ggramenos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 .........2.71GB το Update!!!!!!!!!!!!!! :blink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p07apo Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 .........2.71GB το Update!!!!!!!!!!!!!! :blink: Έτσι όπως πάει το πράγμα πιστεύω ότι, πέρα από xboxone titanfall bundle, δεν θα αργήσουμε να δούμε και κανένα wd caviar black titanfall bundle. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jek20 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Έχει καθόλου κόσμο το game? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Έχει καθόλου κόσμο το game? ενα σορό! http://www.titanfall.com/news/ranked-play-update 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Σαν το LoL τα έκαναν τα ranks.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Το ξανάβαλα χθες λοιπόν. Δεν είδα αυτό με τα ranks, αλλά τις διάφορες αλλαγές που είχαμε πει πριν "φύγουμε" (loadout naming, πράσινα βελάκια οι party-συμπαίχτες) και τώρα που Black Market με Insignias (woot!) και διαφορετικά Titan OS languages (Japanese WOOT!), χάρηκα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nomes Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Το έχω αφήσει εδώ και καιρό δυστυχώς λόγο δουλειάς αλλά λέω μόλις βρω χρόνο να το ξαναπιάσω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Έβαλα και SweetFX και δείχνει να λειτουργεί, το δοκίμασε κάνας άλλος να επιβεβαιώσει ; Γιατί οι περισσότεροι λένε ότι το έκαναν με το RadeonPro. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δεν εχει ερημωσει το game αυτο? :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δεν εχει ερημωσει το game αυτο? :/ όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Μου τον μάμησε στην κυριολεξία το σκληρό..60+GB.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Uncompressed audio + no install language selection for the win Respawn Entertainment (not). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Όλο "φου!" και "ουφ!" ο Psycho, πάλι πρώτος έβγαινε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δεν μπορώ να παίξω, έχω ξεσυνηθίσει, δεν ξέρω και τα νέα maps εξού και τα ''ουφ/φου''.Άμα παίζουμε συχνά πάλι θα πέσουν μπάτσες όμως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Απ' όταν έβαλα την Ryoko (Japanese language) για Titan AI πάντως, νιώθω σαν να είμαι σε (μισό-dubbed ) anime. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα