Προς το περιεχόμενο

TitanFall

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 μήνες μετά...

Το παιχνιδάκι τα σπάει και για εμένα είναι κρίμα που ασχολούνται περισσότεροι με το Bugfest Battlefield 4 αντί με αυτό. Το μόνο λάθος που μπορώ να του προσάψω είναι το smart pistol. Εδώ παλεύουμε να ξεφορτωθούμε τους snipers κι εσύ πας και μου βάζεις όπλο με τηλεκατευθυνόμενες σφαίρες ρε φίλε; Είσαι φάουλ.

Κοίτα, ΟΝΤΩΣ είναι κάπως σπαστικό το Smart Pistol : Ετοιματζίδικη λύση, χωρίς έμπνευση και χαρά του νουμπά.

ΟΜΩΣ, αν αποκτήσεις κάποια "τριβή" με το παιχνίδι και δεν είναι η πρώτη σου επαφή με multiplayer FPS, υπάρχουν τακτικές και στυλ παιξίματος για να τους κάνεις καλά τους SP, τις περισσότερες φορές, χωρίς να σπάζεσαι ιδιαίτερα.

Ούτως ή άλλως, επιλογές παιξίματος ενάντια στο fair play και στα όρια του glitch, υπήρχαν πάντοτε σε τέτοια games και απλά μαθαίνουμε να ζούμε και με αυτούς τους τυπάκους... <_<

Μέτα την πρόσφατη μετάβαση σε Windows 10 Home 64, έχω τεχνικά θέματα στο Titanfall...: Περίπου, 1 στα 4 match, παγώνει μόνιμα το παιχνίδι σε κάποιο καρέ, χωρίς ήχο και χωρίς error και χωρίς να ανταποκρίνονται τα Windows για να το κλείσω από έξω, με μόνη επιλογή το hard reset.

Μαζί με τα Windows, άλλαξα και κάρτα γραφικών, αλλά δε νομίζω να φταίει η κάρτα, καθώς την αγόρασα καινούρια και δεν την τρέχω πάνω από τα εργοστασιακά της. Επίσης, έχω παίξει λίγο, μετά την αναβάθμιση,  και μερικά από τα υπόλοιπα παιχνίδια της συλλογής μου, χωρίς προβλήματα.

Έχετε καμιά ιδέα; :unsure:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μέτα την πρόσφατη μετάβαση σε Windows 10 Home 64, έχω τεχνικά θέματα στο Titanfall...: Περίπου, 1 στα 4 match, παγώνει μόνιμα το παιχνίδι σε κάποιο καρέ, χωρίς ήχο και χωρίς error και χωρίς να ανταποκρίνονται τα Windows για να το κλείσω από έξω, με μόνη επιλογή το hard reset.

Μαζί με τα Windows, άλλαξα και κάρτα γραφικών, αλλά δε νομίζω να φταίει η κάρτα, καθώς την αγόρασα καινούρια και δεν την τρέχω πάνω από τα εργοστασιακά της. Επίσης, έχω παίξει λίγο, μετά την αναβάθμιση,  και μερικά από τα υπόλοιπα παιχνίδια της συλλογής μου, χωρίς προβλήματα.

Έχετε καμιά ιδέα; :unsure:

Το ίδιο ακριβώς μου κάνει και μένα τον τελευταίο μήνα σε win7. Η διαφορά είναι ότι δε χρειάζεται να κάνω hard reset. Tο alt-tab δε λειτουργεί αλλά με ctrl-alt-del μπορώ να ανοίξω task manager και να το κλείσω από κει. Έχω την εντύπωση ότι φταίνε οι drivers της nvidia. Παίζω απ τον περσινό μάρτιο χωρίς προβλήματα και ξαφνικά άρχισε να το κάνει χωρίς να έχω αλλάξει κάτι από hardware-software(εκτός από drivers προφανώς). Σε άλλα παιχνίδια δεν έχω κανένα πρόβλημα. Εσύ με τι κάρτα είσαι τώρα; Κάτι άλλο που σκέφτηκα να κάνω είναι να μεταφέρω την εγκατάσταση σε άλλο σκληρό αλλά δεν το δοκίμασα ακόμα. Το repair πάντως από origin δεν είχε αποτέλεσμα.

Btw, όσοι παίζετε ακόμα, δώστε origin ID να μπούμε για parkour παρέα, το δικό μου είναι zboocham. Gen10, 550 ώρες μόνο :P

edit: άκυρο, μόλις είδα στην υπογραφή σου ότι έχεις 390x, άρα λογικά δεν φταίνε οι driver της nvidia...

Και εγώ έκανα, και καλά, repair το game installation, από Origin, αλλά δεν άλλαξε τίποτα.

Δοκίμασα και κάτι παπατζίδικες λύσεις, του στυλ  : disable origin in-game overlay, high cpu priority, borderless windows κλπ. - επίσης χωρίς αποτέλεσμα.

Δοκιμάζω, σιγά-σιγά, και άλλα παιχνιδάκια από την συλλογή μου, αλλά, μέχρι τώρα, μόνο το Titanfall έχει χτυπήσει... <_<

Δοκίμασε απεγκατάσταση το origin και ξανά εγκατάσταση, παλιότερα που είχα θέμα έτσι έστρωσε!

zboocham κάνε με add: bill_G164, καλούτσικος είμαι και εγώ!

• Like 1

Δοκίμασε απεγκατάσταση το origin και ξανά εγκατάσταση, παλιότερα που είχα θέμα έτσι έστρωσε!

zboocham κάνε με add: bill_G164, καλούτσικος είμαι και εγώ!

Το έχω κάνει ήδη...

πιστευω κατι παιζει με τους driver της καρτας γραφικων ή και ήχου

Στην κάρτα ήχου, ίσως...γιατί η εταιρία δεν έχει βγάλει ακόμα driver για Windows 10 και χρησιμοποιείται ο ενσωματωμένος των Windows...

• 2 εβδομάδες αργότερα...

το fps cap  ανεβαινει αμα εχεις μεγαλυτερο απο 60hz refresh rate στην οθονη, 75 100 120 κ.ο.κ 

εγώ θέλω πανό από το refresh rate της οθόνης μου οπός κανό στα υπόλοιπα games

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...