Προς το περιεχόμενο

TitanFall

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σύκοοοοοοοοοοοοοο :P

μμμ τρεεεελααιιιννοομαι! :P

Δεν φτάνει που σας έκανα να θυμηθειτε το game σας στέλνω και friend reguest και δεν απαντάτε.

κάτσε καλέ να ξυπνήσουμε ή να ανοίξουμε το πρόγραμμα :D

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Σκέφτομαι να αγοράσω ένα fps για τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Είμαι τελείως noob στον χώρο του online multiplayer gaming γιατί μια ζωή είχα κακό ίντερνετ (και ακόμα το φοβάμαι αυτό) αλλά λέω να το δοκιμάσω.

Γλυκοκοιτάω το Titanfall και το DayZ... για Titanfall τι έχετε να πείτε;

Είναι στα 20 ευρώ τώρα +19 για το Season Pass το οποίο το αγοράζω και αργότερα γιατί δεν έρχεται φτηνότερα αν τα πάρεις μαζί.

Αξίζει όμως το παιχνίδι; Θέλω ένα "βαρύ" παιχνίδι να χρησιμοποιήσω και λίγο την 780 Ti (αν και την έχω λιώσει στα single player games)...

Το TitanFall είναι μακράν το πιο διασκεδαστικό FPS που υπάρχει αυτή τη στιγμή, από γραφικά δεν λέει πολλά όμως.Αν θες FPS multiplayer και γραφικά αναγκαστικά θα πας σε BF4 το οποίο ακόμα έχει προβλήματα :P

• Like 1

Προβλήματα-ξεπροβλήματα, BF4 >>>> Titanfall. Από την άλλη όσοι δεν έχουν ξαναπαίξει online multiplayer, ίσως να το βρουν δύσκολο οπότε καλύτερα TF ή έστω κανα Call of Duty.

Εγώ διασκέδασα πολύ περισσότερο με το TF πάντως παρά με το BF4, είναι όμως δύο διαφορετικά παιχνίδια.Το BF4 με ξενέρωσε από τα προβλήματα, αλλιώς ίσως να είχα άλλη άποψη τώρα.

Σκέφτομαι να αγοράσω ένα fps για τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Είμαι τελείως noob στον χώρο του online multiplayer gaming γιατί μια ζωή είχα κακό ίντερνετ (και ακόμα το φοβάμαι αυτό) αλλά λέω να το δοκιμάσω.

Γλυκοκοιτάω το Titanfall και το DayZ... για Titanfall τι έχετε να πείτε;

Είναι στα 20 ευρώ τώρα +19 για το Season Pass το οποίο το αγοράζω και αργότερα γιατί δεν έρχεται φτηνότερα αν τα πάρεις μαζί.

Αξίζει όμως το παιχνίδι; Θέλω ένα "βαρύ" παιχνίδι να χρησιμοποιήσω και λίγο την 780 Ti (αν και την έχω λιώσει στα single player games)...

Αν θες την δικη μου γνωμη αστο το ΤF ,παιχνιδι χωρις βαθος ,χωρις γραφικα ,multiplayer fps που χτυπας bots ,πιανει 50 gb στον σκληρο ασε που εχει και αυτο θεματακια με fps drops  ..Moυ λες τωρα οτι θες και κατι για την 780ti , ε δεν ειναι τωρα το tf για τετοια αστο ..Εφοσον θες οπωσδηποτε να παρεις κατι παρε το bf4 και αρχισε να κανεις τον σταυρο σου σαφως πολυ ανωτερο παιχνιδι εχω καιρο ομως να το παιξω δεν ξερω τι διορθωσεις εχουν κανει .Εγω στην θεση σου δεν θα επαιρνα τωρα κανενα απο τα 2 και θα περιμενα το καινουργιο cod αν και εφοσον θελεις να παιξεις σωστα ενα multi fps .Αν παλι θες να εκμεταλλευτεις την καρτα σου περιμενε τα νεα games που ερχονται (ac,far cry ,dragon age,w3 κτλ ) γιατι ειναι μια διαφορετικη εντελως κουβεντα .Επισης δες και που παιζουν οι φιλοι σου γιατι μετραει και αυτο πολυ ...

• Moderators

Όπα.. στο Titanfall παίζεις εναντίον bots; Είναι όπως το Mass Effect 3;

Παίζεις εναντίον ανθρώπων αλλά υπάρχουν και αρκετά bots στον χάρτη για πόντους/achievements.

• Like 1

Αν θες την δικη μου γνωμη αστο το ΤF ,παιχνιδι χωρις βαθος ,χωρις γραφικα ,multiplayer fps που χτυπας bots ,πιανει 50 gb στον σκληρο ασε που εχει και αυτο θεματακια με fps drops  ..Moυ λες τωρα οτι θες και κατι για την 780ti , ε δεν ειναι τωρα το tf για τετοια αστο ..Εφοσον θες οπωσδηποτε να παρεις κατι παρε το bf4 και αρχισε να κανεις τον σταυρο σου σαφως πολυ ανωτερο παιχνιδι εχω καιρο ομως να το παιξω δεν ξερω τι διορθωσεις εχουν κανει .Εγω στην θεση σου δεν θα επαιρνα τωρα κανενα απο τα 2 και θα περιμενα το καινουργιο cod αν και εφοσον θελεις να παιξεις σωστα ενα multi fps .Αν παλι θες να εκμεταλλευτεις την καρτα σου περιμενε τα νεα games που ερχονται (ac,far cry ,dragon age,w3 κτλ ) γιατι ειναι μια διαφορετικη εντελως κουβεντα .Επισης δες και που παιζουν οι φιλοι σου γιατι μετραει και αυτο πολυ ...

Για μενα το titanfall ειναι απιστευτο κολημα.το καλυτερο παιχνιδι των τελευταιων χρονων.εθιστικοτατο καξ καρφωμενο στα 60 frames με σχετικα καλο pc.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...