Προς το περιεχόμενο

TitanFall

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ωραία ήταν εχθές με τον Βασίλη και σήμερα με τον Dev1l, ακόμα καλύτερα θα ήταν να είναι όλη η ομάδα μας μέσα από εδώ!

Aπλά σήμερα ήταν για λίγο, είχα τις κόρες μου και δεν με άφησαν σε ησυχία!!! 

Συνήθως καθημερινές παίζω μετά τις 15:30 καμιά ωρίτσα που η υπόλοιπη οικογένεια ξεκουράζεται και καμιά φορά μετά τις 00:30 (εις βάρος του δικού μου ύπνου, σηκώνομαι για δουλειά 06:30) αφού πέφτει και το μεγάλο μωρό για ύπνο, βέβαια καμιά φορά γκρινιάζει, ¨αμάν βρε τσικι τσικι τσικι τα πλήκτρα¨  :-D   :-D   :-D

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

...οκ!!!!.....πολύ νιατο βλεπω κάθε φορα που μπαινω :P(φιλικα) !!!

Συνήθως καθημερινές παίζω μετά τις 15:30 καμιά ωρίτσα που η υπόλοιπη οικογένεια ξεκουράζεται και καμιά φορά μετά τις 00:30 (εις βάρος του δικού μου ύπνου, σηκώνομαι για δουλειά 06:30) αφού πέφτει και το μεγάλο μωρό για ύπνο, βέβαια καμιά φορά γκρινιάζει, ¨αμάν βρε τσικι τσικι τσικι τα πλήκτρα¨  :-D   :-D   :-D

...μια από τα ιδια....χωρις το 15:30....αλλα από τις 11:00........ :-D

• Like 1

Αν και μπήκα αργα, βρηκα τον Βασίλη παίξαμε ενα παιχνίδι και στο τελος αυτου κόπηκε η σύνδεση του ίντερνετ!! Επανεκκίνηση το ρουτερ αλλα τιποτα, περιμενα λιγο αλλα ίντερνετ γιοκ!

Σορυ bill!

• Like 1

Αν και μπήκα αργα, βρηκα τον Βασίλη παίξαμε ενα παιχνίδι και στο τελος αυτου κόπηκε η σύνδεση του ίντερνετ!! Επανεκκίνηση το ρουτερ αλλα τιποτα, περιμενα λιγο αλλα ίντερνετ γιοκ!

Σορυ bill!

δεν πειράζει. απλά παραξενεύτηκα που στο δεύτερο ματς ήμουν μόνος και λέω που πήγε ο συνονόματος. εννοείται σήμερα θα έχει ματς το βράδυ μια και είναι σ/κ μπροστά μας :)

• Like 1

Όποιος θέλει, μπαίνω τώρα!!!

Κανονίστε αύριο το απόγευμα να μαζευτούμε όλοι!!!!

δεν χωράμε όλοι...μόνο 6 :P

εκτός και είμαστε μόνο 6 οι όλοι!

ή πάμε σε private 6v6

Καλημέρα, φίλε Bill τρέχω με την δουλειά και την σχολή και δεν έχω χρόνο για πολλά πολλά! Ανοίγω τον υπολογιστή ίσα ίσα να γράψω εργασία και τον κλείνω! Τώρα το Σαββατοκυριακο θα παίξουμε! @Vassili Το smart pistol δεν θα το σταματήσουν! Είναι το ποιο εύκολο όπλο για πάρεις kill!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...