Προς το περιεχόμενο

TitanFall

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

λογικα θα παει με preorder... αν αυτο εννοεις με το "ολοι"

υ/γ

εβαλα δυο καινουργια βιντεακια απο την alpha στο θεμα του xbox one.

οποιος δε βγαζει ...σπυρακια, ας παει απο εκει να τα δει. αρκετο wall running και vertical gameplay.

προσωπικα μου θυμιζει χρυσες εποχες rocket arena...

στο xbox ενα γαλλικο μαγαζι εγραψε για beta του αγιου βαλεντινου.. με preorder, οπως εγραψα πανω. ομως για το pc, μπορει να ειναι απλα με το να κανεις install το origin (πιο εξυπνο μου φαινεται..)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ναι πετραν αυτο εννοω,εγω ηλπιζα μπας και οσοι ειναι γραμμενοι στο origin θα μας το εβγαζε,οπως εκαναν με το crysis 3 mp beta..

αλλα που τετοια τυχη :(

• Like 1

απο οσο εχω μιλησει με ανθρωπους που επαιξαν την alpha, το παιχνιδι ειναι εξαιρετικο, οποτε προτεινεται για αγορα ετσι κι αλλιως.

απο εκει και περα, σιγουρα η πιο εξυπνη κινηση θα ηταν να βαλουνε τη beta τυρι για να γραφτει κοσμος στο origin, αλλα απο την αλλη, φανταζομαι οτι η microsoft θα διαθεσει ενα αρκετα μεγαλο budget για τη διαφημιση, οποτε ισως η ea να θελει να κεφαλαιοποιησει κατευθειαν..

• Like 1

Μεχρι τωρα καλα το παει η respawn, ελπιζω να μην υπαρχουν προβληματα οπως στο bf και να κανουν καλη δουλεια και με τους cheaters... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κατι αλλο που σιγουρα θα χαροποιησει πολυ κοσμο, ειναι οτι με το titanfall, η ms προφανως θα λανσαρει και τους drivers του joypad του xbone, αφου δηλωσαν οτι στο pc θα μπορεις να παιξεις titanfall και με το χειριστηριο του one.

edit: καααιιιι σημερα ανασκευασαν, λαθος για το pad του one, εννοουσαν λεει το pad του 360

booooooo!!!

Επεξ/σία από p3tran
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...