vassilis018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 οκ Σ/Κ τότε να κάνουμε κανά ματσάκι παίδες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill987 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Για κανονίστε αύριο κατά τις 18:00 να μαζευτούμε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dev1l Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Bill θα το θελα πολύ να συμμετέχω μαζί σας αλλά δεν θα μπορέσω λόγο σχολής! Το Σάββατο το απόγευμα είμαι ελεύθερος! ΌΤΙ ώρα γουστάρετε! Επεξ/σία 2 Απριλίου 2015 από Dev1l 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
propatzis Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Παιδες που το βρισκω στην πιο χαμηλη τιμη μαζι με φορους κτλ...ψηνομαι να αρχισω κ εγω τωρα που εχω χρονο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dev1l Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Παιδες που το βρισκω στην πιο χαμηλη τιμη μαζι με φορους κτλ...ψηνομαι να αρχισω κ εγω τωρα που εχω χρονο... Το ποιο φθηνό στην Ελλάδα είναι στα public, 14.50€ με δωρεάν μεταφορικά. Μόλις το ενεργοποιήσεις μπορείς να κάνεις και download όλα τα dlc δωρεάν από το origin! Αλλιώς μέσω origin στα 19.99€ και μέσα έχει έτοιμα όλα τα DLC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
propatzis Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Το ποιο φθηνό στην Ελλάδα είναι στα public, 14.50€ με δωρεάν μεταφορικά. Μόλις το ενεργοποιήσεις μπορείς να κάνεις και download όλα τα dlc δωρεάν από το origin! Αλλιώς μέσω origin στα 19.99€ και μέσα έχει έτοιμα όλα τα DLC. origin 13.32€ deluxe edition...κομπλε... Να ρωτησω κιολας κατι πολυ noobιστικο...το game ειναι μονο ονλινε ετσι? στο G2A πως γινεται με την αγορα?δεν εχωα γορασει ποτε απο εκει... δλδ εχει φορους κ τετοια?το βλεπω τωρα στα 11.49,αλλα στο select location τι πρεπει να βαλω??? οποιος εχει ορεξη ας help... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill987 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Ναι μόνο online είναι! Για 14 ευρώ θα σου αρέσει! Για 3 ευρώ δεν πιστεύω να αξίζει να το πάρεις από εκεί, αν όμως θες, διάβασε στο τέλος εδώ http://www.insomnia.gr/topic/419639-%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BC%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%B7%CE%B3%CF%8E%CE%BD-cd-keys-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-steam-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%8C%CF%87%CE%B9-%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%BF-cd-key-sto/page-31?do=findComment&comment=53910488 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Το ποιο φθηνό στην Ελλάδα είναι στα public, 14.50€ με δωρεάν μεταφορικά. Μόλις το ενεργοποιήσεις μπορείς να κάνεις και download όλα τα dlc δωρεάν από το origin! Αλλιώς μέσω origin στα 19.99€ και μέσα έχει έτοιμα όλα τα DLC. http://www.skroutz.gr/s/4316002/Titanfall-PC.html?from=catspan 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
propatzis Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 http://www.skroutz.gr/s/4316002/Titanfall-PC.html?from=catspan φτανει στα 18€ σχεδον με μεταφορικα...αρα θα το τσιμπησω στα 13 απο origin να ειμαι οκ...ευχαριστω ολους για το help... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Παιδες που το βρισκω στην πιο χαμηλη τιμη μαζι με φορους κτλ...ψηνομαι να αρχισω κ εγω τωρα που εχω χρονο... Εδω ομως λες που ειναι φθηνοτερα δεν γραφεις πχ αν μενεις μακρυα γιατι και η τιμη του Seven πχ(που Seven εχει σε ολη την Ελλαδα)ειναι αρκετα καλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
propatzis Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Εδω ομως λες που ειναι φθηνοτερα δεν γραφεις πχ αν μενεις μακρυα γιατι και η τιμη του Seven πχ(που Seven εχει σε ολη την Ελλαδα)ειναι αρκετα καλη. σκεφτηκα οτι με το φορους κτλ θα το πιανατε...λαθος μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dev1l Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δεν είδα την προσφορά στο origin. Παρ το από εκει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
propatzis Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 ρε παιδια ποσο μεγαλο ειναι το titanfall???κατι μου ελεγε για 56gb??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 ρε παιδια ποσο μεγαλο ειναι το titanfall???κατι μου ελεγε για 56gb??? ...στον δισκο μου είναι αυτή την στιγμη ακριβως 62.8GB Titanfall + Season Pass......αρα 48-50GB είναι μονο το Game και τα υπόλοιπα 12-14GB είναι το season pass... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
propatzis Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 πηρα την deluxe edition κ τωρα κατεβαζει τα... -ΙMC RISING -FRONTIER'S EDGE -EXPEDITION εχει και τπτ αλλο? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα