Προς το περιεχόμενο

TitanFall

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

στο G2A πως γινεται με την αγορα?δεν εχωα γορασει ποτε απο εκει...

δλδ εχει φορους κ τετοια?το βλεπω τωρα στα 11.49,αλλα στο select location τι πρεπει να βαλω???

οποιος εχει ορεξη ας help...

Σε παραπέμπω στο post μου εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/463263-euro-truck-simulator-2/page-9?do=findComment&comment=53910508

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

ρε σεις παιδες εχω το παιχνιδι κουτατο εγκατεστημενο αλλα οχι deluxe edition για μενα δν ειναι free το season pass>?

Θεωρητικά free είναι, για κοιτά το καλύτερα.

το τσεκαρα λιγο πιο καλα κ πατησα στο εικονιδιο του ινφο κ εκει εγραφε ΄΄προσθηκη στις ληψεις(3 πιστες) '' οποτε τις εβαλα σε σειρα προτεραιοτητας.οκ κατεβαινουν!!θενξ!!

• 1 μήνα μετά...

Επειδή σκέφτομαι να το παρω και εγω. Λεω να το παρω από seven . Τα doc μπορω να τα κατεβάσω η ειναι deluxe edition? πρεπει κάθε χρόνο να πληρώνω συνδρομή;

Επειδή σκέφτομαι να το παρω και εγω. Λεω να το παρω από seven . Τα doc μπορω να τα κατεβάσω η ειναι deluxe edition? πρεπει κάθε χρόνο να πληρώνω συνδρομή;

doc=dlc?

είναι free κάτι μήνες τώρα,όπως και το season pass στο origin.

οπότε αντί να τα διαλέξεις 1-1,διαλέγεις το season pass και τα χεις!

δεν είναι με συνδρομή το παιχνίδι..

titanfall=12.30

Titanfall Deluxe Edition=12.39

Το παιχνιδάκι τα σπάει και για εμένα είναι κρίμα που ασχολούνται περισσότεροι με το Bugfest Battlefield 4 αντί με αυτό. Το μόνο λάθος που μπορώ να του προσάψω είναι το smart pistol. Εδώ παλεύουμε να ξεφορτωθούμε τους snipers κι εσύ πας και μου βάζεις όπλο με τηλεκατευθυνόμενες σφαίρες ρε φίλε; Είσαι φάουλ.

• Like 4

να ρωτησω κατι εβαλα στο origin να κατεβαινει χωρις να το εχω αγορασει τι γινεται ειναι δωρεαν για καποιο χρονικο διαστημα;

ναι για 48ώρες,για δοκιμή να δεις τί παίζει.Μετά εαν το αγοράσεις,δεν θα θέλει κατέβασμα πάλι

Το παιχνιδάκι τα σπάει και για εμένα είναι κρίμα που ασχολούνται περισσότεροι με το Bugfest Battlefield 4 αντί με αυτό. Το μόνο λάθος που μπορώ να του προσάψω είναι το smart pistol. Εδώ παλεύουμε να ξεφορτωθούμε τους snipers κι εσύ πας και μου βάζεις όπλο με τηλεκατευθυνόμενες σφαίρες ρε φίλε; Είσαι φάουλ.

Θεωρώ ότι είναι ο λόγος που το έχουν σταματήσει πολλοί!!

Προσωπικά πλέον σπάνια σπάζομαι με τους μκ5 !!

Άσε, σπάζομαι άσχημα όταν με καθαρίζουν με δαύτο. Ειδικά όταν έχω προλάβει να μπω πίσω από cover και ξαφνικά πεθαίνω και λέω wtf και βλέπω μετά ότι ο άλλος είχε SP. Ευτυχώς, όμως, σε εμένα τουλάχιστον αυτό συμβαίνει σπάνια. Αλλιώς ίσως να το είχα παρατήσει κι εγώ. What were they thinking.

• Moderators

Άσε, σπάζομαι άσχημα όταν με καθαρίζουν με δαύτο. Ειδικά όταν έχω προλάβει να μπω πίσω από cover και ξαφνικά πεθαίνω και λέω wtf και βλέπω μετά ότι ο άλλος είχε SP. Ευτυχώς, όμως, σε εμένα τουλάχιστον αυτό συμβαίνει σπάνια. Αλλιώς ίσως να το είχα παρατήσει κι εγώ. What were they thinking.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...