bill987 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Ναι και παλι ναι , μπορουμε να φταξουμε δυο ομαδες ωστε να παιζουμε μονο εμεις 6Χ6 ??? Ειμαι μεσα αρκει να μην εχουμε smart pistol!! Dev11 πες το ονομα που εχεις στο παιχνιδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dev1l Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) origin id: rival1020 αυριο το απογευμα στις 6.20 θα ειμαι online! φυσικα και οχι smart pistol. Οσοι θελουν μπορουν να με προσθεσουν στο origin! ελευθερα! Edit: το id είναι: 1020rival Το έγραψα ανάποδα! !!! Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2015 από Dev1l Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 θα κάνω το victim μια και είμαι noobas στο titanfall. εγώ μπορώ βράδυα αν βολεύει και τα άλλα παιδιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dev1l Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 θα κάνω το victim μια και είμαι noobas στο titanfall. εγώ μπορώ βράδυα αν βολεύει και τα άλλα παιδιά. Που θα πάει θα σε κάνουμε ξεφτέρι! Για βράδυ λίγο δύσκολο αλλά κάτι θα κανονίσουμε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 χαχαχαχα πολύ smart pistol παίζει. πάω να συνεχίσω την μάχη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill987 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 origin id: rival1020 αυριο το απογευμα στις 6.20 θα ειμαι online! φυσικα και οχι smart pistol. Οσοι θελουν μπορουν να με προσθεσουν στο origin! ελευθερα! Edit: το id είναι: 1020rival Το έγραψα ανάποδα! !!! Επειδή δεν ξέρω πως να σε κάνω add κάνε με εσύ! bill_m3_997 Απόγευμα και από εμένα δύσκολο, εκτός από Σάββατο ή καμιά φορά Παρασκευή! Πιστεύω θα κανονιστεί!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dev1l Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Επειδή δεν ξέρω πως να σε κάνω add κάνε με εσύ! bill_m3_997 Απόγευμα και από εμένα δύσκολο, εκτός από Σάββατο ή καμιά φορά Παρασκευή! Πιστεύω θα κανονιστεί!! Οκ και το Σάββατο ειμαι διαθέσιμος αρκεί να είναι το απόγευμα γιατί μέχρι το μεσημέρι δουλεύω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 αύριο που είναι και αργία, θα κάνουμε κανά ματσάκι το βράδυ? ή έχετε πρωινό ξύπνημα για την παρέλαση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dev1l Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 αύριο που είναι και αργία, θα κάνουμε κανά ματσάκι το βράδυ? ή έχετε πρωινό ξύπνημα για την παρέλαση? Στο δωμάτιο που είναι ο υπολογιστής μου δυστηχώς ενοχλεί τα δικά μου άτομα στον ύπνο! τουλάχιστον έτσι λένε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Στο δωμάτιο που είναι ο υπολογιστής μου δυστηχώς ενοχλεί τα δικά μου άτομα στον ύπνο! τουλάχιστον έτσι λένε! να αλλάξεις δωμάτιο μήπως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dev1l Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Κανονικά θα έπρεπε αλλά το σπίτι έχει μόνον ένα!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Κανονικά θα έπρεπε αλλά το σπίτι έχει μόνον ένα!!!! σε έστειλα πάντως αίτημα φιλίας στο Origin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill987 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 αύριο που είναι και αργία, θα κάνουμε κανά ματσάκι το βράδυ? ή έχετε πρωινό ξύπνημα για την παρέλαση? Eχω δίώξει παιδιά - γυναίκα από το σπίτι, μετά τις 21,30 θα είμαι μέσα!! Πως γίνεται να παίξουμε στην ίδια ομάδα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dev1l Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 σε έστειλα πάντως αίτημα φιλίας στο Origin ΟΚ, είσαι φίλος μου πλέον! Eχω δίώξει παιδιά - γυναίκα από το σπίτι, μετά τις 21,30 θα είμαι μέσα!! Πως γίνεται να παίξουμε στην ίδια ομάδα??? Private Match! Σου έστειλα αίτημα φιλίας! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill987 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δλδ ειμαστε π.χ. εμεις οι δυο μεσα, και θελουμε να παιξουμε στην ιδια ομαδα, πως θα γινει αυτο? Φανταζομαι στο private θα παιζουμε μονο οσοι ειμαστε εκεινη την ωρα μεσα, πχ ειμαστε 6, θα παιξουμε 3χ3 σωστα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα