Προς το περιεχόμενο

TitanFall

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Attrition. :)

Δεν είχα τον υπολογιστή ανοιχτό για να το δω...

Πείτε μου όμως πως μπορω να κάνω εξάσκηση????

Και κάτι άλλο, αυτο αξίζει να το παρω για το παιχνίδι;;

http://www.e-shop.gr/coolermaster-sgm-3010-kkmf1-ms2k-gaming-mouse-p-PER.811665

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

το εχω παρει σετ με το keyboard και δεν ειναι τπτ ιδιαιτερο.αν δεν εχεις πιασει ποτε gaming mouse στην ζωη σου θα σου φανει ok αλλα απο εκει και περα το εχω κανα χρονο και ειναι απλα ok.δεν μου εχει δημιουργησει προβληματα γενικα οποτε για αυτα τα λεφτα παρτο αμα δεν εχεις λυση αλλη!

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα μπω κι εγω αποψε μιας και ηρθε το πρωι ο 4690K, υποτιθεται δεν τρεχει το παιχνιδι σε μονο 2 threads πλεον, αντε  να δουμε :D

Δεν είχα τον υπολογιστή ανοιχτό για να το δω...

Πείτε μου όμως πως μπορω να κάνω εξάσκηση????

Και κάτι άλλο, αυτο αξίζει να το παρω για το παιχνίδι;;

http://www.e-shop.gr/coolermaster-sgm-3010-kkmf1-ms2k-gaming-mouse-p-PER.811665

παρε αυτο καλυτερα  αξιζει περισσοτερο και ειναι στα ιδια λεφτα   http://www.bestprice.gr/item/2152384110/cooler-master-storm-xornet.html?fromq=cm+storm+xornet

για περισσοτερο PvE ( δεν θα το ελεγα εξασκηση μιας και δεν υπαρχουν AI pilots ) παιξε  frontier defense

edit : ακυρος ο 4690K :( :( http://www.thelab.gr/topic/122852-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%AD%CF%86%CE%B5%CF%81%CE%B5-%CF%84%CE%BF-public/page-7?do=findComment&comment=2097368

Επεξ/σία από SoFGR

• 2 μήνες μετά...

Ερώτηση που λογικά μπορεί και να έχει ξανααναφερθεί, αλλά βαριέμαι να ψάχνω όλες τις σελίδες....με vsync on το παιχνίδι δε κρατάει 60άρια fps με τπτ...με vsync off μια χαρά, αλλά το tearing σε ξεσκίζει....έχω ενεργοποιήσει το vsync από τον catalyst και απενεργοποιήσει από το παιχνίδι, τα πράματα είναι πιο καλά, κρατάει 60άρια frames, αλλά και πάλι υπάρχει tearing (όχι τόσο έντονο, αλλά υπάρχει..)

Any solutions? thx

Ερώτηση που λογικά μπορεί και να έχει ξανααναφερθεί, αλλά βαριέμαι να ψάχνω όλες τις σελίδες....με vsync on το παιχνίδι δε κρατάει 60άρια fps με τπτ...με vsync off μια χαρά, αλλά το tearing σε ξεσκίζει....έχω ενεργοποιήσει το vsync από τον catalyst και απενεργοποιήσει από το παιχνίδι, τα πράματα είναι πιο καλά, κρατάει 60άρια frames, αλλά και πάλι υπάρχει tearing (όχι τόσο έντονο, αλλά υπάρχει..)

Any solutions? thx

any clues??

υπαρχουν 2 αλλα δεν νομιζω να σου αρεσουν 

1)αλλαζεις το cpu με i5 ξεκλειδωτο εφοσον η καρτα γραφικων  ειναι αρκετα δυνατη.

2) αλλαζεις το monitor με 144hz για να εχεις αισθητα λιγοτερο tearring οταν το vsync  ειναι κλειστο. 

