stefanos_79 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 @Aniparktos Αν βλεπεις χαλια την κατασταση τωρα που εχει φτιαξει που να εβλεπες την κατασταση στην αρχη εγω εκλαιγα το 50αρι που ειχα δωσει και αν δεν ηταν συνδεμενο το παιχνιδι με το origin θα το ειχα δωσει την επομενη μερα. Γενικα πιστευω το παιχνιδι δεν ανταποκριθηκε στις προσδοκιες και εγινε περισσοτερος ντορος απ αυτον που αξιζε. Ειναι ομως μια πολυ καλη εναλλακτικη για οσους θελουν να ξεφυγουν απο COD , BF. Ειναι κατι το διαφορετικο
gildo Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Αυτο με τη διαφορα στα επίπεδα έχετε δίκιο.Ομως δεν αντιμετώπισα προβλημα και ας ήταν level 50 συνεχισα το match και στο τέλος είχα 12-1.Μην κοιτάτε τα level γιατι αν σου βγει το match δεν παιζει και τον μεγαλύτερο ρόλο.Τωρα αν τυχεις με παικτες που εχουν φτιάξει ομάδα εκει όντως ειναι δυσκολο.Ενταξει δεν ειναι το παιχνίδι που αξίζει τα 50 ευρω αλλα για την προσφορά που το έβαλε τωρα μια χαρα ειναι.Απλα έπρεπε να είχε καλύτερα textures και μεγαλύτερη ποικιλία σε όπλα και περισσότερα modes.Ελατε να φτιάξουμε καμμια ομαδούλα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Το παιχνίδι όσον αφορά το gameplay, είναι διασκεδαστικότατο.Άλλα πράγματα φταίνε, όπως τα low-res textures, τα fps-drops σε συγκεκριμένα σημεία των maps, η έλλειψη όπλων και τα χαζά challenges για να πάρεις prestige.Μέσα σε όλα αυτά, αντί για bots, έπρεπε να 'ναι 8vs8 και όχι 6vs6.Θα δούμε αν στο TitanFall 2 έμαθαν από τα λάθη τους(Αν το βγάλουν για PC).
KilliK Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 δεδομενου οτι το 2 θα το βγαλει παλι η EA, λογικα θα βγει και στο PC. περιμενω να διορθωθουν οι αδυναμιες του παιχνιδιου στο σηκουελ, διοτι το premise ειναι καλο αλλα το execution μας τα χαλαει.
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Η ιδέα του παιχνιδιού είναι καλή, αν επεκτείνουν λίγο τους ορίζοντές τους και διορθώσουν κάποια πραγματάκια θα γίνει παιχνιδάρα.
p07apo Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Το παιχνίδι όσον αφορά το gameplay, είναι διασκεδαστικότατο.Άλλα πράγματα φταίνε, όπως τα low-res textures, τα fps-drops σε συγκεκριμένα σημεία των maps, η έλλειψη όπλων και τα χαζά challenges για να πάρεις prestige.Μέσα σε όλα αυτά, αντί για bots, έπρεπε να 'ναι 8vs8 και όχι 6vs6.Θα δούμε αν στο TitanFall 2 έμαθαν από τα λάθη τους(Αν το βγάλουν για PC). Το gameplay είναι όντως καταπληκτικό αλλά έχει αρκετά θέματα με τους servers που το κάνουν ανυπόφορο ώρες ώρες. Το αγόρασα μόλις πριν από τρεις μέρες και μου έχει βγάλει αρκετά προβλήματα. Πολλά connection fails και αυτό με το balance όντως ισχύει. Στα 20 match που έχω παίξει μέχρι τώρα πάνω από τα μισά ήταν τελείως unbalanced π.χ η αντίπαλη ομάδα είχε μέσω όρο level γύρω στα 40 και η δικιά μου max 20 και δεν νομίζω ότι δεν παίζει και πολύ ρόλο γιατί σε όλες τις περιπτώσεις φεύγαμε "άκλαφτοι" ενώ τις λίγες φορές που τύχαμε με αντιπάλους γύρω στα level μας το ευχαριστηθήκαμε είτε χάναμε είτε κερδίζαμε.
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Το fov το εχω στο 70 να το ανεβασω η ειναι καλα εκει?το fov τον ευατό σου θα ρωτήσεις αν πρέπει να το αλλάξεις ή όχι.Αυτό είναι ρύθμιση για τα δικά σου μάτια και πες στον αποκόλαση να μπει να παίξει,που παίζει ESO όλη μέρα ____ Τί θα πάρουμε και το titanFAIL 2;;Πππωωωω άντε ας το πάρουμε! Εμένα πάντως το παιχνίδι μου έχει αρέσει πάρα πολύ σε σχέση με τα τελευταιά bf/cod και κάτι παραπάνω.
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Για πείτε I'd να σας κανω add. xtrmsnpr άδιασα και χώρο από το σάπιο origin που χωράει μόνο 100 φίλους,πότε θα το πάνε στην 500αρα κοντά έλεος δηλαδή(steam και πάλι steam) 2
Aniparktos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 xtrmsnpr άδιασα και χώρο από το σάπιο origin που χωράει μόνο 100 φίλους,πότε θα το πάνε στην 500αρα κοντά έλεος δηλαδή(steam και πάλι steam) το origin απλά είναι σάπιο, ούτε καν επιλογή αγοράς για δώρο δεν έχει... όσο για το titanfall δεν έχω και πολλές προσδοκίες όσον αφορά τα προβλήματα που έχει. Δεν πιστεύω πως θα το φτιάξουν. Το πρόβλημα με τους servers υποφέρετε, αυτό που στα μισά παιχνίδια με κάνει να πατάω leave στο lobby είναι όταν βλέπω τα levels, μπαίνω πχ με έναν φίλο ,15 εγώ και 7 αυτός, και μας βάζει αντιμέτωπους με 50άριδες....λόγος για να ξενερώσεις....
vassilis018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Για πείτε I'd να σας κανω add. Sholi-Tiflon
ggramenos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 το origin απλά είναι σάπιο, ούτε καν επιλογή αγοράς για δώρο δεν έχει... όσο για το titanfall δεν έχω και πολλές προσδοκίες όσον αφορά τα προβλήματα που έχει. Δεν πιστεύω πως θα το φτιάξουν. Το πρόβλημα με τους servers υποφέρετε, αυτό που στα μισά παιχνίδια με κάνει να πατάω leave στο lobby είναι όταν βλέπω τα levels, μπαίνω πχ με έναν φίλο ,15 εγώ και 7 αυτός, και μας βάζει αντιμέτωπους με 50άριδες....λόγος για να ξενερώσεις.... ....προβλήματα.........ας γελασω.....αχαχαχχαχαχαχαχαχααχχχααχαχχααχχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχ .........ρε ξεκολατε και απολαυστε τη παιχνιδαρα....αν είναι δυνατον....ΕΛΕΟΣ πια!!!!!!!!!!!!!!!
Aniparktos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 ....προβλήματα.........ας γελασω.....αχαχαχχαχαχαχαχαχααχχχααχαχχααχχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχ .........ρε ξεκολατε και απολαυστε τη παιχνιδαρα....αν είναι δυνατον....ΕΛΕΟΣ πια!!!!!!!!!!!!!!! μάλλον εσύ το έχεις το πρόβλημα για να μην βλέπεις πως το steam είναι πολύ καλύτερο από το origin που μέχρι και πέρυσι ήταν σε beta (6-7 χρόνια ήταν σε beta) όσο για το titanfall αν απλά διάβαζες τα σχόλια θα καταλάβαινες πως ,όπως λέμε όλοι, είναι μια χαρά διασκεδαστικό. Τώρα αν εσύ δεν θες να βλέπεις τα αρνητικά σε κάτι δικαίωμά σου.
p07apo Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Για πείτε I'd να σας κανω add. ID fakes_sth_souvla 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα