xtrmsnpr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 ναι η deluxe έχει και το season pass μέσα. και να θυμάστε attrition=tdm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p07apo Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Ζητώ συγνώμη για το offtopic αλλά έχει κανένας θέματα με motion sickness σε αυτό το παιχνίδι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Πολλες φορες αν παιξω για αρκετη ωρα νοιωθω μια ....αδιαθεσια και ταση προς ....ή αλλιως motion sickness. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p07apo Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 τελικά πειράζοντας το field of view περιόρισα κατά πολύ το πρόβλημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos_79 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Στα challenges αν κάνω όλα τα regen requirements πέρα από τις κάρτες και XP που δίνει το καθε challenge κερδίζω τίποτα άλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george-GR Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Για εμενα πολυ καλο το παιχνιδι αν και δεν το ειχα ξαναδοκιμασει και παροτι δεν μου αρεσουν καθολου τα multiplayer το συγκεκριμενο ειναι πολυ ευχαριστο. Με την πρωτη ευκαιρια οταν θα υπαρξει δυνατοτητα θα αγοραστει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos_79 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Τωρα είναι καλη ευκαρία,, 32 ευρω Digital Deluxe edition στο Origin. Το παιχνίδι συν όλα τα DLC . Εγω ειχα παρει το παιχνιδι 50 ευρω και τώρα αγορασα το Season pack στα 17,50 ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 θενξ, ακριβως την προσφορα που περιμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Έχω την εντύπωση όμως ότι η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει μέχρι τη Δευτέρα το απόγευμα. Οπότε όποιος προλάβει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 τελικά πειράζοντας το field of view περιόρισα κατά πολύ το πρόβλημα. το είχα σε αυτό το σάπιο ghosts....όταν δεν είχε επιλογή να αλλάξεις FOV,τραγικό,αν ψάξεις θα δεις ότι το είχα γράψει εδώ μέσα,ότι πονούσε το μάτι μου έντονα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HadesGR Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 το είχα σε αυτό το σάπιο ghosts....όταν δεν είχε επιλογή να αλλάξεις FOV,τραγικό,αν ψάξεις θα δεις ότι το είχα γράψει εδώ μέσα,ότι πονούσε το μάτι μου έντονα! Στο GHOSTS είχα κατεβάσει FoV Changer και ήμουν μια χαρά και ουτε ban είχαν πει θα κάνουν. Δεν μπορούσα ειλικρινά να παίξω με το FOV που είχε...με έπιανε πονοκέφαλος στα 5 λεπτά Μετά από μήνες έβγαλα patch για το PC, άχρηστοι το κέρατο τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Έχω την εντύπωση όμως ότι η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει μέχρι τη Δευτέρα το απόγευμα. Οπότε όποιος προλάβει. γιεπ, για μια μερα ακομη ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Πηρα τη standard στα 17.99 τελικα.Αν δω οτι με κρατησει καιρο καπου θα βρουμε το season pass σε προσφορα.Θελετε να παιξουμε κανα ματσακι παρεα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Το fov το εχω στο 70 να το ανεβασω η ειναι καλα εκει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aniparktos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Αγόρασα την Deluxe από το origin στα 32 ευρώ. Αρκετά καλή ιδέα σαν είδος, πολύ καλή υλοποίηση, καλό gameplay και ικανοποιητικά γραφικά. Αλλά.... άθλιοι servers (άπειρο ''conecting''), παντελής έλλειψη balance system στο matchmaking. Αν δεν έχετε δηλαδή πρόβλημα με τα ατελείωτα προβλήματα με τους servers και τα συνεχόμενα ''conection to the server lost'', τον εκνευρισμό που προκαλεί η διαφορά τον επιπέδων με τους παίχτες στην αντίπαλη ομάδα (υψηλότερο επίπεδο=καλύτερα όπλα) τότε αξίζει, αλλιώς μην ασχοληθείτε με το συγκεκριμένο παιχνίδι γιατί θα κλαίτε τα ευρώ σας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα