικά generations, αλλά έχει σοβαρά τεχνικά προβλήματα με διάφορα κρασαρίσματα, χωρίς λόγο - ανάλογα το hardware configuration - και δεν μας έχουν κάνει την τιμή για κάνα update. Οπότε, αφού έγινε και ακόμα πιο δύστροπο μετά την αναβάθμιση, δε βλέπω να ασχολούμαι ξανά με αυτό... Το game κρασαρει σε μένα μόνο αν ανοίξω και κάνω το οτιδήποτε με fraps/afterburner και τα σχετικά. Κατά τα άλλα τι παίζει με το hardware configuration που λες; To game πάει νερό στο σύστημα μου χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, και δεν βρίσκω λόγο να μην πηγαίνει στο δικό σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Το game κρασαρει σε μένα μόνο αν ανοίξω και κάνω το οτιδήποτε με fraps/afterburner και τα σχετικά. Κατά τα άλλα τι παίζει με το hardware configuration που λες; To game πάει νερό στο σύστημα μου χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, και δεν βρίσκω λόγο να μην πηγαίνει στο δικό σου. Και εμένα νερό πάει,όσο παίζει - μέχρι που τρώω, σε άκυρο τυχαίο σημείο, freeze τα πάντα, στο τελευταίο frame, χωρίς ήχο και αν το αφήσω αρκετή ώρα, μπορώ να το κλείσω από task manager - αλλιώς, θέλει hard reset. Έχω δοκιμάσει τα πάντα και δεν είναι καν κλοκαρισμένο το σύστημα. Μπήκα και στην ΕΑ και έχει 50 σελίδες το thread και κανείς δε βρήκε λύση. Είναι καθαρά πως θα του κάτσει η σύνθεση - σε άλλους το κάνει λιγότερο, σε άλλους περισσότερο και όσο δεν αλλάζουν κάτι σε hardware, δεν έχει αποτέλεσμα κανένα η όποια άλλη κίνηση. Στη 280Χ και το υπόλοιπο rig same, δεν είχα καθόλου πρόβλημα. Ε, με τη 390Χ δε μπορώ να το παίξω και το παράτησα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα