Προς το περιεχόμενο

TitanFall

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για σένα μπορεί!!!

Εγώ πάλι είδα wallhacks και ένα σορό άλλα cheats που το έβγαλα εντελώς το παιχνίδι

Εγώ δεν έχω δει!

Μήπως το μπέρδεψες με το CoD?

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για σένα μπορεί!!!

Εγώ πάλι είδα wallhacks και ένα σορό άλλα cheats που το έβγαλα εντελώς το παιχνίδι

...Removed Wall-hack Exploit – PC cheaters were able to modify their local configuration files to enable a sort of wall-hack cheat using legit game code. We’ve closed the exploit that they were using...

http://wasahiro.wordpress.com/tag/titanfall/

• Like 1

• Moderators

...Removed Wall-hack Exploit – PC cheaters were able to modify their local configuration files to enable a sort of wall-hack cheat using legit game code. We’ve closed the exploit that they were using...

http://wasahiro.wordpress.com/tag/titanfall/

I stand corrected. Έλεος... Όταν μπορεί κάποιος αλλάζοντας ini files, κλπ να κάνει άνετα cheat, τότε τι να πω.

• Like 1

Τις ξέρω τις κάρτες δεν έλεγα για αυτές. 

Έλεγα για όταν σε ρίχνουν όταν είσαι πίσω από τοίχο ή πριν βγεις από πόρτα να έχεις πεθάνει κτλ.

Αν τα φτιάξανε καλώς αλλά όσο έπαιζα εγώ ήταν καθαρά cheaters και μόνο cheaters και αυτό δεν είναι κάτι που έβγαλα από το μυαλό μου και ούτε είμαι κανά 15χρόνο noob για να μην ξέρω να χάνω ή να παίζω.

Όσο παίζαμε με τον ghostriderlsov & τον psyco πάντως στην αρχή cheaters δεν είχαμε τύχει και κάναμε και πολύ ωραία παιχνίδια και χαβαλε.Και εννοείται ότι όταν πεθαίνω δεν αφήνω το μυαλό μου να πάει στα hax,δεν γίνεται να λέμε παντα για hax. Πριν μια βδομάδα που μπήκα και επαιξα, μια χαρά γρήγορα μου βρήκε lobby και μια χαρά έπαιξα και το ευχαριστήθηκα.Μόνο που όταν κερδίσαμε έπεσε η σύνδεση με τομ server :P

Εγώ δεν άρχισα από την αρχή που βγήκε αλλά πιο μετά και έπαιζα με φίλους από Ελβετία. Δεν ήξερα καν ότι υπάρχουν cheat μέχρι που μου είπαν οι φίλοι μου το τι παίζει και μετά κατάλαβα και εγώ το πότε έπαιζε hack και πότε όχι. 

Το πιο κλασικό ήταν να είμαι στην αρχή κάπου κρυμμένος και να με ρίχνει ο τυπάς (banned πλέον μετά από ομαδικό report) πίσω από 2 τοίχους!

Στην αρχή έλεγα ότι έφταιγε το ότι ήμουν νέος στο παιχνίδι ή ότι είχα latency (που ναι με την forthnet στα πάντα είχα μεγάλο ping) αλλά δεν ήταν αυτό το πρόβλημα.

Αν θυμάμαι καλά είχαν πει ότι θα το διόρθωναν το πρόβλημα αυτό και θα βάζαν όσους είναι cheaters να παίζουν αλλού και όχι με τους μη cheaters.

Αν το κάνανε αυτό τότε όλα καλά

Αυτό το game ζει? Το είχα ξεχάσει εντελώς.

Έχει κόσμο ή ψόφησε το εγχείρημα?

Εσύ το έχεις ξεχάσει :) αλλά μια χαρά ζει, full συνέχεια σε αντίθεση με το CoD Ghosts.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...