Προς το περιεχόμενο

TitanFall

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ε...Είχα ρωτήσει τον GhostRiderLSOV αν θα ξαναπαίξουμε και μου 'ριξε άκυρο :)

θα τον ξαναψήσουμε τώρα!Θα πάρουμε και τον αποκολαση μαζί!

Γιατί, αν δεν παίζω εγώ δεν μπορείτε να παίξετε; :P

θέλουμε εσένα και τον στάθη!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θα τον ξαναψήσουμε τώρα!Θα πάρουμε και τον αποκολαση μαζί!

Ο "αποκολαση"  δεν παιζει μαλακιες ...Ακου να κανουμε squad στο Τιtanfall να σαι καλα με εκανες και γελασα ...

• Like 1

Ο "αποκολαση"  δεν παιζει μαλακιες ...Ακου να κανουμε squad στο Τιtanfall να σαι καλα με εκανες και γελασα ...

να πας πίσω στο ESo τότε,μεις φταίμε!Όταν όμως πιάσουμε και κερδίζουμε τα έπαθλα και ζηλεύεις γονατιστός θα έρθεις πίσω!

• Like 1

Αξίζει η προσφορά που έχει η Origin? To digital deluxe στα 32 ευρώ? Γιατί βαρέθηκα με το BF4 και λέω να αλλάξω λίγο πρόσωπα και παραστάσεις.

• Like 1

κάτι που διάβασα αλλά δεν ξέρω αν ισχύει, ο ανώτερος αριθμός παιχτών είναι 12 στην πίστα? αν ισχύει κάτι τέτοιο σαν λίγοι δεν είναι?

κάτι που διάβασα αλλά δεν ξέρω αν ισχύει, ο ανώτερος αριθμός παιχτών είναι 12 στην πίστα? αν ισχύει κάτι τέτοιο σαν λίγοι δεν είναι?

ε αυτός είναι ο αριθμός,δεν είναι φήμες! 6vs6

αλλά έχεις να ασχοληθείς και με τα bots,οπότε γεμίζει ο τόπος,συνίθεια είναι,αλλά θα μπορούσε να ήταν 8vs8

Το εβαλα απο τις 7 να κατεβει και νομιζα θα φαει ολη μερα.Εχει κατεβασει 46 giga μεχρι τωρα.Καλα συμπιεσμενο ειναι?Θα το δοκιμασω και βλεπουμε.

prepare to be amazed! έρχεται η αποσυμπίεση ήχου  :-D

• Like 1

Όντως ήρθε η αποσυμπίεση χαχα.Ευτυχως ομως τελείωσε σχετικά γρήγορα.Παντως για νέος παίκτης έπαιξα αρκετά καλα αν και γενικα το game ειναι εύκολο και για τους καινούργιους .Τωρα για κόσμο δεν ξέρω τι παιζει ακομα.Απο οσο έπαιξα όλο τα ιδια 2-3 maps έβλεπα και απο οτι διάβασα εχει αρκετά.Δεν ξέρω μηπως παιζει ρόλο που εχω μονο το trial και δεν το εχω αγοράσει?

Έχω χάσει λίγο την μπάλα με τα dlc. Ή προσφορά της origin έχει dlc μέσα? Θα κάνω που θα κάνω το καλό να αγοράσω το παιχνίδι, ας το κάνω ολοκληρωμένο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...