εγω βγαζω συνηθως 90-100, εχω οριο τα 120 λογω monitor και μινιμουμ 65-70 σε κατι φασεις στην lagoon 

αυτα με shadows off textures medium models medium ragdolls low water low  effects low 8x AF 0x AA 

gtx 480 stock + 4690k στα 4.4 

Το θέμα είναι να φτιαχτεί μέσω software...έχω i7, θέμα cpu δεν τίθεται....και δεν είναι θέμα hardware αφού με vsync off είμαι σταθερά πάνω από 60 fps.... καλά για αλλγή οθόνης για ένα και μόνο παιχνίδι ούτε λόγος.. :P

υπαρχουν 2 αλλα δεν νομιζω να σου αρεσουν 

1)αλλαζεις το cpu με i5 ξεκλειδωτο εφοσον η καρτα γραφικων  ειναι αρκετα δυνατη.

2) αλλαζεις το monitor με 144hz για να εχεις αισθητα λιγοτερο tearring οταν το vsync  ειναι κλειστο. 

εγω βγαζω συνηθως 90-100, εχω οριο τα 120 λογω monitor και μινιμουμ 65-70 σε κατι φασεις στην lagoon 

αυτα με shadows off textures medium models medium ragdolls low water low  effects low 8x AF 0x AA 

gtx 480 stock + 4690k στα 4.4 

τί πίνεις;

Από που και ως που να του προτείνεις να αλλάξει CPu?ενώ δεν έχει αναφέρει καν το σύστηματα του,και δεν το ξέρεις;όπως και οθόνες...wtf?

σε πiστες οπως η lagoon οταν εισαι κοντα στις καλυβες και τα νερα  ή colony οταν ανεβεις σε καποια ταρατσα ψηλα και κοιταξεις τους δρομους κατω  ο i3 που ειχα πιο πριν  μπουκωνε και ειχα minfps 35-40 ακομα και με τα παντα ολα low/disabled, δηλαδη ειμουνα cpu limited.  

το tearring ξαναλεω οτι ειναι αντικειμενικα λιγοτερο εμφανες  σε οποιαδηποτε παιχνιδι εφοσον παιζεις σε υψηλοτερο refresh rate απο τα 60hz που παρεχουν οι συνηθισμενες  LCD,  εχω 120αρι monitor  απο το 2009, δεν περιμενα ποτε απο κανεναν κηφηνα streamer στο twitch για να "μορφωθω"  περι  βελτιστου gaming setup.

ακολουθουν log  απο "συναδελφο" με  DMG  rank στο csgo και απειρα comp MM wins στο ενεργητικο του

http://pastebin.com/HLkrRzSx

http://pastebin.com/taEudc8R

Από τη στιγμή που έχω vsync on το παιχνίδι δεν θα έπρεπε να είχε τόσο έντονο tearing, δεν είναι θέμα οθόνης, είναι θέμα παιχνιδιού..διότι από την άλλη όταν ενεργοποιώ το vsync από το παιχνίδι ναι μεν δεν έχω tearing, αλλά για κάποιο λόγο  τρώει κάτι σκαλώματα και τα frames κάνουν σε άσχετες στιγμές σκαμπανεβάσματα.. το ότι αν είχα οθόνη στα 144 hz ok, προφανώς και δε θα είχα τέτοιο θέμα, γιατί δε θα έπιανα τόσα frames.....Αυτός όμως δεν είναι λόγος για να αλλάξω οθόνη, επειδή η μηχανή γραφικών μάλλον έχει τα θεματάκια της... 

Και από ότι βλέπω στο νετ και άλλοι έχουν τέτοιο θέμα με το παιχνίδι..

• 3 εβδομάδες αργότερα...

....μπραβο....γι'αυτο είναι τιγκα στον κοσμο οποτε μπαινω!!!!! :D Εγω το ειχα παρει day one 32ευρο μαζι με το season pass(...από Mexico)......αλλα το game αξιζει μεχρι και το τελευταιο ευρο.....οσο για τους Azure servers...παράδειγμα προς μίμηση!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...