Προς το περιεχόμενο

TitanFall

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Για εμενα πολυ καλο το παιχνιδι αν και δεν το ειχα ξαναδοκιμασει και παροτι δεν μου αρεσουν καθολου τα multiplayer το συγκεκριμενο ειναι πολυ ευχαριστο. Με την πρωτη ευκαιρια οταν θα υπαρξει δυνατοτητα θα αγοραστει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τωρα είναι καλη ευκαρία,, 32 ευρω Digital Deluxe edition στο Origin. Το παιχνίδι συν όλα τα DLC . Εγω ειχα παρει το παιχνιδι 50 ευρω και τώρα αγορασα το Season pack στα 17,50 ευρω

τελικά πειράζοντας το field of view περιόρισα κατά πολύ το πρόβλημα. :-)

το είχα σε αυτό το σάπιο ghosts....όταν δεν είχε επιλογή να αλλάξεις FOV,τραγικό,αν ψάξεις θα δεις ότι το είχα γράψει εδώ μέσα,ότι πονούσε το μάτι μου έντονα!

το είχα σε αυτό το σάπιο ghosts....όταν δεν είχε επιλογή να αλλάξεις FOV,τραγικό,αν ψάξεις θα δεις ότι το είχα γράψει εδώ μέσα,ότι πονούσε το μάτι μου έντονα!

Στο GHOSTS είχα κατεβάσει FoV Changer και ήμουν μια χαρά και ουτε ban είχαν πει θα κάνουν.

Δεν μπορούσα ειλικρινά να παίξω με το FOV που είχε...με έπιανε πονοκέφαλος στα 5 λεπτά

Μετά από μήνες έβγαλα patch για το PC, άχρηστοι το κέρατο τους.

Έχω την εντύπωση όμως ότι η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει μέχρι τη Δευτέρα το απόγευμα. Οπότε όποιος προλάβει.

γιεπ, για μια μερα ακομη ειναι.

Αγόρασα την Deluxe από το origin στα 32 ευρώ. Αρκετά καλή ιδέα σαν είδος, πολύ καλή υλοποίηση, καλό gameplay και ικανοποιητικά γραφικά. Αλλά.... άθλιοι servers (άπειρο ''conecting''), παντελής έλλειψη balance system στο matchmaking. Αν δεν έχετε δηλαδή πρόβλημα με τα ατελείωτα προβλήματα με τους servers και τα συνεχόμενα ''conection to the server lost'', τον εκνευρισμό που προκαλεί η διαφορά τον επιπέδων με τους παίχτες στην αντίπαλη ομάδα (υψηλότερο επίπεδο=καλύτερα όπλα) τότε αξίζει, αλλιώς μην ασχοληθείτε με το συγκεκριμένο παιχνίδι γιατί θα κλαίτε τα ευρώ σας..         

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...