ggramenos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 μάλλον εσύ το έχεις το πρόβλημα για να μην βλέπεις πως το steam είναι πολύ καλύτερο από το origin που μέχρι και πέρυσι ήταν σε beta (6-7 χρόνια ήταν σε beta) όσο για το titanfall αν απλά διάβαζες τα σχόλια θα καταλάβαινες πως ,όπως λέμε όλοι, είναι μια χαρά διασκεδαστικό. Τώρα αν εσύ δεν θες να βλέπεις τα αρνητικά σε κάτι δικαίωμά σου. ...ρε συ Aniparktos.....το σχολιο μου δεν αφορα την συγκριση μεταξη Steam(...που είναι σαφως κατά ΠΟΛΥ ανωτερο με αποκορύφωση το Bigpicture) και Origin αλλα στα οποια προβλήματα περι Titanfall που αναφερονται καποιοι εξ ημων,που εγω προσωπικα δεν ειχα,...οι servers είναι αψογοι,κοσμο παρα πολύ εχει ΟΤΙ ωρα και να μπω και γενικα εγω του εχω δωσει ένα 10ακι...εξ αρχης....τωρα για ότι άλλο.....περι ορεξεως κολοκυθοπιτα ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aniparktos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Για πείτε I'd να σας κανω add. Aniparktos ...ρε συ Aniparktos.....το σχολιο μου δεν αφορα την συγκριση μεταξη Steam(...που είναι σαφως κατά ΠΟΛΥ ανωτερο με αποκορύφωση το Bigpicture) και Origin αλλα στα οποια προβλήματα περι Titanfall που αναφερονται καποιοι εξ ημων,που εγω προσωπικα δεν ειχα,...οι servers είναι αψογοι,κοσμο παρα πολύ εχει ΟΤΙ ωρα και να μπω και γενικα εγω του εχω δωσει ένα 10ακι...εξ αρχης....τωρα για ότι άλλο.....περι ορεξεως κολοκυθοπιτα ..... σχώρα με τότε, πάντως κόσμο όντος έχει αρκετό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 (6-7 χρόνια ήταν σε beta) Είπα να μην μαλωνα με κανέναν για καιρό,αλλά δεν γίνεται, χρειαζεται με αυτά που διαβάζω.. Και μόνο από αυτό που γράφεις, φαίνεται ότι γράφεις ότι να ναι από κει και πέρα γιατί να πάρουμε υπόψιν ότι λες για το παιχνίδι?? Καμιά 10ετια λέω γω ότι ήταν σε beta...αφού δεν ξέρετε ας ψαχνετε στο Google λίγο πριν πείτε κάτι,δηλαδή ημαρτον.Για την ιστορία το 2010 ανακοινώθηκε ότι θα έβγαζε ενα πρόγραμμα η ΕΑ,υστερα το κυκλοφόρησε το 2011.Αν πιανεις τον EA download manager πάλι fail είσαι, γιατί και origin δεν ήταν και δεν έκανε τίποτα απο αυτά που κάνει το origin. Από κει και πέρα μπορούμε να συνεχίσουμε με το παιχνίδι, που το δουλεύουν με patches,και έχει κόσμο και εμένα με βάζει σε μια χαρά matchmakings. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HadesGR Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Είπα να μην μαλωνα με κανέναν για καιρό,αλλά δεν γίνεται, χρειαζεται με αυτά που διαβάζω.. Και μόνο από αυτό που γράφεις, φαίνεται ότι γράφεις ότι να ναι από κει και πέρα γιατί να πάρουμε υπόψιν ότι λες για το παιχνίδι?? Καμιά 10ετια λέω γω ότι ήταν σε beta...αφού δεν ξέρετε ας ψαχνετε στο Google λίγο πριν πείτε κάτι,δηλαδή ημαρτον.Για την ιστορία το 2010 ανακοινώθηκε ότι θα έβγαζε ενα πρόγραμμα η ΕΑ,υστερα το κυκλοφόρησε το 2011.Αν πιανεις τον EA download manager πάλι fail είσαι, γιατί και origin δεν ήταν και δεν έκανε τίποτα απο αυτά που κάνει το origin. Από κει και πέρα μπορούμε να συνεχίσουμε με το παιχνίδι, που το δουλεύουν με patches,και έχει κόσμο και εμένα με βάζει σε μια χαρά matchmakings. Από αύριο είμαι μέσα για matches. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Άμα κάνουμε ομαδούλα ίσως το βάλω πάλι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Από αύριο είμαι μέσα για matches.Αμε γιατί όχι, δεν είναι η παιχνιδαρα αλλά παίζεται με χαβαλε.Άμα κάνουμε ομαδούλα ίσως το βάλω πάλι.Ναι ναι,μόνοι δεν λέει ισχύει. Ενα πάρτι με 6 συνεχόμενους θα μάθουμε καλά να παίζουμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aniparktos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Είπα να μην μαλωνα με κανέναν για καιρό,αλλά δεν γίνεται, χρειαζεται με αυτά που διαβάζω.. Και μόνο από αυτό που γράφεις, φαίνεται ότι γράφεις ότι να ναι από κει και πέρα γιατί να πάρουμε υπόψιν ότι λες για το παιχνίδι?? Καμιά 10ετια λέω γω ότι ήταν σε beta...αφού δεν ξέρετε ας ψαχνετε στο Google λίγο πριν πείτε κάτι,δηλαδή ημαρτον.Για την ιστορία το 2010 ανακοινώθηκε ότι θα έβγαζε ενα πρόγραμμα η ΕΑ,υστερα το κυκλοφόρησε το 2011.Αν πιανεις τον EA download manager πάλι fail είσαι, γιατί και origin δεν ήταν και δεν έκανε τίποτα απο αυτά που κάνει το origin. Από κει και πέρα μπορούμε να συνεχίσουμε με το παιχνίδι, που το δουλεύουν με patches,και έχει κόσμο και εμένα με βάζει σε μια χαρά matchmakings. λυπάμαι για σένα...πραγματικά λυπάμαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 λυπάμαι για σένα...πραγματικά λυπάμαι...Και μεις για τις λάσπες σου και με ότι είπες με τα προβλήματα σε κοσμο..Αλλά μόνο να λυπασαι μπορείς, γιατί σωστό δεν ειπες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aniparktos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Και μεις για τις λάσπες σου Αλλά μόνο να λυπασαι μπορείς, γιατί σωστό δεν ειπες σαν τον Αλασκούζο ακούγεσαι.... έχεις δίκιο, σου έθιξα την εταιρία. .... και καλό θα ήταν να αποκτήσεις και μια στοιχειώδης ευγένεια....αν έχεις διαφορετική άποψη για ένα θέμα την αναπτύσσεις, δεν αρχίζεις να προσβάλλεις κόσμο σαν αγράμματο γυφτάκι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HadesGR Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Αμε γιατί όχι, δεν είναι η παιχνιδαρα αλλά παίζεται με χαβαλε. Ναι ναι,μόνοι δεν λέει ισχύει. Ενα πάρτι με 6 συνεχόμενους θα μάθουμε καλά να παίζουμε Μια χαρά game είναι για χαβαλέ και για κάνα σταυρίδι...ΧΑΧΑ! Αν και οι περισσότεροι μου είναι κυριλέ και δεν ομιλούν την καθαρεύουσα Κατά τις 22:00 θα είμαι μέσα αύριο, πάμε για team σου λέω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Μια χαρά game είναι για χαβαλέ και για κάνα σταυρίδι...ΧΑΧΑ! Αν και οι περισσότεροι μου είναι κυριλέ και δεν ομιλούν την καθαρεύουσα Κατά τις 22:00 θα είμαι μέσα αύριο, πάμε για team σου λέω αν είμαι σπίτι,θα με βρείτε στο origin,ίδιο όνομα με εδώ σαν τον Αλασκούζο ακούγεσαι.... έχεις δίκιο, σου έθιξα την εταιρία. .... και καλό θα ήταν να αποκτήσεις και μια στοιχειώδης ευγένεια....αν έχεις διαφορετική άποψη για ένα θέμα την αναπτύσσεις, δεν αρχίζεις να προσβάλλεις κόσμο σαν αγράμματο γυφτάκι.... επειδή σου πα ότι μας λες ότι να ναι;Αφού λες..,το σημείωσες κιολας 6-7 χρόνια σε beta.Και τι σου πα;Εφόσον δεν ξέρεις,να μπεις στο google να μάθεις...Τόσο συνταραχτικό σχόλιο έκανα; Σου αρέσει το παιχνίδια με γειά σου,δεν σου αρέσει; Πάλι με γεια σου,δεν ασχολήθηκα καν με αυτό,ξαναδιάβασε τί έγραψα. Βλέπω είσαι και ρατσιστής πέρα από επιθέσεις προσωπικές που κάνεις,φαίνονται τα γράμματα και οι γνώσεις σου ξεχειλίζουν ! Αλλά ποιος είπε ότι όλοι αξίζουν την ευγένεια; μάλλον εσύ το έχεις το πρόβλημα για να μην βλέπεις πως το steam είναι πολύ καλύτερο από το origin που μέχρι και πέρυσι ήταν σε beta (6-7 χρόνια ήταν σε beta) όσο για το titanfall αν απλά διάβαζες τα σχόλια θα καταλάβαινες πως ,όπως λέμε όλοι, είναι μια χαρά διασκεδαστικό. Τώρα αν εσύ δεν θες να βλέπεις τα αρνητικά σε κάτι δικαίωμά σου. ή πιστεύεις την αξίζεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aniparktos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 αν είμαι σπίτι,θα με βρείτε στο origin,ίδιο όνομα με εδώ επειδή σου πα ότι μας λες ότι να ναι;Αφού λες..,το σημείωσες κιολας 6-7 χρόνια σε beta.Και τι σου πα;Εφόσον δεν ξέρεις,να μπεις στο google να μάθεις...Τόσο συνταραχτικό σχόλιο έκανα; Σου αρέσει το παιχνίδια με γειά σου,δεν σου αρέσει; Πάλι με γεια σου,δεν ασχολήθηκα καν με αυτό,ξαναδιάβασε τί έγραψα. Βλέπω είσαι και ρατσιστής πέρα από επιθέσεις προσωπικές που κάνεις,φαίνονται τα γράμματα και οι γνώσεις σου ξεχειλίζουν ! Αλλά ποιος είπε ότι όλοι αξίζουν την ευγένεια; ή πιστεύεις την αξίζεις; πολύ σημασία σου έδωσα και δεν την αξίζεις, σταματάω εδώ. Έχεις δίκιο σε όλα συγχαρητήρια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HadesGR Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Ρε μην μαλώνετε και μπείτε σήμερα να σας κεράσω γλυκό του κουταλιού! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Ρε μην μαλώνετε και μπείτε σήμερα να σας κεράσω γλυκό του κουταλιού!Θα μπω ωρε. Τι γεύση γλυκό? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HadesGR Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Θα μπω ωρε. Τι γεύση γλυκό? Σύκοοοοοοοοοοοοοο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα