Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Τώρα ''ξύπνησε'' ο xtrm και θα μπει Mordor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Τώρα ''ξύπνησε'' ο xtrm και θα μπει Mordor εε έβλεπα σειρά στην tv, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Θα μπεις σήμερα ή πάλι TV / Mordor ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Πάντως έχει γίνει αρκετά βαρύ το TF με το HBAO+ που έβαλαν με το patch, σε 1600P δεν κρατάει 60άρι με ΑΑ και αυτό ενεργοποιημένο.Τώρα καταλαβαίνω γιατί τόσους μήνες δεν το έβαζαν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 ...και εγω τα εχω όλα MAX και είναι καρφομενο στο 60 ...με το ambient occlusion enabled παιφτω στα 35-40fps...το θεμα είναι ότι ενώ είναι 35-40 τα καρε είναι τοσο εντονα που νομιζω ότι παιζω με 20fps..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Σήμερα θα streamάρω κιόλας, για να μην φωνάζω (λέμε τώρα). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Ok, streaming τώρα (στο κλασσικό link της υπογραφής). Edit: Χωρίς Psycho, δεν πάμε πουθενά. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2014 από GhostRiderLSOV Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Ok, streaming τώρα (στο κλασσικό link της υπογραφής). Edit: Χωρίς Psycho, δεν πάμε πουθενά. μόλις γίνω boosted θα σηκώσω την ομάδα στους ώμους μου! Σαν ΤΙΤΑΝΑΣ!! merkelfall FTW Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 μόλις γίνω boosted θα σηκώσω την ομάδα στους ώμους μου! Σαν ΤΙΤΑΝΑΣ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoFGR Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 εγω σε i3 4130 - gtx 480 τα ολα εχω low/off, μοντελα + textures medium - 0x AA - 8x AF και στην lag-oon τα drops στα 60 και 70fps παραμενουν, colony οταν ειμαι σε καμια σκεπη και κοιταω απο κατω μου τους δρομους το ιδιο πριν τα τελευταια patch που δεν υπηρχε ουτε ρυθμιση για την ποιοτητα του νερου εβλεπα 35αρια εκει ! λογω οθονης εχω cap στα 120 οποτε ακομα και αυτες οι αποτομες πτωσεις φαινονται (αισθανονται μαλλον) λιγο ενοχλητικες. δεν βοηθανε και την κατασταση τωρα που εχω invite για ranked και παιρνουν ολα τα αμπαλα κατσικια smart noobstol, εχω κολλησει platinum tier 1 και δεν μπορω να ανεβω με τπτ το παιχνιδι παραμενει εθιστικο παντως εχω 70hrs ( οι 20 πρεπει να ητανε στην beta ) μεχρι σημερα και τωρα προσπαθω να ολοκληρωσω τα challenges για gen4, αλλα 17 kill σε τιτανες με plasma cannon και τελος, καλο μου κουραγιο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Old-school Gooser challenge (μας έδωσαν και ειδικό insignia ), που έπρεπε να φάμε 50 ejecting pilots και όχι 5 που λέει τώρα, αν θες να τραβάς τις @@τριχές σου. :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Titanfall Will Get A Deluxe Edition, Will Include All DLC Packs 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Titanfall Will Get A Deluxe Edition, Will Include All DLC Packs εμείς είμαστε από το μεξικό,δεν ξέρουμε από τέτοια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill987 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Αν και έχω το παιχνίδι 3 μήνες, άρχισα να παίζω εδω και μια εβδομάδα.... Το πήρα μτχ και ήμουν στο επίπεδο 48 , τώρα είμαι στο 50, αλλα παίζω μονο την πρώτη επιλογή ( atibon κάτι τέτοιο), έχω φάει τρελό κόλλημα!!! Σε ποια επιλογή μπορω να εξασκηθω η να παρω τα g2- g2 κτλ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 αλλα παίζω μονο την πρώτη επιλογή ( atibon κάτι τέτοιο), Attrition. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα