Προς το περιεχόμενο

TitanFall

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Bill θα το θελα πολύ να συμμετέχω μαζί σας αλλά δεν θα μπορέσω λόγο σχολής! Το Σάββατο το απόγευμα είμαι ελεύθερος! ΌΤΙ ώρα γουστάρετε!

Επεξ/σία από Dev1l
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδες που το βρισκω στην πιο χαμηλη τιμη μαζι με φορους κτλ...ψηνομαι να αρχισω κ εγω τωρα που εχω χρονο...

Το ποιο φθηνό στην Ελλάδα είναι στα public, 14.50€ με δωρεάν μεταφορικά. Μόλις το ενεργοποιήσεις μπορείς να κάνεις και download όλα τα dlc δωρεάν από το origin! Αλλιώς μέσω origin στα 19.99€ και μέσα έχει έτοιμα όλα τα DLC.

Το ποιο φθηνό στην Ελλάδα είναι στα public, 14.50€ με δωρεάν μεταφορικά. Μόλις το ενεργοποιήσεις μπορείς να κάνεις και download όλα τα dlc δωρεάν από το origin! Αλλιώς μέσω origin στα 19.99€ και μέσα έχει έτοιμα όλα τα DLC.

origin 13.32€ deluxe edition...κομπλε...

Να ρωτησω κιολας κατι πολυ noobιστικο...το game ειναι μονο ονλινε ετσι?

στο G2A πως γινεται με την αγορα?δεν εχωα γορασει ποτε απο εκει...

δλδ εχει φορους κ τετοια?το βλεπω τωρα στα 11.49,αλλα στο select location τι πρεπει να βαλω???

οποιος εχει ορεξη ας help...

Ναι μόνο online είναι!

Για 14 ευρώ θα σου αρέσει!

Για 3 ευρώ δεν πιστεύω να αξίζει να το πάρεις από εκεί, αν όμως θες, διάβασε στο τέλος εδώ http://www.insomnia.gr/topic/419639-%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BC%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%B7%CE%B3%CF%8E%CE%BD-cd-keys-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-steam-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%8C%CF%87%CE%B9-%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%BF-cd-key-sto/page-31?do=findComment&comment=53910488

• Like 1

http://www.skroutz.gr/s/4316002/Titanfall-PC.html?from=catspan

• Like 1

φτανει στα 18€ σχεδον με μεταφορικα...αρα θα το τσιμπησω στα 13 απο origin να ειμαι οκ...ευχαριστω ολους για το help...

Παιδες που το βρισκω στην πιο χαμηλη τιμη μαζι με φορους κτλ...ψηνομαι να αρχισω κ εγω τωρα που εχω χρονο...

Εδω ομως λες που ειναι φθηνοτερα δεν γραφεις πχ αν μενεις μακρυα γιατι και η τιμη του Seven πχ(που Seven εχει σε ολη την Ελλαδα)ειναι αρκετα καλη.

Εδω ομως λες που ειναι φθηνοτερα δεν γραφεις πχ αν μενεις μακρυα γιατι και η τιμη του Seven πχ(που Seven εχει σε ολη την Ελλαδα)ειναι αρκετα καλη.

σκεφτηκα οτι με το φορους κτλ θα το πιανατε...λαθος μου...

ρε παιδια ποσο μεγαλο ειναι το titanfall???κατι μου ελεγε για 56gb???

...στον δισκο μου είναι αυτή την στιγμη ακριβως 62.8GB Titanfall + Season Pass......αρα 48-50GB είναι μονο το Game και τα υπόλοιπα 12-14GB είναι το season pass...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...